Мушкарац у женском рубљу инцест прича

0 views
0%

Мушкарац у женском рубљу еротске инцест приче

Био је мало збуњен и прилицно напет. Објаснио ми да су кренули куци и да он није могао даље јер је препио. Погледах на сат билоје 2 сата. Знаци сестра и јасмо имали секс око три ипо сата. Тек тада видех даје Мемо мокар до козе. Увукох га у купатило и почео му скиудати мајицу па фармерке. Како је све било мокро са фаркама се свукоше и боксерице. Братиц је имао леп велии курац.

* Опа Мемо, па види ти какво месиште ти имас. А и видим диго тимушкарац јкао жена јебање се курац родјо мој. * Он ме ухвати за рамена и притиснме да цуцнем и да узмем тај комад меса прво у руке а онда у уста да брату пишим курац. Сисала сам га примењујуци методе којима је сестра мени пусила курац.

Брат је поцео убрзано дише дрзеци ме за главу, јебао ме је јако у уста. Није дуго издрзао, пунио ми је уста својом врелом спермом мумлајуци и стењуци..И када помислих Готово, Браца ме подизе и поце смо се звалити страствено се љубити. У трену ми реце само једно, * јабих дате јебем у дупе, знам прицала ми сестра / Есмаје становала код мојих и зналаје за мој порок и перверзију и билаје његова сестра / ста волис, дуго се лозим на тебе а сада цу да те карам у гузу јер то јако дуго зелим. <Објасних му да морам да се припремим за секс. Исперем гузу цревом од туса и не будем лењ, удјем код Хјре обуцем њену допичњак хаљину тангице и халтере са царапама. Када сам усао у собу код њега био сам савим друга особа. Била сам пицка куроздерка.

Секс са братом сесрта куроздерка

Брат није губио време одмах смо се поватали и поцели љубити. Оборио ме на ледја дигао ми ноге на своја јака рамена и без помоци руке насао мој анус. Уз два јака трзаја је продро у мене, јебао ме је јако у дупе, гурао курац у мој цмар. Среца па сам се добро припремила инаце онако пијан би ме поцепао. Јебао ме брат као задњу дрољу, једина разликаје било то ШТО смо се љубили а курац је био попут камена цврст као стена. Јебао ме јако као масина. Осетих ватру дуз кицме и почех сврсавати уз јецаје сто још више напали мог родју и скоро ми састави колена и браду набијајуцими курац до грла у мој уски чмар. Поново крену онај талас сладострасца и ја поцех дрхтати сврсавајуци јос јаце и зесце. Брат ми га наби до јаја и уз урликј ми напуни гузу спермом..Када сам се пробудио вец је свитало. Браца је вец отисао, брзо скидох сестрине ствари и оставих их крај ње. Био сам срецан јер сам јебао ову лепотицу али и пресрецна сто сам примила онако добру курцину мог браце.

 

From:
Date: June 26, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.