Jebanje, pornici, karanje i sex! Domaci pornici

Уцена за секс, сестра то није хтела

Уцена за секс, сестра то није хтела
Rate this post
banner
Уцена за секс, сестра то није хтела
Rate this post

Шпијунске камере у вц-у сестре

Сестра и брат јебање

Још једна фантастична еротска прича. Ко не воли моје еротске приче нека не чита. Било је то пре неких месец дана. Нешто сам сурфао интернетом и набасао на неке мале спијунске камере па сам одлучио да их купим како бих испунио своје воајерске снове. Сетио сам се одмах да бих могао ставити ту камеру у вц и снимати сестрицу од 19 година како се купа. Ја иначе имам 18 година и много пута сам дркао на сестру или њене пријатељице. Она је била доста висока, око 178цм, великих сиса, јос веце гузице и пуних уста, таман да ми стави курцину лепо у уста. Тако, након два дана мој се план у потпуности реализовао. Она је отисла да се окупа, а камера је била намјештена на снимање. Како смо често били сами кући, она је знала да хода по кући полу гола а често јој се и пичка видела кроз танке беле гаћице. Окупала се и отишла у своју собу, а ја сам брзо отишао по камеру и узео СД картицу. Ставио сам картицу у лап топ и пренео све податке на мобилни. Схватио сам да не желим само дркат курац на сестру, него желим секицу своју креснит, желим да јебем своју сестру. Отишао сам до њене собе и показао сам јој њен еротски видео клип како гола трља обријану пичку док се тушира и мази своје сисе. Она је вриснула на мене и рекла да то избришем. Ја сам рекао да ћу то послат свима у школи и да ћу показати кеви и рећи да сје она снимала пичку и мени показивала.Спијунирање сестре и јебање

Уцена за секс, сестра није хтела да дрка брату курац

Она је мирним гласом рекла, ста желис од мене. Рекао сам не пуно. Само твоје 2 округле сисе и влажну пичку. Невољно је пристала да ми дрка курац. Ја сам скинуо гаће и он је био јос спуштен, неких 14-15 цм. Она га је лепо узела у руке и почела га надркавати, сестра ми дркала курац а ја сам лудио. Убрзо се подигао на неких 23-24цм и ја сам рекао стави га у уста секо. Сестра је иначе против инцеста, па јој се то гадило. Нисам је ништа питао, па тако да је то морала учинити. Почела је секица уживати у братовој курцини, па сам јој скинуо блузу и грудњак и испале су две предивне сисе. Боље су биле него на снимцима. Ставио сам свој курац међу нијх и онда је она рекла, ајде брацо, сврши више. Рекао сам да нећу без јебачине. Скинула је панталоне и тангице и рекла набиј ми га брате и пали. Она је била у догги пози и ја сам јој га по њеној зељи, набио. После 10ак минута, ставио сам је на леђа и њене ноге преко мојих бокова и ставио сам га јој у лепу меку пичку али уску. Питала ме је, имам ли кондом. Рекао сам шта иам везе, ако затрудниш са мном, она се само насмејала и рекла, само ти немој престајат јебават. Кад сам осетио да ћу свршити у пичку, извадио сам га и ставио сам га у њена пуна, лепа уста и свршио сестри у уста дивна. Она је прогутала сперму и облизивала се. Након тога лежали смо 15ак минута и ја сам мало лизао секину пицку и укрућене брадавице, а она је лагано дркала курац.

Већ је прошло месец дана и сваки дан добијам од ње пушење курца или јебачину, а некада и по два пута. Синоћ смо ишли спавати и она је мени дошла у кревет и од 1 ујутро до 3 имали смо два фантастична секса. Хвала ономе ко је измислио мале камерице, јер да нисам снимио сестру не бих имао већ месецима секс.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...