Sve žene vole slatke laži

0 views
0%

Ja lažem a ona me miluje po kosi

Ja sam o sebi malo slagao, da sam iz jednog malog lepog grada pored Dunava, da sam stariji godinu dana, da sam aktivni fudbaler u srpskoj ligi, al pošto dobro učim da želim da budem pilot, na sta se moja vila raznežila. Lagao sam je još da sam imao teško detinjstvo, da sam veliki borac i da se nadam da ću uspeti u životu, sve zene vole slatkle lazi pa i ona. Ne znam ni sam zašto al rekao sam – Ja kad bih imao tako lepu ženu i dete ne bih se nikad odvojio od njih. Rekao sam i dobio njeno milovanje po kosi – Eh, kad bi život bio tako jednostavan, rekla je ona i nastavila – Znaš, mlad si i mnoge stvari još ne shvataš, al život zna po nekad da boli… Vidim da sam je rastužio, njen dodir još osećam i progovorio sam – Mislim da svaki čovek ima izbora, da za promene treba biti hrabar. Nisam ni bio svestan da sam je dirnuo u ranu. Prebacila se na drugu stranu preko puta mene i šapatom mi rekla – Izvini već je 9 sati, da nahranim i uspavam sina…

Pomislio sam – Konju, naljutio si je, šta ti treba da filozofiraš, šta sereš hoćeš da je oduševiš tvojim oratorskim sposobnostima, spusti loptu i polako ako ti da još neku priliku.

Dok je njanjala sina da zaspi gledao sam mračna polja kroz prozor i naravno svašta sam zamišljao. Da bih imao verniju sliku u mojim mislima krišom sam joj gledao grudi, te divne noge, a u jednom trenutku trgao sam se iz polusna jer sam sam sebe uhvatio da se preko pantalona držim za nabrekli kurac. U kupeu je bio polumrak, ali kad sam je pogledao u oči shvatio sam da me je ona sve vreme posmatrala. Moj drug se okrenua na drugu stranu, ja sam se razbudio i zbunjeno gledao u pod, pomislio sam: Šta to radiš debilu umorni, smejaće ti se ova divna žena? Međutim neki drugi ja govori: Šta te boli kurac, kad ćeš je opet videti taku dobru pičku, iskoristi trenutak konju, budi muško! Opet onaj prvi: Kako, ošamariće te ako budeš prost, ovakve dame vole kulturne đentlmene…Brate, šta da radim, pitao sam sam sebe.

Međutim, evo odgovora, prešla je na moju stranu, naslonila tople usne na moje uvo i pitala – Znaš gde smo? Okrenuo sam glavu, desnom rukom sam je uhvatio za duguljasti vrat i šapnuo drhtećim glasom – Izvini ja ne znam ni ko sam, a ne gde sam? Sa tim sam je oduševio. Prihvatila je igru, privukla me i opet je šapnula na uvo – Dobar si, volim pametne momke, psssst da ih ne probudimo. A ja još jedno glupo pitanje – Vama se ne spava? Ma ne, ja najčešće ne spavam kad putujem, a i pun mi je kurac od putovanja, upss – stavila je prst na usne i namignula.

Amater u vozu sex prica I deo, nastavak najbolje erotske price >>

 

From:
Date: March 8, 2016

2 thoughts on “Sve žene vole slatke laži

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.