Amater u vozu sex prica

0 views
0%

Amater u vozu moja sex erotska prica

sex prica, sex u vozu, jebanje u vozu

Ne znam ni sam kako je iskrslo putovanje, tačnije da iz jednog malog grada na istoku Srbije otputujem u Trst, Italija brate, a ja pravi amater. Slagao bih vas da kažem da kao mladić iz provincije nisam imao tremu. Šta ću ja tamo, kako ću se snaći, ne znam strane jezike i sl. Nisam bio svestan da cu to putovanje pamtiti do kraja života i da ce to biti moja sex prica koju delim sa vama.

Malo je smešno ali se nekad mnogo putovalo vozom i bilo je zanimljivo, al ovako nisam ni sanjao. Moj drug i ja šetali smo po Beogradu skoro ceo dan jer je voz za Trst polazio tek u večernjim satima oko 18.00 časova.

Umorni od predhodnog putovanja, mlataranja po Knez Mihajlovoj, ušli smo u voz. Išli smo od kupeja do kupeja i ušli u jedan koji je bio prazan. Moj drug je rekao da će da spava, a ja sam listao sportske stranice nekih dnevnih novina.

I onda je usledilo, umiljtim glasom – Dobro veće, je l slobodno? A, ja zbunjeno –Da, da kako da ne.

Nisam video od zavese da gospođa vodi sa sobom trogodišnje dete. Možda sam bio i zbunjen kada sam video tu lepotu. Bila je lutka sa naslovne strane. Kod nas se kaže – Pička ko avion, ljudi, koju ne možete da zamislite. Crnka, duga kosa, plave oči,mali nosić, usne sjajne i vlažne, stas još bolje ucrtava crni kajšić na crvenoj kratkoj haljini, grudi, kukovi, izabačena jaka zadnjica, duge noge, ženski izvajani listovi, nežne ruke, dugi prsti… Jao brate, zavideo sam onom klicu sto dodiruje takvo biće.

Amater i udata zena sex prica

Gospođa je sela do mene, valjda da ne smeta mom drugu koji je zaspao, a sina je smestila preko puta sebe. Ljudi moji, kako ja da zaspim pored te lepote? Kao klinac od 18 godina, amater, koji nije sa takvim gospođama do tada imao kontakta, pitao sam se kako da uspostavim bilo kakvu komunikaciju. Nešto je bilo jače od mene i počeo sam – Lepo i poslušno dete? Gledao sam je stidljivo u te hipnotizerske plave okice. A ona, kao da sam joj prekinuo neke misli – A, da to mi je moj jedinac Miša. Dokle putujete, gospođa? – nastavio sam maltene mucajući. Molim, a da, da do Slovenije, kod muža – rekla je samo da me otkači. Ja sam dobio hrabrost i nastavio – Evo, drug i ja malo do Italije, po prvi put. Ona se nasmejala, i sevnuli su biserni beli zubi – Sve je teško prvi put, al je i najlepše, ha, ha. Izvini vidim da si napet pa da te malo oraspoložim –rekla je umiljatim glasom. Jao sestro, nisi ti svesna šta bi mene oraspoložilo…Trgao sam se iz snova jer me je Miša šutnuo u nogu. – Mišo, sram te bilo, ne šutiraj čiku, nije lepo – rekla je ona. I pored toga što sam mu u mislima već jebao mater, rekao sam – Ma nije to ništa i njemu je dosadno. U toku razgovora saznao sam da je udata zena, ide u Ljubljanu jer joj suprug radi tamo kao doktor, da joj teško dođu stalna putovanja na relaciji Beograd-Ljubljana i nazad, da radi kao medicinska sestra, da joj je teško bez igde ikoga da vaspitava nestašno dete i sl.

Drugi deo erotske price sex prica koja će vas ostaviti bez daha.

 

From:
Date: March 7, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.