Инцест секс са тетком

0 views
0%

Инцест секс са тетком која воли курац и јебање

Тада сам имао 19 година и све се ово десило пуком слуцајносцу, моја тетка је имала 20 год. Због овако мале разлике у годинама није волела кад је зовем тетка вец по имену, Ивана.

Све је поцело 1 летњег дана када сам планирао да идем код бабе, деде и тетке (са оцеве стране) бициклом. Назвао сам тетку и питао је да ли су сви куци и да не казе баби и деди да долазим да би их изненадио, рекла је да су сви ту и це се они много обрадовати јер ме нису видели доста времена. Кад сам стигао доцекала ме је само тетка у веома кратком сорцу и у топицу који јој је истицао предивне груди. Била је задихана и знојава, била је на трцању. Инаце она је исла у теретану и волела је да везба и да има здрав зивот и због тога је имала бозанствено тело. Цврсте ноге и лепу облу цврсту гузу коју је волела да истице, на стомаку су се мало оцртавали трбусњаци, а груди јој нису биле много велике али сам се лозио на њих. Медјутим ту нису били баба и деда, рекла је да су отисли заједно у неку бању јос пре 2 дана и објаснила ми је да ме је зезала да су ту да бих досао да њој не би било досадно. Насмејао сам се и одлуцио сам да ноцим код ње на њен наговор.

Кад је пала ноц гледали смо неку серију и прицали, кад ми се приспавало отисао сам у њену собу, из навике иако баба и деда нису ту, да спавам. Веома сам био близак тако да смо заједно спавали у њеном кревету, доста пута се цак и пресвлацила испред мене кад сам имао неких 9-10 година, тад нисам био у пубертету тако да ме то и није бас дотицало. Зато сам са 16 година залио за тим данима. Она је остала да гледа серију и досла је касније да легне.

Сутрадан ме је са смеском на лицу питала ста је било оно синоц, ја сам се насао у цуду. Исприцала ми је да се пробудила у сред ноци а да је моја рука била испод цебета на њеној гузи и да сам је цврсто дрзао. Ја сам је цео дан убедјивао да је то било слуцајно у сну али није веровала али се није љутила, ста висе била је много срецна и насмејана цео дан.

Досло је друго веце, заспао сам много рано, али у једно доба ноци сам се пробудио и осетио сам како је тетка прибијена уз мене, био сам јој окренут ледјима да се не би поновило оно од просле ноци. Осетио сам како није била у спавацици вец у брусу и гацицама јер ме је њена врела коза додиривала. Одједном је поцео да ми се дизе, био сам парализован. У следецем тренутку пребацила је руку преко мог стомака али рука није била опустена, вец ме је мазила по стомаку и одједном је завукла руку у моје боксерице и поцела је да ми мази курац. Мало сам се мрднуо, јер сам схватио да она не спава, рекла је “оооо па ти кријуци узивас, ајде окрени се сад”. Хтео сам да је питам ста то ради али цим сам се окренуо она ме је пољубила тако страсно да ни једна порно глумица не би могла то. Био сам у соку, поцела је да ми га мало дрка и питала ме је да ли зелим да видим како изгледа, на ста сам пристао. Устала је из кревета и укљуцила светло. Светло ме је заслепео али кад сам могао опет га гледам, видео сам моју тетку како јој се коза присијава на светлу у црним плитким ципкастим гацицама и са црним ципкастим брусом. Као да је знала све моје фантазије. Рекла је “ааа ста мислис”, занемео сам “Ајде ста цекас, овако сам се средила само за тебе”. Скоцио сам са кревета и поцели смо опет да се љубимо. Кренуо сам да јој скинем гацице, али ме је зауставила са реценицом “Ти као да ниси гледао порнице ипак тетка мора да те науци”. Одгурнула ме је на кревет и скинула ми је боксерице и поцела је да ми сласно пуси курац, гутала га је као да га никад није видела у зивоту. Сврсио сам јој у уста и онда сам одлуцио да јој показем да и ја знам несто.

Лизао сам теткину пичку

Инцест секс са мојом тетком

Рекао сам јој да легне и поцео сам да је љубим и полако да је лизем све низе преко бруса па стомака и онда сам јој скинуо гацице и поцео да јој љубим овлазену мацу. Она се увијала и стењала “Тако је аахххх, лизи теткину мацу ууу ааааааа”. Кад сам мислио да је довољно стао сам али она ме је ухватила за главу и гурнула ме је ка њеној влазној маци “Не не, јос јос ааааааа”. Када је свршила рекла је “ајде да те тетка мало јебе” рекла ми је да легнем на ледја и она је скинула брус и онда ме је лагано опкорацила и прислонила њену пицу на мој курац и поцела је да ме љуби поново. На местио га је и полако се спуштала низ мој тврди курац, полако је стењала и уздахивала “ууууххххххх аахххххххх јеби тетку своју”. Убрзала је ритам а ја сам у том ритму наставио да јој месим сисе, рекао сам јој да цу свршити, рекла је “Сврши у тетку слободноооо, зелим то, твоју сперму у мени”. Сврсили смо обоје онда сам је окренуо и полозио на ледја и наставио сам да је јебем и месим сисе све док није поново свршила и рекла да јој је ово најбољи секс и да морамо јос неки пута да поновимо.

Од тада смо наставили то без обзира да ли сам имао девојку или она децка.

From:
Date: July 15, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.