Napaljena seka ljubi te brat

0 views
0%

Napaljena seka ljubi te brat pa jebe

Nebitno je kako se zovem, odakle sam, koliko imam godina. Ispričaću vam priču o odnosima između mene i moje sestre od ujaka. Erotska prica se zove Napaljena seka  a u pornicu cete videti kako jebem pa ljubim…  Brat i sestra jebacina!

jebanje sestre, brat jebe sestru

Živim u normalnoj porodici, imam mlađeg brata, završio sam fakultet i radim u jednoj lokalnoj firmi. Moj brat još uvek studira u gradu oko 200km od nas i retko kada je kući.

Moja priča počinje još pre toga, doba puberteta, vreme kada sam skontao da me privlaci nešto zabranjeno, nešto što ne bi trebalo. Zapravo to je meni dugo godina bilo u glavi a negde tokom puberteta kada su krenule prve masturbacije shvatio sam da me pomisao na seksualni odnos rođaka žestoko pali, a posebno kada pomislim na tu sestru od ujaka, koja je starija od mene jednu godinu.

Kada sam krajem devedesetih provalio internet počeo sam da čitam o tome, zanimalo me da li toga još negde ima ili sam samo ja „skrenuo”. Naravno tada je o tome bilo vrlo malo materijala, zadovoljavao sam se maštajuci o seksu sa mojom sestrom od ujaka.

Sestra i ja smo oduvek bili bliski, još kao deca, obzirom na moje sklonosti ka incestu uvek sam uživao kada smo se igrali porodice, bili muž i žena, kao vodili ljubav. Naravno, klinačke igre, nismo ni ona ni ja tih godina bili ni na početku puberteta a tek ne polno zreli. Kada sam ja krenuo na fakultet i otišao u drugi grad, a ona odlučila da ne studira, jedan od načina komunikacije su nam bile sms poruke, to je bilo vreme mnogo pre whatsapp-a i viber-a.

Tih godina sam ja uveo ADSL internet u stan u kome sam živeo i tada se ispred mene otvorila ogromna baza podataka incest filmova i priča. Obzirom da sam živeo sam jer sam tako želeo mogao sam koliko sam god hteo da uživam u čarima erotskih priča i klipova i da milionima puta izdrkam zamišljajući sestru i mene u nekom od tih situacija, ona kao napaljena seka a ja kao nevaljali brat .

U tom nekom periodu sam imao devojku sa kojom sam bio već nekoliko meseci, prve priče između sestre i mene bile su upravo na tu temu, tako sam opipavao teren i pokušavao da shvatim šta ona i koliko želi.

Ona je baš tiha i povučena devojka, bez mnogo iskustva, kako ljubavi tako i u seksu, ona je onaj tip devojke koja mnogo ne pita, slepo voli i predaje se potpuno. Znajući kakva je bilo mi je mnogo teško da krenem u priču o seksu, mada kako sudopisivanja krenula vezano za mene i moju devojku ona se uključivala, ni jednog momenta mi nije rekla da ne želi da priča, da joj je glupo.

Pričali smo o seksu, koliko često imamo, koliko traje, da li ona svrši, koliko puta itd. Opuštali smo se, više ona nego ja, ja sam tačno znao šta želim, ali ona to nije znala. Da ne dužim previše, ova dopisivanja su išla sa poruka na msn, sa msn-a na skype pa sve dalje do viber-a na kome se i danas dopisujemo.

Dok sam studirao retko smo se viđali ali smo se redovno čuli, pričali o seksu vrlo često, što sam primetio, na moje dvosmislene poruke je odgovarala i nastavljala se, što je i meni prijalo, mnogo puta sam tako i drkao dok smo se dopisivali iako to nije znala, bar ne tada.

Kada se akademska godina završila ja sam dolazio kući i tu provodio celo leto, uveliko sam već raskinuo sa devojkom a ona je tada bila zaljubljena u jednog dečka koji ju je zavodio i na kraju ostavio i zbrisao u inostranstvo. Bila je baš slomljena iako nije bila bukvalno sa njim u vezi. Tog leta smo se često viđali, izađemo pa posle izlaska svratimo kod mene, pričamo o svemu i svačemu, u glavnom kod mene u dnevnoj sobi u polumraku, sednemo jedno do drugog, zagrlimo se i mazimo po rukama, vratu, stomaku, ništa perverzno, bar ne u početku.

Kako je leto odmicalo naša dopisivanja su se produbljivala, toliko sam duboko zalazio u intimu da sam je pitao i da li joj je obrijana, kako izgleda, kakve su joj grudi; ona je bila toliko stidljiva da nije mene skoro ništa pitala, ali na moja čačkanja, da li se mazi, kako joj je, baš se upuštala u razgovor.

Jednom prilikom smo se toliko dugo dopisivali, ja sam imao takvu inspiraciju da je to trajalo po nekoliko sati. Ona je u tom periodu već znala da se palim na dopisivanjapošto nemam devojku, loži me priča o seksu, da mi je tvrd. Već me je zezala kako bi trebao da odem da se ispraznim, na šta sam ja odgovorio da bi ja to uradio i tu ispred kompjutera, i ona nije imala ništa protiv s obzirom da ne vidi.

Te večeri sam je naterao da zavuče ruku da dodirne dole, sećam se samo da mi je odgovorila da se sva umazala i da je mnogo vlažna, što je bio dokaz da i nju ova dopisivanja pale, možda i logicno jer je i ona tada bila slobodna.

Naša viđanja su u glavnom ostajala na maženju, ali nije bilo večeri da nisam iskoristio da odem korak dalje, da sa stomaka rukom pređem preko grudi, da sa leđa joj spustim ruku na guzu i stegnem je. Nije u početku bila baš opuštena, bunila se, ali su vremenom sve te barijere koje je pravila oko sebe padale.

