Татина секси другарица

0 views
0%

Опис црнка са дугом косом, у црнима панталонама где је гуза била добро затегнута онако баш за јебат, носила је увек црну кожну јакну а испод ње опет нека црна мајица али мало светлија шта да кажем волила је изгледа тај стил, сисе су биле ни мале а ни велике али она их је наравно покушавала што више истицати.

порно секс сек
Има 45 година и удовица је одавно али то не значи да курца није видила одавно.
Биле су приче о њој како се јебала са овим и оним да само тражи курца и новаца што ме не чуди јер баш тако некако изгледа.
Сви ми клинци смо се палили на њу, сада имам 23 године а сећам се да сам почео да дркам од 15 на њу.
Иначе зна мога тату они су ту сличних година, сјечам се када сам као мањи долазио би са татом код ње па када би сјела до мене одмах би ми се курац дизао, још када би прекрижила ноге нагела се на једну страну а гузу избацила према мени чекао сам једва дома дочи да га издркам али опет морао сам се тада смирити да ми курац спадне јер где ћу онако устати са дигнутим курцем испред њих.
Па 1 се тако догодило да је тата рекао ајде идемо устао први и кренуо према вратима а ја се дигнуо са надигнута курцем она је одмах погледала према курцу на секудну је остала шокирана али онда се почела смијшкати.
Када сам дошао дома прво шта сам урадио је издркао сам га добро сам упамтио ону позу како је седела.
Сада када имам 23 године сада не дркам веч њу јебем па како се то догодило ево овако, тата ме је спремио код ње да јој нешто однесем.
Када сам дошао испред њеног стана тј испред њених врата чуо сам женско стењане нисам хтео још позвонит ставио сам ухо на врата и пажљиво слушао одједанпут када сам чуо да је престало стењање хтео сам позвонит али су се врата отворила испратила је свога јебача супротном знам тога човека .
Ја сам онако остао затечен она је била у огртачу рекао сам да је тата нешто спремио њој јебач је отишао са својим послом а мене је замолила да ставим то унутра у ходиника јер је помало тешко.
Када сам ставио видели смо се и смешкао сам се она је одмах одговорила чуо си сигурно климнуо сам главом.
Пришао сам њој скроз погледао је на дви секунде а онда одоздо завукао руку испод огртача почео јој мазит пицу преко гачица док сам другом руком нежно је држао за браду и лагано љубио је уста и по врату.
Пица се већ почела влажит пичка јој је била савршено обријана скинула је огртач затим само јој скино гачице и почео лизати пицу стењала је, сјела је на кауч раширила ноге ухватила ме чврсто за косу и набијала што више на пицу из пице се цедило само а ја сам купио сокове и лизао је као сладолед.
Док сам лизао пицу једном руком сам га дркао веч је био у чврстом стању скино сам се гол наместили смо се у позу 69 и уживали, сисала га је јако добро гушила се јер сам знао у неким тренуцима тако је јебати уста а она би гркљала и гушила се да би на крају свршио јој у грло а затим се добро накашљала очи су јој слузаве биле.
Нисмо више ту позу користили извадио сам га из њених уста курац је био спласнут она га је брзо поправила обрадила га је одмах брзински окренула се и рекла да воли згуза али у пичку ставио сам га у топлу пичку и почео да дерем јако ни сама није била свесна како клиници могу јебати ухватио би је чврсто онако за косу као дрољу и јебао је или би јој држао руке док сам јебао што ме је још више узбуђивало да по другим пут свршим и онда се догодило пунио сам јој пичку спермом ех како је то само био добар осећај наслонио сам се на њена леђа и тако уживао док се нисам испразнио.
Извадио сам га овај пут ништа није могао спласне само тако она је отишла по цигар запалила а ја сам јој испричао како сам дркао на њу када сам био мали одоговирла је да више не морам од сада је могу јебати али да никако не кажем тати она је покушавала њега завести али није успела то ми је испричала иако мој отац добро зна да је она дроља.
Од сада сам ја први јебач њен јер редовоно долазим и испразним јаја па одем.

From:
Date: September 4, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.