Sex sa gazdaricinom cerkom

0 views
0%

Sex sa gazdaricom druga erotska priča

Beše neko slavlje kod gazdarice, rođendan ili tako nešto, savršena situacija za dobar sex ponovo. Okupilo se društvance od desetak osoba, uglavnom mlađih. Pozvaše i mene da im se pridružim. Rado sam prihvatio. Mlada gazdarica toči piće i služi neke grickalice. Nađe se nekako iza mene. Jednu ruku naslonila na naslon moje stolice, a drugom mi sipa pivo u čašu. Odjednom osetih da njen kažoprst počinje da šara po mojim leđima. Ukipio sam se. Znao sam šta to znači, samo sam se pitao kako stvoriti priliku za sex. Ali prilika se sama ukaza.

Seks sa cerkom, erotske price

Dobila je seks i masazu

Vraćao sam se sutradan s predavanja umopran. U prostranom dvorištu na dušeku za plivanje leži gazdarica i sunča se. Pozadi otkopčala gornji deo kostima. “Mogao bi da mi namažeš leđa kremom za sunce“, kaže i gleda me ispod oka. “Može, samo , ne mogu ovde, vrućina mi. “ „Evo ulazim odmah u stan. “Uđoh u stan, a stan prazan. Uđe gazdarica, a rukama pridržava gornji deo kostima. Pruži mi jednom rukom bočicu. Okrete mi leđa onako stojeći. Ja počeh da joj laganim pokretima utrljavam kremu u meku, preplanulu kožu, prvo po ramenima, a onda sve niže i niže. Prešao sam na butine spolja, iznutra, a ona se lagano uvijala kao da je htela reći da joj prija. Reših da krenem u akciju, jer sam se dobro napalio. Već mi se bio dobrano učvrstio kurac, te ga lagano prislonih uz nju pozadi. Nije se izmakla, naprotiv, pribi se uz mene. Jednom rukom povukoh vezicu na donjem delu kostima, ukaza se prelepa guza neopaljena suncem. Okretoh je ka sebi, to slatko dupe gazdaricine cerke. Skloni i gornji deo kostima. Ukazaše se velike grudi nabreklih bradavica. Spustih se malo niže i usnama uhvatih jednu bradavicu, ona zastenja. Išao sam još nišei niže, Jezikom dodirnuh vlažnu pičku. Ali, morao sam žuriti. Bojao sam se da će neko naići. Zato je okrenuh i naslonih preko stola. U dobro navlaženu picu prodro sam lako kao da sam to svaki dan radio. Ona zaječa i poče lagano, a onda sve brže da vrti ukrug. Ja sam je pratio. Bila je iskusna kaoi njena mama. Jednom se rukom držala za sto, a drugom je masirala moja jaja. Beše božanstveno. Htedoh da promenim pozu, ali primetih da često baca pogled na sat. Očito je neko uskoro trebao doći. Ubrzasmo pokrete. Svršili smo istovremeno. Naši pomešani sokovi cedili su se niz njene noge. Okrete se i nežno me poljubi kao da mi se zahvaljuje, a onda utrča u kupatilo. Zašuo se šum tuša. Još je bila u kupatili kad se oglasi zvonce na ulazu. Bio je to njen dečko. Uđe i pozdravi se sa mnom. “A ova se još nije spremila, a treba da idemo na Konjarnik kod mojih, tako smo se dogovorili:“Ja sam nezainteresovano ćutao.

E, sad je trebalo biti junak pa voditi bitku na dva fronta. Ponekad beše i na tri. To se brzo odrazilo na moj izgled i ja reših da se privremeno povučemZamolio sam jednog prijatelja da mi nađe mesto u studentskom domu. Tako i bi. Odselio sam se , ali sam zadržao prisne odnose sa obe gazdarice. Kad ništa nije bilo u domu, posetio bih gazdarice. Obično bi uvek bar jedna bila kod kuće.

Jednom mi mlada gazdarica reče:“Ti misliš da ja ne znam zašto je mama skoro uvek raspoložena otkad si ti došao kod nas!?“Shvatih da su žene vrlo pronicljive. Samo se pitam da li je budući mladoženja šta zaključio i da li je gazdrarica mama šta posumnjala. Verovatno nije, jer da jeste, ne verujem da bi mi oprostila, a sigurno je računala i na to da joj kćerka ima dečka za koga će se udati i da joj nisu potrebna dvojica jebača. Ali ženama nikad nije dosta, kao uostalom ni nama muškarcima pogotovo kad se radi o ovako komplikovanim i uzbudljivim vezama.

From:
Date: May 25, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.