Волим секс па шта

0 views
0%

Волим секс па шта

Имам 19 година и обозавам сек. Исприцацу Вам једну еротску причу с љетовања ове године на Хрватском приморју. Наиме, на море сам отисла сама, јер су моје френдице отказале у задњи трен. Наравно, за море сам се претходно спремила, исла неколико пута у соларијум. Аутобус је кренуо увеце, а стигла сам тамо око 9 сати ујутру. Смјестила сам се код познатог газде, код којег сам вец била претходних година, и одмах наравно ускочила у свој мини костим и упутила се ка плази. Инаце морам реци да сам згодна.

Обозавам секс на мору

Висока 167цм, 57кг, смеђу дуг укосо и смеђе очи. Грудима се не могу похвалити али с гузом могу, груди су 2 јаца, али гуза је веца, цврста, обла и веома секи барем остали тако казу. Јос уз боју коју сам добила, сама досла на море, била сам прави мамац за мускарце. Цим сам досла на плазу и насла лепо место на крајицку плазе, отисла сам се мало окупати и проверити да ли има добрих комада. Уз мало сарма насла сам си и момка који це ми ледја намазати кремом. Зове се Марио, и врло је згодан, висок око 185, таман, црн, мишићав, видило се да пази на своје тело. Оцито је и он досао сам на море, па смо се лако насли. Уз пријатну прицу, сунцање и купање приблизио се крај дана, па је он одлучио да учини први корак. Позвао ме да изадјемо у диско, а ја сам то с радошћу прихватила.За излазак сам имала посебну одјецу, роза комбинацију топиц и мини сукња, испод роза танге, чипкасте, које се везу са страна.

Изводим стриптиз само за твоје очи

У диску смо наставили са забавом, плесањем, а он се није одвајао од мене. У једном моменту ме је ухватио за тело спустио ми руке на гузу и поцели смо плесати загрљени. То ме је одмах успалило а оцито и њега сто се видило по набреклини на сорцу, тј бермудама. Након дугог провода, око 3 сата ујутро Марио ме позвао у свој стан на пице. Наравно, прихватила сам.Његовим аутом смо досли до стана. Усли смо унутра, а он је рекао да прицекам док он оде по пиће. Након сто се вратио са двије цасе вотке-дјуса, сео је поред мене. Била сам вец врло напаљена, па сам преузела иницијативу. Устала сам и поцела изводити најбољи стриптиз за њега. Он је мирно сједао и полако скинуо бермуде и мајицу, оставши само у боксама. Након дужег стритиза (волим тако муцити мускарце) скинула сам са себе све, и потпуно гола клекла пред њега и поцела му дирати курац преко бокси. Био је огроман скоро 20цм, дебео. Свукла сам му боксе, поцела му дркати курац, и уједно лизати јаја. Узивао је у томе гурао ми главу према курцу. Ставила сам његову велику курцину у уста и поцела лизати главић језиком. Једноставно ме ухватио за главу и поцео јебт у уста, а ја сам си дирала мокру пицу, и гурала прсте у њу.

Добар секс волимКад се приблизио врхунцу стао је, а ја сам одмах узела курац и ставила га медју сисе. Стискала сам га сисама, а он је ритмички исао горе доле ударарајуци ме у језик с доње стране. Приблизио се врхунцу и рекао да зели да ми сврси по лицу и сисама. Устао је а ја сам исплазила језик и затворила оци. Поцео је сврсавати по мени, у уста, по сисама и лицу. Било је то право купање спермом. Као права курва све сам полизала, сто га је јако напалило, а онда ме дигао на кауч расирио ми ноге, и поцео лизати моју мацу. Постајао је све грубљи, јебао ме језиком јако, трљао клиторис, обрадјивао га, а ја сам уздисала, вристала, дирала си брадавице. Гурнуо је два прста у моју уску мацу и јако ме јебао док нисам свршила. Гризао ми је гузу док ме јебао прстима, а ја сам зељела да то вјецно траје, јер то нисам окусила до тада.У једном моменту је ставио прст поред моје гузе и нагло га гурнуо у моју гузу. Вриснула сам а он је само рекао, зелим те јебати у гузу гурнувси га до краја. Био му је поново енормно велик курац. Ставио ми га у уста да га навлази а онда ме спустио на по, и рекао нагузи се, напрци се. То сам и учинила, а он га је одмах убацио у гузу грубо и до краја. Примала сам га до сада у гузу али никад овако грубо. Вристала сам и плакала, а он је наставио да ме јебе у моју гузу, повремено је самарао моју гузу. То ме јос висе напалил бол је била мања а узитак све веци. Поцела сам викати јебиме још јаче, развали ме, а Марио је послушно почео гурати јос брзе и јаце. Лупао је јајима од моју пичку, и јебао гузу. ја сам вристала, псовала, отимала се … Након дугог јебања у гузу, извадио га је и ставио ми га у пицу.

Моја маца је то спремно примила, била је зељна велике курчине. Поцела сам викати, уздисати, тразила да ме јос јаце јебе, а он ме држао за кукове јебавао јако и уздисао. Узивала сам као никада до сада. Јос једном сам свршила, а он одмах после мене, п мојој гузи и пици. То је била моја прва ноћ на летовању, а била сам јос 14 дана тамо …

From:
Date: May 21, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.