Jebanje, pornici, karanje i sex! Domaci pornici

Profesor matematike popravni sex

Profesor matematike popravni sex
Rate this post
banner
Profesor matematike popravni sex
Rate this post

Profesor matematike popravni sex

Zelim da podijelim s vama … u školu je došao novi profesor matematike i upravo u moj razred. Ne volim suprotnom matematiku al sam volela staru profesoricu. Dosao je, onako visok crna kosa beo, bas svijetal ten, “nabildan”. Cure pale sve odma ga dodaju na fb, a meni nije neki. Na hodniku lete da se pozdrave s njim, sviđa im se. A ja nista cak mislim d aovaj profesor matematike nije ni za popravni sex, i ne gledam al zaista. Jedan dan sam otišla kod profesorice (u istom su kabinetu) ali nije je bilo. Trebalo mi je ppomoć oko zadatka a on je bio tamo. Skinuo je upravo mantil koji je obaveza za profesore a njegova uska košulja ocrtala je sve. Izvinula sam se i rekla da sam trebala profesoricu. Bio je ljubazan i pitao me da li mogu da mu pridrzim ogledalo dok frizuru napravi. Znao je da se sve pale na njega al očiglednoj prprimijetio moju hladnoću. Drzala sam ogledalo a on je otkopcao dva dugmeta na košulji i pitao “Da li je ovako bolje” zaustili sam “profesore” i u tom trenutku sam navlazila. Nasmejala sam se i rekla “i vise nego kancelariji”

Mlada picka sve moze sa profesorom

profesor matematike, sex sa prodesorom, profesor jebe

Pitao me je da li mi on mmože pomoći a moja picka je zeljela da mi pomogne huuh. Rekla sam da mi nešto nije jasno i potražila zbirku na ormanu. Budući da sam niska kad sam se sa prstiju spustila zsteturaala sam i guzom završila ispred njega. Osetila sam ga ali sam se u sekundi trgnula … ..Rekao je “potrazi opet”
Dok sam bila na prstima prišao mi je iza leđa. Vreo dah sam osetila za vratom. Usutila sam i okrenula glavu i pogledala ga. Rekao je “aaaaaa sad me gledaš, zlocasta mala” krenula sam da odem ali samo me uhvatio za grudi. Mislila sam da će se završiti na tome ali je brzo zaključao kabinet i digao me na sto. Rekao je “ja cu ti objasnit”, i brzo mi je svukao pantalone i kreno me ljubiti po kolenima .. bila sam u šoku. Sad ćeš vidjet kako se oduzima okrenuo me i počeo lupati po guzi. Svukao je pantalone i preko gaćica sam osetila …… uhhh … tako velik … .povukao mi je gaćice u stranu i sageo se. Dva puta je liznuo celom dužinom i pitao me da li sam nevina. Odgovorila sam da jesam. Okrenuo me raširio noge i olizao mi picu. Zatim me ponovo vratio na sto i gurnuo ga tako grubo u guzu. Jebao me je dok sam htjela vrištati. Kako jebe profesor matematike, jebao me je to je bio popravni koji se ne zaboravlja. Rekao je neće da svrsi da ce to sledeći put van skole ali mi je malo prstestavio … .uuživala sam i svršila sam dok mi je dirao klitoris ..poljubio me i rekao “bravo mala” sad si moja … vidimo se ubrzo … i da i bilo je ubrzo; ali to u sledećoj priči ..


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...