Ujna moja lepa jebačica VOLI u čmar

0 views
0%

Jebao sam ujnu u čmar, njen omiljeni analni sex

tata jebe, jebanje u cmar, anal porn

Izvadio sam ga iz cmara i rekao joj da se okrene i legne na leđa. Sada sam joj napokon video gole sise, sa povećim oreolama, svetlo roze boje sa dosta većim bradavicama koje su same pozivale na cuclanje. Spustio sam se na nju, uvalio seki jezičinu u usta i dao joj dobar poljubac. Uzvratila je, spustio sam se niže, poljubio joj sise i počeo da cuclam bradavice.
Grizao sam joj bradavice pritom ostavljajući plavo od ugriza, a onda je ona rekla da je boli pa sam malo popustio.
Digao sam joj noge na ramena, stavio u pičku, raširio usmine i nabio do kraja. Sestra se stresla i počela da vrišti:
– Aaaahhh… Majko moja, što me rodi! Brat mi pičku razvaliii… Svršavammm… Aaaahhh…
Ja sam joj nežno poklopio usta da nas majka ne čuje.
Sise su joj letele na sve strane onako velike. Spustio sam joj jednu nogu dole, a držao joj drugu visoko dignutu i tako je jebao kako bi joj što dublje ušao.
– Seko, svršiću… – rekao sam joj.
– Daj mi sperme u usta. Želim da probam ukus sperme svog brata. Ti si pio iz moje pičke, sad je red da se ja napijem.
Uzela mi je kurac u usta i rekla:
– Sad će seka dobro da ti se kurca napuši i svaku kap da iscedi. Volim ukus sperme u ustima…
Kako je rekla to, toliko me je napalila da sam ispucao spermu u nju. Nekoliko puta je progutala i zagrcnula se. Progutala je sve i oblizala se.
Legao sam kraj nje, a ona se okrenula prema meni. To sam iskoristio da joj uzmem jednu sisu u usta sa obe ruke i krenuo da je cuclam opet. Cuclao sam kao malo dete kad se doji. Tako smo i zaspali, a totalno sam smetnuo sam uma onu siluetu i da bi to možda mogla da bude majka, da nas je svo vreme gledala… Ili mi se to samo učinilo, jer kad mi je sperma udarila u glavu svašta mi se učinilo. Zaspali smo goli i oznojeni od silne jebačine. Seka je živa vatra.
Probudio sam se ujutro, a seka nije bila kraj mene u krevetu. Ustao sam se i video na stolu poruku od nje da su roditelji otišli na selo kod babe, a ona po neke stvari u prodavnicu i da je sačekam jer treba da odemo po nešto u grad.
Otišao sam da se istuširam, a zatim i doručkujem nešto. Ubrzo je došla i seka. Izgledala je tako seksi kad je ušla na vrata. Gore je imala usku majicu koja joj je toliko isticala sise u prvi plan, da sam mislio da će joj pocepati majicu, a dole je imala minić do pola butina. Na nogama je imala prozirne čarape boje kože. Kako je to dobro izgledalo.
tumblr_n2tubzDPNN1sboynho1_500Poljubio sam je onako sočno i krenuo rukom po butini, između nogu, do pičke. Tada sam video da seka uopšte ne nosi gaćice, nego samo te čarape sa gaćicama.
– Seko, a gaćice? – pitao sam je.
– Ma šta će mi!? Samo ti ionako znaš da mi je pizda gola i slobodna i niko drugi. Volim da je slobodna i da je ništa ne sputava. Volim da ima vazduha među nogama i da mi je pizdurina dobro rashlađena.
Bio sam zadovoljan tim odgovorom. Prstom sam probio čarape na delu gde je bila pička i nabio joj duboko prst u nju.
– Aaahhh… Bato moj, srećo moja, šta mi radiš… Nemamo sad vremena, moramo da požurimo u
grad da sredimo dokumenta za pasoš, pa ćemo onda ja i ti da se poigramo.
– Okej – rekao sam.
Krenuli smo. Ja sam vozio, a ona je bila na suvozačevom mestu. Raširila je noge, a ja sam skinuo ruku sa menjača i stavio joj među noge. Masirao sam joj laganim pokretima pičku. Počela je da uzdiše i da stenje, zatvorila je oči i uživala u masaži.
Bila je vezana pojasom koji joj je stajao između sisa, a kako je bio zategnut tako joj je lepo odvajao sise jednu od druge, tako su još lepše i veće izgledale. Izvadio sam prst iz pičke jer smo se približavali policijskoj stanici gde je trebalo da predamo dokumenta za novi pasoš, pošto joj je stari već bio istekao.
Samo je tiho uzdahnula i rekla da se ovo mora brzo nastaviti jer nije svršila. Sačekao sam je u kolima malo dalje od stanice na jednom parkingu.
Na parkingu nije bilo nikoga, jer je bio malo uvučeniji od pogleda radoznalih prolaznika. Tu sam stao jer u blizini nije bilo mesta. Ubrzo se vratila, i rekla:
– A sada nastavi šta si započeo.
Izvadio sam kurac i rekao:
– Seko, sad ti meni popuši kurčinu.
– Bato, sve za tebe – rekla je.
Sela je na svoje mesto i počela da mi puši kurac. Izvadila ga je iz usta i rekla:
– Valjda neće niko da naiđe.
Samo sam joj pritisnuo glavu na dole i nabio joj kurac duboko u usta. Lizala ga je i oblizivala, cuclala mu glavić. Cuclala ga je jedno vreme i koliko sam bio uzbuđen zbog mesta gde se sve ovo dešava, bio sam jako blizu da svršim.
Nabio sam joj kurac duboko u grlo i svršio. Grcala je, gutala i oblizivala se.
– A sad je red da ti mene zadovoljiš.

http://jebacine.com/incest-jebanje/sperma-curi-niz-noge/

From:
Date: March 22, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.