Уцена за секс, сестра то није хтела

0 views
0%

Шпијунске камере у вц-у сестре

Сестра и брат јебање

Још једна фантастична еротска прича. Ко не воли моје еротске приче нека не чита. Било је то пре неких месец дана. Нешто сам сурфао интернетом и набасао на неке мале спијунске камере па сам одлучио да их купим како бих испунио своје воајерске снове. Сетио сам се одмах да бих могао ставити ту камеру у вц и снимати сестрицу од 19 година како се купа. Ја иначе имам 18 година и много пута сам дркао на сестру или њене пријатељице. Она је била доста висока, око 178цм, великих сиса, јос веце гузице и пуних уста, таман да ми стави курцину лепо у уста. Тако, након два дана мој се план у потпуности реализовао. Она је отисла да се окупа, а камера је била намјештена на снимање. Како смо често били сами кући, она је знала да хода по кући полу гола а често јој се и пичка видела кроз танке беле гаћице. Окупала се и отишла у своју собу, а ја сам брзо отишао по камеру и узео СД картицу. Ставио сам картицу у лап топ и пренео све податке на мобилни. Схватио сам да не желим само дркат курац на сестру, него желим секицу своју креснит, желим да јебем своју сестру. Отишао сам до њене собе и показао сам јој њен еротски видео клип како гола трља обријану пичку док се тушира и мази своје сисе. Она је вриснула на мене и рекла да то избришем. Ја сам рекао да ћу то послат свима у школи и да ћу показати кеви и рећи да сје она снимала пичку и мени показивала.Спијунирање сестре и јебање

Уцена за секс, сестра није хтела да дрка брату курац

Она је мирним гласом рекла, ста желис од мене. Рекао сам не пуно. Само твоје 2 округле сисе и влажну пичку. Невољно је пристала да ми дрка курац. Ја сам скинуо гаће и он је био јос спуштен, неких 14-15 цм. Она га је лепо узела у руке и почела га надркавати, сестра ми дркала курац а ја сам лудио. Убрзо се подигао на неких 23-24цм и ја сам рекао стави га у уста секо. Сестра је иначе против инцеста, па јој се то гадило. Нисам је ништа питао, па тако да је то морала учинити. Почела је секица уживати у братовој курцини, па сам јој скинуо блузу и грудњак и испале су две предивне сисе. Боље су биле него на снимцима. Ставио сам свој курац међу нијх и онда је она рекла, ајде брацо, сврши више. Рекао сам да нећу без јебачине. Скинула је панталоне и тангице и рекла набиј ми га брате и пали. Она је била у догги пози и ја сам јој га по њеној зељи, набио. После 10ак минута, ставио сам је на леђа и њене ноге преко мојих бокова и ставио сам га јој у лепу меку пичку али уску. Питала ме је, имам ли кондом. Рекао сам шта иам везе, ако затрудниш са мном, она се само насмејала и рекла, само ти немој престајат јебават. Кад сам осетио да ћу свршити у пичку, извадио сам га и ставио сам га у њена пуна, лепа уста и свршио сестри у уста дивна. Она је прогутала сперму и облизивала се. Након тога лежали смо 15ак минута и ја сам мало лизао секину пицку и укрућене брадавице, а она је лагано дркала курац.

Већ је прошло месец дана и сваки дан добијам од ње пушење курца или јебачину, а некада и по два пута. Синоћ смо ишли спавати и она је мени дошла у кревет и од 1 ујутро до 3 имали смо два фантастична секса. Хвала ономе ко је измислио мале камерице, јер да нисам снимио сестру не бих имао већ месецима секс.

Date: May 14, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.