Prvi sex i majka moje devojke

0 views
0%

Prvi sex i majka moje devojke

prvi sex. jebanje mame, incest price

Imao sam sedamnaest godina I da kazem prvu ozbiljnu vezu. Isli smo u istu skolu. U vezi smo bili mozda par meseci kada me je pozvala da prespavam kod nje. Zivela je sa majkom  na periferiji grada u velikoj kuci. Nisam verovao da cu jebati mamu, da cu imati sex sa majkom moje devojke.

Odlucio sam da odem I da skinem mrak I sebi I njoj. Kupio sam kondome u raznim bojama I krenuo. Srce mi je jako lupao jer sam iscekivao taj trenutak. Dosadilo mi je vise da sedim u kupatili ili u sobi I da drkam po par puta dnevo. Trebala mi je akcija.

Stigao sam I Milica mi je otvorila vrata. Kada sam usao u dnevnu sobu prijatno sam se iznenadio. Preda mnom je stajala prezgodna zena u kasnim tridesetim godinama. Poznavao sam je od nekud I onda sam se setio. Daaa jebote ona radi u onoj prodavnici blizu moje kuce, tamo cesto idem da kupujem I uvek primetime njeno srcoliko dupe I cvrste sise. Upoznao sam se za zenom, ali sam primetio da sevaju neke varnice. Gledala je me pohotno I napaljeno. Prizila mi ruku, a ja sam osecao kako mi steze ruku zamisljujuci da je to moj kurac.

Jebem kevu prvi put

Otisao sam kod Milice u sobu. Krenuli samo da se ljubimo, a ja sam milio na njenu kevu. Digao mi se. Sve vreme sam razmisljao o njoj iako sam trpao njenu cerku. Skinuli smo se. Osetio sam da drhti I polako sam je skidao. Nisam bio uopste iskusan,znao sam samo ono sto sam video u filmovima. Krenuo sam da je ljubim po vratu I da joj grickam bradavice. Stenjala je. Polako sam krenuo nanize, a u glavi mi je bila slika njene majke kako mi pusi. Nisam mogao da se koncentrisem na nju. Skinuo sam joj gacice I krenuo da joj trljam picku. Bila je vlazna I veoma uska. Pokusao sam da je probijem, ali bez uspeha. Bila je stegnuta I uplasena pa smo prestali a ja sam ostao da lezim tako sa dignutim kurcem, a u glavi mi je bila njena majka. Krenuo sam iz sobe I kupatilo I u dnevnoj sobi sam ugledao njenu majku. Pogledi su nam se sreli I videla sam kako me guta pogledom.

Rekla mi je da ne mogu da spavam sa Milicom u istoj sobi, vec mi je rekla da odem u drugu.  Otisao sam tamo I video ogroman bracni krevet. Legao sam I zaisljao kako karam Milicinu kevu. Ne secam se kada sam zaspao. U toku noci me je probudio glas:

“– Jel spavas?” – upitala me je.

Bio sam pospan,ali sam se pravio da sam budan, rekao da ne spavam jos i okrenuo se ka njoj.Zatim je prisla malo blize meni i zagrlila me provlaceci jednu ruku ispod, a jednu prebacujuci preko vrata.Tela nam se nisu dodirivala, ali sam po vrelini osetio da je jako blizu.Srce mi je jako lupalo.Prebacio sam jednu ruku preko njenog struka, dok mi je druga bila savijena iza glave.Pocela je da mi prica kako sam ja dobro dete i kako sa poslusan I kako njena cerka nije mogla boljeg decka da nadje. Kurac mi je nabrekao vec samo tako i odmah sam pomislio kako bi mi prijalo jedno jebanje mame. Ova prica je daleko od jedne obicne erotske price, ovo spada u ozbiljne incest price a kako sam jebao njenu mamu i koliko joj je bila vlazna pica procitajte u drugom delu price sutra. Moj prvi sex nije bio tako klasican, svima preporucujem da procitaju celu incest pricu…

Ona je posle zaspala, a ja i mama smo imali jednu pravu erotsku avanturu koja je trajala celu noc.

Incest sa mamom drugi deo erocke price.

 

 

From:
Date: February 29, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.