Еротске приче еротика

0 views
0%

Еротска прича истините исповести секс

Увек ме је палило да ме јебу на јавном или релативно јавном месту. Волим ту могуцност да ме виде како узивам, да ризикујем да се придрузе. Ионако пола зивота сањам о тројци, о ганг Бангову И осталом Инаце имам 20, коврдзава, висока, складно градјена. Први пут сам свршила са 12 уз неки аматерски порниц И од тада сањам о курцу који сам осетила пар дан након 15. родјендана. Ово је прва моја прица и писем је јер ме пали да нело сврсава уз њу.

Имам близу зграде локални кафиц који дрзи неки тип од 30ак, небитног изгледа, али се од отварања мувамо иако он има девојку годинама. Од кад сам сазнала да су се верили све сам висе хтела да га креснем док се није верио. Тад су моје наде и зеље скоро нестале док није славио момацко у истом том кафи у и пољубио ме. Мало сам се збунила ал је вец био на другом крају просторије и сигнализирао ми да дојем тамо. Напаљена и знатизељна посла сам а он ме је одвукао у басту кафица и кренуо да ме љуби.

Еротика

Његове руке су биле свуда и јако грубе сто ме је додатно палило. Контролисао ме је потпуно. Ставио је моју руку на свој курац док је откопцавао панталоне а ја сам кренула да му дркам. Био је диван, цист, дугацак и обиман, мозда најлепси курац који сам видела. Дркала сам му у ритму док ме није ппвукао за косу и бацио на колена.

Пушила сам курац

Пушила сам му са узивањем као сто то инаце радим. Лагано бих га увукла и вртела језиком по главицу. Узивала сам у сваком његовом уздаху И сваком делу његовог курца док ме није подигао. Бацио ми се на сто И у једном потезу ми га стрпао у пицку. Осетила сам како се сири од његове курцине И вриснула кад ми је он ставио руку преко уста како ме остатак момацке не би цуо. Трпао ме је тако натрћена са панталонама игаци на пола а онда га ставио на дупе.

Никада раније то нисам пробала Али сам се радовала. Теско је улазио али сам трпела. Мало по мело ААА ААА ААААА вристала сам док ми није зацепио уста мојим гацуцама које је у медјувремену потпуно покидао са мене.

Јебао ме је тако у дупе док се није заморио а затим со сео на столицу а ја сам, њему обрнута ледјима, скакала на његов предивни курац ослањајуци се на своје бутине иу страху од прегласног, превеликог сврсавања молила да це ми се просути у уста, а волим и да гутам.

Ипак, он ме је само подигао и бацио преко ограде, тако да му је моја гуза у саврсеној висини да се забоде у њу. Изненадјена и препаљена кренула сам да вристим. Осетила сам како се укрутио да це убрзо свршити а толико сам зелела његову сперму по свом лицу и фаци да сам га само збацила сам дупета у пола вриска и набила до грла довољно дубоко да се загрцнем и да ми крену сузе на оци у ста је његов брат, вероватно чувши насе вристање усао у басту, а ја нисам могла да одолим … Сперма ми је цурела низ браду док сам на коленима прилазила његовом буразеру

From:
Date: July 19, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.