Otprilike smo se viđali jednom nedeljno, ali smo se zato dopisivali svakodnevno. Sva ta naša dopisivanja ja sam polako ubacivao u naša viđanja. Mazio sam joj već uveliko grudi, stezao guzu, ljubio vrat.

Nije mi davala da je diram dole i da je poljubim ali sam znao da je pitanje dana kada će se i to desiti.

Moji su se spremali da odu na more krajem septembra, ja sam se vadio da moram da učim pa sam izbegao to, oni su se spremili i otišli a ja ostao sam. Sestru sam pozvao jedno veče da dođe da prespava, njeni su kao nešto bili protiv ali pošto sam sâm može da dođe da mi pravi društvo, što sam jedva dočekao.

Celo to veče sam je dodirivao bukvalno kao devojku, zagrlim je, poljubim u obraz, stegnem za guzu povučem ka sebi,osećala je koliko mi je bio dignut, bukvalno se to celo veče nije spuštao.

Gledamo TV, ja sedim pored nje, zagrlim je oko vrata a moj ruka u njen brus i uhvatim je sa sisu, diram bradavicu, samo me pogleda, klimne glavom i duboko uzdahne. Znao sam da joj se to sviđa, inače me ne bi pustila da joj to radim. Predložio sam joj da pređemo u moju spavaću sobu, veliki je krevet pa da gledamo TV iz kreveta.

Poneo sam dve male flašice kupinovog vina, znam da nije bila neki ljubitelj alkohola, nisam ni ja, ali sam poneo to jer je kupinovo vino bukvalno k’o sok. Legli smo u krevet, ja u boksericama i majici, ona ugaćicama i majici na bretele. Bradavice su joj se videle ispod majice, meni je bio toliko tvrd da je hteo da eksplodira.Pokrio sam se ćebetom iako je još bilo vrućina, samo da mi ne vidi kako mi se digao. Pijuckali vino, gledali tv, nije nam dugo trebalo da ga popijemo. Ja sam je zagrlio, ruka na bradavici je već šarala. Nije se bunila, opustila se, ljubio sam joj vrat a ruku zavukao i stezao grudi na golo i dirao bradavice.

Duboko je disala, opuštena, malo je i vino učinilo svoje. Kada sam spustio ruku da je pomazim dole rekla mi je da nije sređena pa sam u prvi mah i odustao. Sa vrata sam krenuo ka usnama, okretala je glavu, pa sam je poljubio u obraz. Drugi put je uradila slično ali već treći put sam je poljubio, bilo je kratko ali za mene prelepo.Ponovo sam joj spustio ruku niz stomak, uhvatila me za ruku i ponovo rekla da je ne diram jer nije stigla da je sredi, ali sam joj rekao da mi to ne smeta. Izvukao sam ruku iz njenog stiska, pomazio je preko gaćica. Osetio sam vlažnost da bi već u sledećem potezu zavukao ruku i počeo da je mazim.

Podigao sam joj majicu i jezikom počeo da diram grudi. Sa grudi sam se prebacivao na vrat i na usne, sve slobodnije se ljubila, mešala je kukovima i duboko disala. Pošto sam bio na boku, povukla je ćebe sa mene i počela da me mazi po njemu. Prvi put da sam video veliku mrlju na boksericama, toliko je ovlazio da je probio, njoj to baš i nije smetalo jer je slobodno šarala po njemu.

Ustao sam na kolena, legao na nju, dodirivao je dole sa njim, i žestoko je ljubio, grlila me je i stezala. Polako sam se preko grudi spustio na stomak a sa stomaka na njenu vlažnu macu, skinuo joj gaćice iako se bunila i počeo da je dodirujem jezikom.

Brat i sekina picka

Bila je prelepa i vrela, dodirivao sam je usnama i jezikom, dok sam rukama dodirivao njene grudi i bradavice, mešala je kukovima, mazila me po kosi i baš duboko disala, mnogo joj je prijalo, osećao sam to.

Pritiskala me je ka sebi, vodila je ljubav sa mojim usnama i jezikom, osetio sam da je blizu, stegla me je nogama i pritisla ka sebi, pulsirala je. Svrišila je, prvi put od moje ruke, odnosno jezika.

Trebalo joj je vremena da se sredi. Kada se smirila ja sam skinuo bokserice i izvadio ga, uzjahao je i spustio ga na njen stomak. Počela je da ga prvo mazi pa ga je onda uhvatila u ruku i počela da povlači kožicu. Radila je to polako pa je počela da ubrzava. Znao sam da ću brzo svršiti a to nisam hteo.

Zaustavio sam je, povukao se na gore i stavio ga između grudi i rukama ih stegao, bukvalno sam vodio ljubav sa njima, pomerao se polako, nisam želeo da žurim ali me je vuklo da joj prelepe grudi isprskam sa supermom. Tako sam želeo da svršim po njima da je to bilo neverovatno.Nakon nekoliko minuta sporih pokreta, ubrzao sam pokrete i već bio na vrhuncu, izmakao se malo unazad, uzeo ga u ruku i izdrkao po njima. Iznenadio sam se koliko je sperme izašlo, umazao sam joj skroz grudi,  napaljena seka je bila mokra još sam sa njim razmazivao.Kada sam malo došao sebi, pokupio sam neku majicu, obrisao nju i sebe i onda se bacio i počeo da je ljubim. Bili smo isuviše iscrpljeni da bi mogli bilo šta više od toga. Tako zamazani i umorni smo zaspali goli.

 

Nastavak uskoro

From:
Date: March 27, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.