Sex promena, Sexy doktor ima sex kao lek

0 views
0%

Novi sexy doktor, sex kao lek dobra je promena

Čekala sam u dugom, bolničkom hodniku, prepunom starijih ljudi, uglavnom gospođa. Nisam ni slutila da cu tog dana dobiti sex kao lek umesto prepisanih starih lekova. Potpuno sama u uglu, stajala sam i posmatrala lica koja prolaze, nasmejane lepe medicinske sestre u belim mantilima koji im lelujaju oko nogu i slušala topot medicinskih klompi, koje su tako neumorno taparale po podu te sexy bolnice.

seks kao lek, jebanje sa doktoromMonotonija me je polako, ali sigurno obuzimala ,stežući me sve jače. Raspoloženje mi se spuštalo do poslednjeg podeljka, primoravajući me da šetam levo desno ,ne bih li u nečemu pronašla zanimaciju. Red je bio stvarno dug, dosta ljudi je čekalo. Činilo mi se da sam knjižicu predala pre milion godina, vreme je sporo teklo ,a moj pogled je bio prikovan za sat.
Polako, red se smanjivao. Čitave horde starica su jurile ka izlazu, oslobađajući mi prostor. Nakon ovog gospodina sam ja.
Prozvali su moje ime. Napokon-pomislih u trenutku kada je sva energija išćilela iz mene i bezvoljno sam spustila ruku na bravu, da bih otvorila vrata ordinacije. Očekivala sam svog doktora, sedog, simpatičnog dekicu, uvek spremnog za razgovor. Imao je primetan smisao za humor, pa sam očekivala da će me oraspoložiti. Međutim ,zatvorivši vrata za sobom, ugledala sam mladog, tamnoputog sexy doktora u beloj košulji i belom mantilu,sa sve osmehom od uva do uva. Delovala sam iznenađeno.
“Dobar dan, ja sam vaš novi doktor,čast mi je.”-brzo je rekao,pružajući mi ruku u znak pozdrava. Automatski sam ispružila ruku, ne progovorivši ni reč. Pitala sam se gde je moj stari doktor.
“Sigurno se pitate gde je stariji kolega, ali je on juče otvorio bolovanje. Ne znamo kada će se vratiti.” -slegnuo je ramenima, preduhitrivši me odgovorom.
“U redu je.”-rekoh sedajući na stolicu kraj stola.
“Uzgred ,ja sam Antonio.”-rekao je brzo, otvarajući moj karton.
“Moje ime već znate, pretpostavljam.”
“Tako je, Olja. Proučio sam vaš karton i jedino u čemu se ne slažem sa kolegom je ovaj lek, vidite? Njega bih izbacio i prepisao bih vam terapiju vitaminom C, dakle, uzimali bi ste po dve šumeće tablete dnevno.” -pričao mi je, a ja sam pogled prikovala za njegovu bradavicu koja se ocrtavala ispod košulje, pošto je malo pomerio mantil.

Sex terapija kao lek

Nehotice sam klimnula glavom,što je on shvatio kao znak da se slažem sa ispričanim. Pružio mi je hemijsku olovku, preko stola.
“Izvolite potpišite ovde.” -rekao mi je i prstom pokazao na crticu na koju bih trebalo da se potpišem. Uradila sam to.
“E,tako. Sada vam je terapija promenjena i sve će biti u najboljem redu. Nema potrebe za vađenjem krvi. Mada ,izmerio bih vam pritisak. Raskomotite se.”
Skinula sam tanku, kožnu jaknicu i podigla rukav bele bluze. Lagano mi je obmotavao aparat oko ruke, smešeći se .Gledala sam ga u oči, dok je on gledao u aparat ,držeći me za ruku.
“Hm, dobro… Malčice vam je krvni pritisak povišen. Kako se osećate?”
“Sasvim dobro, mada mi je malo vruće.” -odgovorila sam, direktno ga gledajući u oči. Sa stola sam podigla par papira ,koji su mi poslužili kao imitacija lepeze, koja mi je bila i više nego neophodna.
“Baš vam je vruće?” -upitao me je, na šta sam klimnula glavom ,a on je nastavio -“U pravu ste, ovde i jeste malo vruće, niste jedini.” -rekao je dok je skidao mantil, ostajući samo u košulji, na kojoj je otkopčao jedno dugme tako da su se mogle primetiti crne malje koje su se prostirale njegovim grudima. Sasvim mahinalno, još više neplanirano sam dohvatila svoju flašicu vode koja je virila iz torbe, otvorila je i nasula par kapi sebi u ruku, koje su završile na njegovom licu, klizeći lagano niz doktorovo lice i rastvarale se na njegovoj košulji, obrazujući tamne tragove. Istog trenutka, krv mi je silovito jurnula u obraze i širila se čitavim licem, čineći da ono naglo pocrveni što je bio fizički odraz moje postiđenosti. I dalje sam sedela preko puta njega, ne skidajući pogled sa sexy doktora. Bila sam postiđena i iznenađena sopstvenim postupcima te sam u jednoj sekundi svog razmišljanja pomislila da ludim.
“Vi ste bukvalista, Olja. Hvala vam na ovom iznenadnom rashlađivanju, mada bih se, sasvim sigurno, rashladio i bez njega.”-smejao se,-“Dobro je da niste čitavu flašicu izručili na mene. Tada bih već bio u problemu.” -rekao mi je i ustao, ne skidajući osmeh sa lica.
“Ja…izvinite …ja …htela sam sebe, potpuno mahinalno…”-mucala sam, birala reči, gledajući po ordinaciji, samo da bih izbegla njegov pogled, kojim me je proždirao.
“U redu je Oljice, htela si da pomogneš.”
To “Oljice” sam prečula, a ono je značilo nešto lično, nešto na osnovu čega sam mogla da zaključim da se naš odnos doktor-pacijent lagano gubi i pretvara u nešto sasvim drugo, potpuno neplanirano sa primesama spontanosti. Pravio je lagane korake po ordinaciji, zastajući kod prozora.
“Divno je vreme napolju, vidite? Šta mislite, hoću li da se osušim ukoliko budem stojao ovde, na jakom suncu?”
“Bolje je da se raskopčate.”-odgovorila sam. Reči su iz mene izlazile poput erupcije lave, nisam mogla da utičem na njih niti da sprečim njihovo izlaganje. Shvatila sam da moja podsvest upravlja mnome, a da se u njoj krije jaka ,neobuzdana sexualna želja, koju nisam mogla da odložim. Nastavak  Sex terapija kao lek  jebanje nastavak price.

 

Date: April 7, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.