Gledanje pornića sa mamom

0 views
0%

Sin i majka gledaju pornice

Porno mame pornici

Ja sam veliki fan ženskih nogu i sve vrste najlon čarape od onih koji idu samo pješice, na tajice. Volim da vidim ženskog stopala i noge u čarapama na svim bez obzira na boju, a ja volim da prospem svoje seme nakon najlon i lizati ga odatle. Za to mogu kriviti (ili hvala) moja majka, od nje je sve počelo, sve moje Twisted fantazije i “bolestan” iskustva. Brineta sa dugim nogama, malim bokovima sirevi ili veliki krive uvijek obučen u najlonke i suknje iznad koljena, odnosno, učitelj, nastavnik, što je još jedan od mnogih MOJH fetus. U stvari, sve je počelo kada sam bio još kao malo dijete ne znajući seksu i sve što ide uz to je bio prvi intimni kontakt. Ovdje je sve počelo, a ja ostao duboko urezan u memoriju. Tadašnji nisam bio potpuno zreo, nisam mastrubirao, erekcije su prirodno došlo, i to mi je drago da se trlja na krevetu i igranje sa svojim kurac, ali ja još uvijek imaju svoju svrhu, a zatim ga zavrsetag.
Kada igra i mazi sa svojom majkom Sve je počelo sa golicanje. Jasno se sećam da je bila godina koja je bila bosa u kratke hlače i majicu i Braless. Mi smo bili sami kod kuće. Sjedio sam na kauču i bila je na kauču pored mene, u ovoj igri u jednom trenutku gurnuo me platiti pa sam legao na kauč i počeo da prst dodire i budi moj kurac. Voleo sam je erekcija je stupio na snagu. Skočio sam i naglo u stranu, ali on je nastavio ga juri i traži noge dok sam se smirila, i masti od nekoliko sekundi, a zatim me je pitao:
-Mogu Li ga iskopati, sine?
Sramotno sam promrmljao da.
Mm-hmm.
Vjerojatno je u tom trenutku bila crvena kao što sam mogao.
Pogledala me neki stav da do tada nisam vidio. Bio sam jako zbunjen, nije baš svjestan onoga što se događa, ne kontajuci stavio u kancelariju ili ne, još uvijek sam smatrao prijateljski val koji je prošao kroz mene.
Skidaj pantalone sin.
Ona je tiho rekao kroz dah, tako da nisam mogao odbiti, jer nisam razumeo ništa.
Malo dlaka nosi tanke ali čvrsto odbila gume oslobodio od Sorca na oba majka naglo malo unazad, ali onda se vratio nogom na njega i prikovan ga je stomak protrljajuci i nazad nekoliko puta. Onda ga je uzela u ruci i povukao škampi nekoliko puta i poljubio uz komentar da je i dalje mali i da ima vremena. Onda me je pozvao u krilo i upitao:
Sećaš li se kada ste se sisa na svojim mama siku?
Ne, mama.
Da, naravno da se ne sjećam, ali ti si bila premala, a ja pitam svasta.
Zatim je uzeo dekolte grudi i naredio da stavi bradavicu u usta i počeo sisati. Sve ovo ne znam da li je trajao desetak minuta, ali je ostavio i samo trag da je u mojoj glavi.
Nekoliko puta tijekom utakmice sam prebacuje na noge nakon što kitovi preko gaće, ali sve to ubrzo prestala.

