Jebanje, pornici, karanje i sex! Domaci pornici

Волим секс па шта

Добар секс волим
Волим секс па шта
Rate this post
banner
Волим секс па шта
Rate this post

Волим секс па шта

Имам 19 година и обозавам сек. Исприцацу Вам једну еротску причу с љетовања ове године на Хрватском приморју. Наиме, на море сам отисла сама, јер су моје френдице отказале у задњи трен. Наравно, за море сам се претходно спремила, исла неколико пута у соларијум. Аутобус је кренуо увеце, а стигла сам тамо око 9 сати ујутру. Смјестила сам се код познатог газде, код којег сам вец била претходних година, и одмах наравно ускочила у свој мини костим и упутила се ка плази. Инаце морам реци да сам згодна.

Обозавам секс на мору

Висока 167цм, 57кг, смеђу дуг укосо и смеђе очи. Грудима се не могу похвалити али с гузом могу, груди су 2 јаца, али гуза је веца, цврста, обла и веома секи барем остали тако казу. Јос уз боју коју сам добила, сама досла на море, била сам прави мамац за мускарце. Цим сам досла на плазу и насла лепо место на крајицку плазе, отисла сам се мало окупати и проверити да ли има добрих комада. Уз мало сарма насла сам си и момка који це ми ледја намазати кремом. Зове се Марио, и врло је згодан, висок око 185, таман, црн, мишићав, видило се да пази на своје тело. Оцито је и он досао сам на море, па смо се лако насли. Уз пријатну прицу, сунцање и купање приблизио се крај дана, па је он одлучио да учини први корак. Позвао ме да изадјемо у диско, а ја сам то с радошћу прихватила.За излазак сам имала посебну одјецу, роза комбинацију топиц и мини сукња, испод роза танге, чипкасте, које се везу са страна.

Изводим стриптиз само за твоје очи

У диску смо наставили са забавом, плесањем, а он се није одвајао од мене. У једном моменту ме је ухватио за тело спустио ми руке на гузу и поцели смо плесати загрљени. То ме је одмах успалило а оцито и њега сто се видило по набреклини на сорцу, тј бермудама. Након дугог провода, око 3 сата ујутро Марио ме позвао у свој стан на пице. Наравно, прихватила сам.Његовим аутом смо досли до стана. Усли смо унутра, а он је рекао да прицекам док он оде по пиће. Након сто се вратио са двије цасе вотке-дјуса, сео је поред мене. Била сам вец врло напаљена, па сам преузела иницијативу. Устала сам и поцела изводити најбољи стриптиз за њега. Он је мирно сједао и полако скинуо бермуде и мајицу, оставши само у боксама. Након дужег стритиза (волим тако муцити мускарце) скинула сам са себе све, и потпуно гола клекла пред њега и поцела му дирати курац преко бокси. Био је огроман скоро 20цм, дебео. Свукла сам му боксе, поцела му дркати курац, и уједно лизати јаја. Узивао је у томе гурао ми главу према курцу. Ставила сам његову велику курцину у уста и поцела лизати главић језиком. Једноставно ме ухватио за главу и поцео јебт у уста, а ја сам си дирала мокру пицу, и гурала прсте у њу.

Добар секс волимКад се приблизио врхунцу стао је, а ја сам одмах узела курац и ставила га медју сисе. Стискала сам га сисама, а он је ритмички исао горе доле ударарајуци ме у језик с доње стране. Приблизио се врхунцу и рекао да зели да ми сврси по лицу и сисама. Устао је а ја сам исплазила језик и затворила оци. Поцео је сврсавати по мени, у уста, по сисама и лицу. Било је то право купање спермом. Као права курва све сам полизала, сто га је јако напалило, а онда ме дигао на кауч расирио ми ноге, и поцео лизати моју мацу. Постајао је све грубљи, јебао ме језиком јако, трљао клиторис, обрадјивао га, а ја сам уздисала, вристала, дирала си брадавице. Гурнуо је два прста у моју уску мацу и јако ме јебао док нисам свршила. Гризао ми је гузу док ме јебао прстима, а ја сам зељела да то вјецно траје, јер то нисам окусила до тада.У једном моменту је ставио прст поред моје гузе и нагло га гурнуо у моју гузу. Вриснула сам а он је само рекао, зелим те јебати у гузу гурнувси га до краја. Био му је поново енормно велик курац. Ставио ми га у уста да га навлази а онда ме спустио на по, и рекао нагузи се, напрци се. То сам и учинила, а он га је одмах убацио у гузу грубо и до краја. Примала сам га до сада у гузу али никад овако грубо. Вристала сам и плакала, а он је наставио да ме јебе у моју гузу, повремено је самарао моју гузу. То ме јос висе напалил бол је била мања а узитак све веци. Поцела сам викати јебиме још јаче, развали ме, а Марио је послушно почео гурати јос брзе и јаце. Лупао је јајима од моју пичку, и јебао гузу. ја сам вристала, псовала, отимала се … Након дугог јебања у гузу, извадио га је и ставио ми га у пицу.

Моја маца је то спремно примила, била је зељна велике курчине. Поцела сам викати, уздисати, тразила да ме јос јаце јебе, а он ме држао за кукове јебавао јако и уздисао. Узивала сам као никада до сада. Јос једном сам свршила, а он одмах после мене, п мојој гузи и пици. То је била моја прва ноћ на летовању, а била сам јос 14 дана тамо …


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.