Jebanje ujne pa sestre

0 views
0%

Jebanje ujne pa sestre pornic

Moja ujna je ujakova druga žena, jer mi je prva ujna umrla pre deset godina. Zove se Jelena, ima sada 48 godina predobra matorka vrh picka, a ujak je stariji od nje 12 godina. Od sve rodbine ona mi je nekako prirasla srcu jer sam sa njom mogao razgovarati o svemu što me je mučilo i zanimalo. U masti me je privlacilo jebanje ujne ali o tome nisam nikome pricao i nisam verovao da ce se to jednog dana desiti. Moja omiljene teme bile su seks, žene i ljubav, mada smo o svemu pričali.
Ujna je bila otvorena žena i slobodno je pričala o svemu, tako smo se i povezali i saznavali tajne jedno o drugome, stvari koje nikada nikome ni za živu glavu ne bismo ispričali. Ja nisam baš imao sreće sa ženama, a, kako sam saznavao polako kroz razgovor, ni ona baš nije imala sreće sa ujakom, mada je on voli i pomaže joj, ali ne zadovoljava je u onome što je njoj sada, kako mi je priznala, najpotrebnije, a to su bračne dužnosti. Ja imam 30 godina i zovem se Željko.

Prcanje starije zene

jebanje ujne, starije žene, sex sa ujnomOduvek sam voleo starije žene, pa me možda zato ove sa kojima sam bio i nisu baš nešto zadovoljavale, jer na strani starijih je bilo iskustvo i nije bilo foliranja u svemu pa i u seksu, tačno su znale šta žele, kada i kako. Jednom prilikom sam ujni pričao, kada je došla kod mene, da ako bih voleo sa nekim da budem to bi bila starija žena zbog razloga koje sam već naveo.
Namerno sam opisivao ženu njenog tipa jer sam je potajno gledao kao ženu koju bih voleo da izjebem matorku, ali nisam hteo da, ako mi ne uspe, pukne bruka u porodici. Često sam dolazio kod ujaka a i oni kod nas, a često je i ujna sama dolazila, pa smo tako dugo pričali, da ju je nekad i ujak zvao i pitao da li ona ima kuću. Uvek je imala haljinu malo iznad kolena pa me je počelo zanimati šta se krije među tim nogama i da li joj je trenutno obrijana pička ili je čupava, jer sam ja u našim razgovorima uspevao da je navedem na to da mi kaže, ali to je sve bilo izokola, nikad direktno pitanje. Na način kako ja volim da mi devojke imaju frizuru dole, pa se i ona malo otvarala i rekla mi da ona voli malo čupavo da ostavi iznad, a okolo obrije. Guzica joj je bila malo veća ali ne previše, a sise su joj bile baš velike i njihale su se kad hoda, pa sam tačno znao kad nosi grudnjak, a kada ne. Tako sam već, recimo dosta, bio upućen u to kako je ona dosta seksualna žena i formirao sliku o tome šta voli. Ali oprezno, naravno.
Često sam im pomagao i jednom sam u njihovoj spavaćoj sobi montirao jedan ormar, jer je ujak bio zauzet na poslu, a ja nisam imao pametnija posla. Ujna Jeca je radila nešto u kuhinji oko ručka i s vremena na vreme me je zapitkivala da li mi nešto treba i kako ide posao. Odgovarao sam joj da je sve okej i da ne brine. Malo sam pomerio komodu kako bih napravio mesta za ormar koji sam sastavljao i video sam da je dole bila jedna knjiga koju sam instinktivno podigao i otvorio. Video sam da je to ujnin dnevnik u kom piše o čemu razmišlja i šta je muči.
Naravno, nije mi đavo dao mira i počeo sam onako u preletu, dok sam listao, da čitam unose.
Na jednom sam se zaustavio, u njemu je pisalo kako je već na ivici živaca i da će da popizdi. Nastavio sam dalje, pisala je o tome kako je ujak dobar čovek, ali da njoj treba seksa i treba joj da se dobro pojebe, jer je ujak već stariji i ne može da je zadovolji kako treba i da joj je već dosta drkanja i njegovog balavljenja po njoj, da želi da se oseti kao žena, a ne kao objekat za jebanje na kojem će se neko istresti, okrenuti na stranu i zaspati, a ona ostati nezadovoljena i morati do orgazma doći masirajući pičku kad on zaspi. Treba joj nežnosti i milovanja kod seksa, treba joj predigra i maženje posle seksa.
Dalje rečenice su me začudile, ali i napalile do bola: ,,Malo, malo, pa pogledam Željkov kurac, ali sam primetila i kako on mene gleda kad misli da ja ne vidim. Ali kako, kad to nije u redu, šta ako se sazna? Priznao mi je da voli da njegove partnerke u seksu ne nose grudnjake i gaćice, jer voli da su pička i sise slobodne, tako ću i ja raditi pa će možda nešto i pokušati, mada ovo nije u redu. Ali, niko ovo ne čita osim mene, pa me niko neće ni osuđivati.’’
Uskoro nastavak…

Jebanje ujne nastavak erotske price.

From:
Date: March 11, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.