Sex sa mamom kao iz pornica

Prošlo je godina od tog događaja, kosa se uzgaja, ženski pol me sve više i više privlači, masturbacija je bio prisutan, gleda porniće, djevojka, učitelj, susjed, koji tegljača na njih. Događaj s majkom već dugo cosku pamet i nisam često sjetiti. Počeo sam da se uhvatim u klasi, gledajući podnožju nastavnika geografije. Bila je mlada, mršava, duge noge, ona voli da nosi kratke haljine na tijelu, obično neki nijansu sive, i on je uvijek nosio pantyhose. Ona je i danas imao drugačiji varijanta al iz nekog razloga, ja ne razumijem zašto, ali sam se nekih od najboljih u romboidima. Moj fetiš ka noge, najlonke i rastao.
Jednog dana kada je moja smjena u školi nije polapala prebaciti roditeljima, bio sam sam kod kuće. Mislio sam da izmamiti nakon ladici njegove majke. Pored svih gaćice, i Bruce, najviše pažnje su me privukla joj najlonke, hulahopke su ovdje, koljena visoke, crne, boje kože, bijele, crvene, ljubičaste, gotovo sve vrste čarapa. Zgrabio sam jedan crni visoke potpetice počeo da ih namirisati u nadi da ću osjetiti miris majke, ali jedino što sam mogao osjetiti miris detrzenta ili omekšivača ili kako god. Ali to ne sprečava da igram s njima. Prvo sam izvukao na nju golo body kit usklađivanjem želudac, i tako legao na krevet i počela da trlja na njega. Ja se uzbudim kao nikada do sada, ali to nije dugo trajalo jer sam uskoro i ostavio trljanje mrlju sperme na njene majke najlonkama. Ne znajući kako da se očisti je sisati kvalifikacije s njima. opet odmarao sam nekoliko minuta ili erekciju i ponovo sam bio napaljen. Ovaj put sam uzeo crnu tajice i izvukao na kurac i naglo u nju proces čišćenja je bio isti. Moja majka je čarape igrarije da se desi za nekoliko dana, nedelja, možda čak i mjeseci, ne znam točno koliko je trajalo, sve dok jednog dana.
Bila je nedelja, sam spavao, moja majka da dođe do prozora morao da se penje i stoji na mom krevetu. joj koraci na krevet su me probudio, otvorio oči i vidio noge majke u mojoj glavi. Da bi stvar bila još gora (ili bolje), ona je nosila spavaćicu ispod nije imala gaćice i stajala iznad mene tako da sam mogao zaviriti ispod nje. Vidio sam sve što mi treba, usana, jaz, a ako su obrubljene vlasi koji su bili prisutni. Moj penis je odmah ukinuta. Majka je otvorila prozore okrenuo leđa, i okrenula sam glavu i pretvarao se da spava. Cime je napustila sobu, ja odusnjao u kupatilo i u korpi sa težinom pronađeno nosene zapažanje boja kože. Počeo sam da se miris dijelovima gdje joj vaginu i noge i drkao ludo. Povukao sam jednu nogu od penis, a kulminirala u gradu u kojem su išli i na kraju prste da sisa. stavio sam na bokserice na kita, koji je i dalje uspravno i otišao tajno da se vrati u prostoriju, ali hodniku sam upoznao moju majku, koja ako pokusaovao da sakrije nekako primijetio totem mladu ruke u boksericama. Vidio sam ga osvrnemo li pravilo da se ništa ne događa, poželio mi je dobro jutro i ušao u kupaonicu. Ja sam utrcaou u njegovu sobu i vratio se u krevet. Nakon minutu ili dvije za mnom majka ušla u sobu držeći ruke iza leđa,
Sine Moramo razgovarati.
Jos mi srce lupa i poluzadihan pitao sam je da odloži za kasnije, jer sam i dalje bi spavao.
Ne! Sada moramo da razgovaramo.
Uzela je najlonkama koje sam drkao, mokra od moje pljuvačke i serin.
Šta je ovo, da morate da mi objasnite, Razmisli prije nego što govori.
Glas joj nije izgledalo previše stroga, ona sede na krevet okrenuta meni i pokrila sa jorgan.
Sve je bilo čudno, to me je neprijatno, nisam znala šta da kažem, kako da reaguju, bio sam bez riječi.
Pa, mama … ovaj … ne znam …
Sine Ne budi budala, udahni duboko i pokrenuti.
Bila sam tiha gutanja teško i ne znajući šta da govori. Kita mi smo već potpuno isključena.
Sine, ja sam odrastao, ja sam tvoja majka, znam Bang hormona, i da se kroz takav preiod,
Očekujem više priče o tome kako je to normalno da sam uzbuđen, ali to nije u redu ono što ja radim kad sam u jednom trenutku počeli osjećati kako polako između butina prema modjunozju klizanja nogu.
On zna majka mog sina, ne zna, a vi ne morate objasniti, ja sam odrastao.
prije nego što ponovo vidio sam lice na nju, i sve mi se vratila u glavu i plutao na površinu.
Njena noga je dugo vremena bila gdje kitovi, prikovan na stomak trljanje gore i dolje. Čak i kad bih imao ništa reći u ovom trenutku nisam mogao.
Druga noga je izvukla ispod jorgana i mi donosi usta.
Znam da želiš na sina, uživajte.
Stvarno sam uživao, lizao sam joj stopalo iz pete de prste i između prstiju, ja sam su ga bacili. Zatim je izvukao prste iz usta i počela mazanje moje pljuvanje u lice nogom. Promenila je noge, mokro mi sada uzeti trljanje, i ono što sam drkao sada staviti u usta, Jos me više se objasniti činjenicom da je u ovom jedini od nekoliko sekundi je bio moj kurac.
Tako je, sine, majka voli uživati, moja majka želi da bude sretan i zadovoljan, bez obzira koliko prljavo i gadno bilo.
-Ja primjetili, ranije tragove na mom čarape, znala sam da si ti, odavno znam da si moj mali perverznjak.
-Sećaš Sjećaš se kako smo se igrali kad ste bili mali?
Mm-hmm.
Ja promrmljao da.
Hoćeš staviti na čarape njene majke, i tako da se igra?
-Želim Mama.

