On hoce moju ženicu i njenu pičku

0 views
0%

Zenina picka je slatka ali ako jebes tudju zenu

Turčina je ovo očigledno uzbudilo. Povukao je moju ženicu ka sebi, odvojio je njenu pičku sa mojih usta, prigrlio je i počeo se opet njom ljubiti i lizati, a ona mu je vatreno uzvraćala.

Kurac nije ispuštala iz ruke. Bio je uspravan kao strela i sprreman da je ponovo razvaljuje i puni. Ložila me njihova strast i ljubljenje. Voleo sam da gledam , kako jebač strsno ljubi i sisa usne moje žene. Značilo je to da je obožava, celu…da je ludački želi. Opet mi je kurac bio kao beton.

Video sam kako Turčin uzima jastuk, i namešta ga, pod njeno zgodno dupe.Klečao je medju njenim raširenim nogama a njena pica je iskočila, bespomoćna, na milost i nemilost obrezanoj kurčini. Pomogao sam joj i stavio joj jedan jastuk pod ledja – sad je bila u idelnoj pozi, za jebanje . Jedva sam čekao da počnu, samo da dirnem svoj kurac, svršio bi.

Turčin je prilazio pici, a ona je samo jače širila noge i nudila mu se , izižući kukove. Šta sam mogao, nego da gledam , uživam i izdrkam po njoj, kad počne karanje.Spustio sam bokserice, Turčin me pogledao o bez blama i rekao:

-OOoo, prijatelju moj, mislio sam da imaš mali kurac – znači nije do tebe, nego ti je žena teška jebuljaaa…Uhh, molim te, da mi kažeš , jel voliš da ti jebem ženuu…mislim, ovu moju NOVU DEVOJKU…moju kurvuu najbolju srpskuu…

Reci slobodnoo..da i ona čuje…i molim te da joj razmakneš pičkuuu…DA TI STAVIM ŽENI… OVU OBREZANU KURČINUU…

-Jaoo, ljubaviii…kako je perverzan moj novi dečko…mmmmm….molim te…da nam ispuniš želju…noćas sam obećala

da ćeš mi razmaknuti picuuu…da mi lakše udje njegova turska kurčinaaa….oooo..kako volimmm što ovo radimooo…

što ćeš DA NAS GLEDAŠ …reci, da želiš da ti jebe ženicuuu… i da želiš da gledaš…kako me tucaaa…kako me punii moj NOVI DEČKO“ – uzbudjeno je dahtala, moja ženica, a ja sam se nevidjeno popalio što se tako nazivaju…dečkom i devojkom.

Ponovo smo se gledali u oči ja i Turčin, a moja ženica je zamućenog pogleda čekala da primi nabreklu kurčinu u sebe.

Turčin je već kurcem „tukao“- udarao po njenoj pičkki, vreloj , željnoj…napaljenoj. Uff, koji prizor…svi smo uživali u iščekivanju.

Prstima jedne ruke, sam razmaknuo već zevnutu pičku, moje ženice i čuo sebe kako je dajem dozvolu Turčinu:

-Uhh, prijatelju…ajde,EVO VIDI KAKO SAM TI RAŠIRIO ŽENINU PIČKU ZA TVOJU TURSKU KURČINUU… zabij joj ko kurvii, nek te drolja pamti….volim da gledam kako mi tucaš ženu.. želim da gledam kako drolja SVRŠAVA SA TOBOM KO PRAVA TURSKA KOBILA…NAPUNI JE SPERMOM …RAZVALJUJ JE PREDAMNOM…UFFF …kad te drolja toliko želi.

Uff, razvali joj pičku …nabij joj kurčinu, DA GLEDAM …kako joj ulazi TURSKI KURAC… i …napuni mi ženicuuu…TURSKOM SPERMOM – otkačio sam se od uzbudjenja.

Držao sam raširene usmine, a Tarik je polako naslonio glavić na otvor njene „breskvice“. Ponovo sam osetio jezu i uzbudjenje. Razmazivao je kurcem sokove koji su curili iz nje, a onda lagano prodirao u pičkicu moje ženice.

Obojica smo uživali u tom prizoru. Obrezani glavić je bio okupan vrelim pičkinim sokovima i izgledalo je , kako da ga usisava u sebe nezajažljiva pička moje fufe.

Kad su se spojili do kraja, nisam micao ruku sa mokre ženine pičke. NISAM VERAOVAO DA ĆU TO IKAD RADITI – razmaknuo sam usmine, širio pičku i gledao sa uživanjem, kako slatka pičkica moje ženica, guta i prima tudju kurčinu .

Uff…kako ga je drolja podmazala…bio je mokar i ulepljen njenim sokovima i spermom koju je primila pre mog doplaska.

Polako ga je vadio i ponovo vraćao do kraja. Uh, palila me pomisao,koliko je duboko u njoj i da sad u ulazi u delove u kojima moj kurac nikad nije bio. Pomilovao sam rukom njen zategnuti stomak i ČINI MI SE, osetio TURČINOV KURAC, kako rovari u vrloj utrobi moje ženice.

Znao sam da joj se to svidja – zadovolno je zastanjala – da nastavim. Otišao sam korak dalje i spustio se jezikom na njen pupak. I u njemu je bilo sperme od noćas. Lizao sam joj pupak, milovao stomak u kome se propinjala Tarikova tvrda kurčina, gaseći požar, koji je goreo u pički moje žene. Blago je zavijala – uzdisala i „tražila još“.

Video sam da se Tarik jedva suzdražava da ne svrši. Nije mogao da se kontroliše. Istrgao je kurčinu, koja je samo poskočila i sva mokra udarila ga po stomaku, koliko je bio uzbudjen.

Moja ženica se zatrzala ko riba na suvom, kad je ostala bez kurca. Nisam čekao ni sekundu. Uleteo sam joj medju noge, i počeo da ližem , ljubim i usisavam celu pičku.

-Mmmmm…aaaaaa…takoooo ljubavi…čitaš mi misli….ljubiii mi pičkuuuu…razvaljenuuu…mmmm…jaooo…vidiš kakva je …vidiii…kako je izjebanaaa…kako je zinulaaa…posle njegaaaa…postalaaa sam praavaaa turska droljaaaa…reciii da sammm kurvaaaa….droljetinaaaa i DA ME VOLIŠ ZBOG TOGA…reci ženiciii, da je TURSKA DRLJETINA….MOLIM TEEEE- molila je moja „poštena“ žena.

Baš me drolja ložila. Usta su mi bila puna njene pičke, medene, droljaste, izjebane pice moje ženice.

-Jesii ljubaviii, postala si prava dronfljaaa…TURSKA KURVETINA…fuksaaa muslimanskaaa …evo ti ližem kurvetinooo TURSKA, razjebanu srpskuu pičkicuuu…slatkuuu…sva je rasturenaaa turskom kurčinom…DROLJO TURSKAAA, kako te obožavammm… i volim što si postala turska droljaa – bulaznio sam punih usta ženine pičke . Napalila me , da bi svršio samo da joj ga jednom stavim u usta ili pičku.

Onako umazan, podigao sam se ljubeci joj stamak, sise …vrat…zažvalio sam svoju drolju.. Isti momenat osetio sam kako se kurva trznula. Znao sam da je Turčin ponovo u njoj. Ljubila me, a onda me blago gurnila, dajući se ponovo Turčinu.

jebe moju ženicu i njenu pičku

 

From:
Date: April 23, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.