Сестра и брат секс јебанје

0 views
0%

Секс са сестром јебао нас је јако

Ево да вам исприцам несто стоме стално враца у мојих 18 година. Те године сам био код нане на селу у БиХ обицно се окупимпо сви од наниних синова и церки. Тада сам имао 18 година 168 цм 58 кг црна дуга коса која је падала на рамена. Вец цетири године сам се сексуално определио или боље рецено нисам могао да се определим. Наиме био сам бисекс. Волео сам девојке али и мускарце. Са мускарцима сам се осецао као зена и исто тако се и облацио. Дакле носио сам зенско рубље и са мускарцима био пасиван, права трансица спремна за сек. Тада сам вец имао доста искуства и са девојкама / знатно мање / и са мускарцима сто сам и висе волео. И овог лета било нас је код нане нас 10 од тога цетири девојке од 16 до 20 година и децка од 18 до 23 године.

инцест са сестром, порнићи

Нај интересантнији је био однос осталих родјака према Хајри амидзиној церки којаје зивела у Холандији. Онаје била само своја и сви су говорили даје лујка. Хајра је била најлепса од свих родица али и врло цудна особа. Једино сам ја могао да се друзим са њом и остали су говорили да сам ја мост преко којег она долази до њих. Цесто би ми говорила како ме воли и како сам ја за њу неко ко је вредан њене љубави. Сматрао сам то оном родјацки љубављу и смејао се и грлио је као сестру старију јер је она тада имала 19 година. Једно веце када смо ми остали сами са наном одлуци смо да одемо у сеоску кафану да се мало провеселимо. Била је то сеоска кафана али уредјена и јако циста. Трестала је музика, билоје у басти подоста људи тако да смо ми добили дупли сто у сенци 1 липе. Одлуцили смо да се напијемо и опустимо. Ја сам пио вино а Хајра је пила вотку, јер је она волела зестину. Некада када смо седели на ливади пили би смо ракију. Она је то пила као воду. После прве вотке била је приметно опустенија и веселија. Гледао сам једног лика од неких 40 година, седео је са клинцем мозда 17 или 18 година. Несто су тихо прицали али јасам по покретима посумњао да ту има несто висе. И бас тада осетих Хајриним руку на мојој бутин опасно близу мог дигнутог курца. Када мало боље погледах бас тадаје онај лик ухватио клинца за гузу. Овај се осмехнуо и нестому досапнула устајуци од стола.

Био сам напаљен а Хајра је вец својим дланом додиривала моју курцину која је тела да експлодира. Онај старији лик позва конобара плати и оде за клинцем. Бас сам им завидео. У том моменту је музика кренула коло и сви устадосе од стола само нас двоје остадосмо. Сада је Хајра била много слободнија и поцела да ми сапуце на ухо незне реци као да ми се удвара. Сокирала ме када је свој длан ставила на мој вец измуцени понос. Рекла сам нани да цемо преспавати код мог ујака јер су ме замолили да прицувам куцу. Нани сам казала да бих волела да ми неко од нсих прави друство. Пало је теби у цаст да ноц проведес са мном. * Запрепасцен сам је гледао али кадаје рекла љубави идес са мном ја одговорих мила какогод ти зелис. Једва сам цекао да подјемо куци. Хајра је била тотално пијана и ја рекох родјацима дацу отици са њом и дацу остати у куци њеног ујака до јутра. Изасли смо из кафане и кадасмо се удаљили педесетак метара Хајра се поце смејати као луда. * Јеботе па ти поверовао да сам пијана? Морала сам да сто пре одемо и будемо сами.
Потрчала је а ја за њом ….

From:
Date: June 24, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.