Sine da li bi jebao mamu

Ona me je gurnuo sa nogama, koje sam lizao, rzgrnula sa sebe jorgan, spavaćicu off, staviti na štiklama u rukama sela na ivicu kreveta i polako počeo da se poklopac grudi, prvo jedan, zatim drugu nogu. Prsti je još bio polu suvo biserno mrlje od sperme i sline. Tajice su pritisne joj usmine, scena pizzu stegnut u visoke potpetice me dodatno objasniti. Ona je legao ponovo postavljen na mene gledajući me da joj picu direktno u lice. Počela je prvo da me mazi noge na grudi, i lice, u skladu sa Budin da me opet ugurao jednom nogom u usta, a druga igra kita trljajući ga. osjetio sam okus njegove sperme iz nje čarape oko mene širi miris stopala i pljuvačke, zatim zamijeniti nogu, pa sam gurnuo lice noge i razmazivanje ražnju u lice.
Ti Kao da malo peder, volite biti mekušac igračka, rub mama?
Volim svoju majku.
Razgovarao sam dah uzimanje.
Šta Ljubav, odgovori mi?
Volim da sam tvoj igračka, i tvoj rob majka.
On voli mama sina, vidi.

Sve sto zna mama u sexu znam i ja

Ona mi je pokazala srednji prst u picu držeći se za ruke između nogu. U ovom dijelu tajice koje su pritisnuli joj maca počela da se pojavljuju vlažno mjesto. Sa dva prsta pritisne u grad, i počeo da kruži nakon pizze, ne mogu opisati kako se osjećam seksi da pogledam u tom trenutku, i na drugi način.
Zatim sa obje noge oduhvatila moj kurac i počela da zamajavaju gore i dolje. To je bio moj prvi footjob u mom životu, moj prvi kontakt sa ženom, ja sam bio uzbuđen kad nikad u životu, što je majka dalje upaljene mjeseci picupreko njom najlonke i govoreći mi svakakve stvari kao kurva,
Dajte sperme Mama, mama voli da trljanje, ja ću ti sve naučiti tvoj kučka, ti ćeš biti moja igračka, moj džukelo, moj kurac za hobi, moj izvor sperme, moj rob. Daj mama sperme da se kupa, voli da kuja, ja sam bio gladan maca perverzija, zato sam odrastao, da bude moj hobi.
Ubrzo sam eksplodirao, par debelih mlaznica obrazovanja izbio u desetak centimetara u vazduhu, i pala na noge, stomak i moja ispiranja niz glave. Pogledala me je sa osmehom prenapaljenim, sve znojav.
Bravo majke kurac, sad ćeš da ga očistite.
I dalje sam dahtao, znojava i crvene. Moja stopala prešao preko glave i tetiva, i obrisao spermu sa želucem, a onda se sve zbilo u usta.
Dobro je sisati, da nije bilo ni traga od sperme na čarape. ili ćete biti kažnjeni zato što ste igrali sa mojim veš.
Dao sam sve od sebe, ja bih to ako nisam rekla da želim da je tumači na mene, sanjao sam o. Zatim je izvukao nogu iz usta, sela na ivicu kreveta i pregledao ih.
Bio si dobar, nećete biti kažnjeni.
Ona je legao pored mene, još uvijek obučen u štiklama je nosila tokom našeg perverzan čin. Ležali smo jedan pored drugog u stranu i pogledao u oči.
Sine Jel ti se sviđa?
Da li majko.
Je li Long maštaju o nečemu ovako?
-Mastam Majka.
Ti kao moja stopala, i moje čarape?
-Ja Ih Love majko.
Je li to samo ja, ili neko drugi, a drugu nogu?
Samo tvoja majka.
Ja ne lažem! Priznaj da volite i noge drugih žena, ili tragove kazna!
Dobra majka, žao mi je, volim te, uzbuđuju mi ​​stopala i druge žene.
Čija primjer?
Za nastavnike geografije.
-Sramota, Pored mene ti bi ga prodao za malo igra.
Ja ne bih majko, da ti da ću uvijek na prvom mjestu.
Sine, jesi li ikada imao vezu s djevojkom?
Šta?
Ti jebeno sranje?
Nisam, mama.
I upravo pustili su naglo ili dimljeni ili tako nešto učinio?
No majka, nisam, samo sam volio to.
Ja ću naučiti vas majka puno, ali sve u svoje vreme.

From:
Date: August 11, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.