Tuširanje sa bratom vrela kupka a i picka

0 views
0%
Tuširanje sa bratom vrela kupka a i picka
Rate this post

Dirao sestrinu picku i od tad sam puko

Probudili smo se relativno rano. Jedva sam je naterao da krene sa mnom pod tuš, bilo ju je sramota, stidila se. Rešio sam je one majice što je ostala na njoj i odvukao je pod tuš.

Dugo smo se tuširali i mazili, on je već bio na visini zadatka, a njena maca vlažna i bradavice tvrde k’o kamen. Tuš kabina baš i nije bila mesto da se uradi nešto više osim maženja. Ja sam dirao sestrinu picku i mazio grudi, dodirujući ih jezikom dok mi ga je ona mazila i povlačila kožicu.

Brat jebe sestru u picku

Iz tuš kabine smo izlašli, obrisali se, prišao sam joj spreda, uhvatio je za guzu i podigao ljubeći je i tako nosio po kući. On je bio na njenoj maci, osećala se vlažnost i toplota na njemu.

Ušli smo u moju sobu, ja sam iz fioke dohvatio kondom. Na tenutak se premišljala, pokušala da me odgurne ali to je trajalo čitavih nekoliko sekundi.  Sestrina picka je mirisala kao med, a ja sam hteo da umocim. Kondom sam namestio, dodirnuo se sa njim preko i polako ušao u nju. Neverovatno, prvi put u svojoj sestri, tako dugo čekan momenat, bukvalno nisam znao gde ću pre. Želeo sam da traje dugo, nisam žurio, ljubio sam je, jezikom se igrao sa njenim bradavicama. Ona me je zagrlila i žestoko stegla uz sebe, jedva da sam imao prostor da se pomeram.

Ljubio sam seku, mazio koliko sam god mogao. Zavukao sam ruke ispod i uhvatio sestru  za guzu. Nogama me je stegla i povlačila na sebe. Bojao sam se da ne svršim jer sam ponovo bio i previse napaljen. Stegao sam je za guzu i ubrzao ulaz u nju, ona je baš duboko disala.

Stegla me je nogama i privukla na sebe, počela da svršava. Nisam ni ja mogao da izdržim više, punio sam kondom, svršio duboko u njoj.

Trebalo nam je nekoliko minuta da se smirimo. Poljubio sam je, ustao,skinuo kondom koji je bio pun sperme i spustio pored kreveta. Legao sam pred nje, mazio je i ljubio, dirao joj bradavice, to ju je mnogo palilo.

Nakon nekoliko minuta paljenja, pitala me je gde držim kondome. Izvukla ga je iz fioke, otvorila i navukla na njega, opkoračila me je dok ga je mazila sa njom savila se i poljubila me. To sam jedva dočekao i dohvatio se njenih grudi.

Mazila ga je malo tako sa njom, podigla se. Sestra je bila toliko napaljena, sekina nezna ruka je uzela moj kurac, namestila bati kitu na ulaz i sela na njega, a ja sam to odmah dočekao time što sam je uhvatio za struk. Nagnuo sam je ka sebi, i držeći je za struk sam je podizao i spuštao.

Sestra i brat incest

Sa struka sam prešao na guzu, stezao je i ubrzavao ritam, bukvalno nisam morao da je dodirnem. Ubrzavala je sama, sama se pomerala i sedala na njega, prelep osećaj. U jednom momentu sam  zagrlio sestru onako kao brat  i povukao na sebe i počeo da je ljubim, podigao noge u kolenu počeo da se pomeram i da ulazim u sestrinu picku nju, polako, pa sve brže i brže.

Nakon nekoliko minuta u tom položaju, istrgla se iz zagrljaja, podigla par puta i pustila na njemu, ruke spustila na moje grudi i počela da svršava. Tralajo je to prilično dugo. Kada je došla sebi, samo je legla preko mene i poljubila me.

Iskoristio sam priliku, okrenuo je na leđa i ušao u nju. Ubrzanim ritmom sam to radio, jebao sam svoju sestru, jebanje je bilo nenormalno i jako dobro. Želeo sam što pre da svršim u sestrinu picku a trebalo mi je desetak minuta. Izvadio sam ga, skinuo kondom i svršio joj po stomaku, i srušio se pored nje.

Trebalo je i njoj i meni više od pola sata da se smirimo. Otišli smo zajedno pod tuš, sredili sobu i otišli da spremimo nešto za doručak.

Naš seksualni odnos koji smo tada započeli se nastavio do dana dašnjeg, a za to niko nikada nije saznao, jer našu tajnu dobro čuvamo. Naša perverzna dopisivanja su postala još perverznija, počeli smo da delimo jedno drugom gole slike polnih organa, golih tela. Kad nismo u mogućnosti da se vidimo iz različitih razloga uvek to nadoknadimo masturbacijom, mada se trudimo da izdvojimo jedno za drugo bar 3 dana nedeljno.

Spremamo se da idemo na more sledeće leto, pričali smo da je Grčka idealna, posebno neko mesto gde malo naših ide, tamo je mala šansa da ćemo naleteti na nekog poznatog. O moru i nekim drugim seksualnim igrama mene i moje sestre pisaću nekom drugom prilikom.

From:
Date: March 30, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.