Ona spava a ja jebem mamu

0 views
0%

Dok je ona spavala jebao sam joj mamu

jebanje matorke, jebanje mame, jebem mamu

Ubrzano je disala. Osetio sam da zali da ga primi, da zeli da jebem mamu. Pitao sam je da li je zaspala jer nije progovarala ni rec. Odgovorila mi je : “mmm, ne, samo uzivam.” – nastavila je pricu, pribivsi se uz mene, dok nam se nisu stomaci spojili, njene velike grudi skroz pribile uz mene. Kurac mi je vec bio dignut tako da ga je samo prilepila za stomak i nije bilo sanse da ga mama ne oseti.Moja ruka je kao slucajno pala na njenu guzu, na sta sam osetio da je uzdrhtala, ali je i dalje pricala kao da se nista ne desava. Ja sam joj sad vec slobodnije mazio maminu  guzu, vrhovima prstiju ovlas joj, kao slucajno, dodirujuci picku.U jednom trenutku sam ruku sa guze spustio do butina, na sta je ona mahinalno odreagovala prebacujuci svoju nogu preko mog struka, tako da je moj kurac sad glavicem udarao na ulaz njene obrijane picke.Skoro svim prstima sam joj polagano presao preko picke Ona je i dalje bila u prici. Pritisnuo sam malo jace kukovima i izvrsio malo jaci pritisak na njenu vaginu, na sta me je ona onom nogom sto je prebacena preko mene malo pogurala vise sebi.Video sam da vise nema zajebavanja i da je spremna za jako karanje .Moje prvo karanj, a njeno ko zna koje. Rukom sam joj malo sklonio gacice u stranu i prstom presao preko vlazne picke, na sta je krenula da stenje I da se izvija. Polako sam isao u  nepoznato.Bila je jako tesna i vlazna i vrela. Kada sam joj nabio pola prsta cekao sam da vidim njenu reakciju. Priblizila je glavu i poljubila me u usta,prvi put nezno, a svaki sledeci sve strasnije.Ja sam izvadio prst i ponovo ga gurnuo ovaj put dublje, na sta se ona samo zgrcila. “– Skini me” – rekla je drhtavim glasom.

Prvo jebanje mame

Prebacio sam se izmedju njenih nogu, skinuo brus, prevukao rukama preko tela, uhvatio za lastis na gacicama i povukao ih na dole.Ona se prvo malo izdigla u kukovima, a onda i digla noge da bi ih joj skroz skinuo.Uspravila se u sedeci stav sa razmaknutim nogama, svukla mi majicu, zatim uhvatila gace i jednim potezom ih spustila do kolena, sireci ih da mogu da prodju preko nadignutog i pulsirajuceg kurca.Uhvatila je jednom rukom za decacka jaja, a drugom za kurac, malo ga prodrkala, spustila se na jastuk ne ispustajuci ga iz ruku i povukla ga ka svom medjunozju.Bio sam polu spreman za jako jebanje mame. Nacentrirala je na rupu gole picke i rekla da gurnem.Ulazio sam polako osecajuci kao da prolazim kroz prstenove sve tesnje i tesnje, ulazio sam sve dublje i dublje dok joj ga nisam nabio do jaja. Podigla  j kukove od kreveta, usao sam jos koji milimetar i osetio njeno zadovoljstvo.

“– Sad me jebi, ali polako” – rekla je tiho.

Spustio sam usne na njene uleteli smo u dugacak poljubac.Polako sam izasao iz nje skoro do kraja, a onda ga ponovo sjurio, osecajuci kako se trgnula kad sam dosao do kraja.

“– Izvini, polako cu “– rekao sam kao iskusan jebac iako sam znao da necu jos dugo.

Par puta sam usao i izasao, culo se samo sljapkanje, video sam da se grci podamnom i osetio kako me steze iznutra misicima, usne prislonivsi na moje rame da se ne bi cuo priguseni uzvik.Pretpostavio sam da svrsava.U istom trenutku sam poceo i ja da svrsavam puneci je spermom ne prestajuci da se nabijam u nju velikom brzinom.Kada sam konacno stao, vrtelo se sve oko mene.Izasao sam iz nje, culo se kao kad se otcepljuje i okrenuo se na ledja. Bio sam istrosen. Pomislio sam jebote prvi sex I to sa kim, sa majkom svoje devojke.

Prvi deo price jebanje sa mamom moje devojke!

From:
Date: March 1, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.