Секс са мамом јебање маме

0 views
0%

Секс са мамом јебање маме са сином

Ја сам Олга, имам 44 године и маћеха сам Игору вец 7 година, Игор сада има 19 година. Имам велику задњицу, средње груди и кестењасту боју косе. Игор има 19 година и кад су му се родитељи развели он је остао са оцем, мајку слабо видја. Са његовим оцем имам ћеркицу али доста са упознавањем да кренемо од узбудљивијег дела ове еротске приче која ће вас одушевити.

Ја сам палила Игора тако сто сам излазила пред њим у доњем сеxи вешу, сунчала се у топлесу како би лако видео моје велике сисе, нагињала се испред њега а он буљио у бујне груди као млади куроња. Приметила сам да је почео чудно да ме гледа кад је имао 17 година, налазила сам своје гаће код њега у соби и у историји на интернету налазила сам степмом порниће. То је и мене палило, поготово сто са мужем нисам имала односе, чак нисмо ни спавали заједно, била сам мама жељна курца али то је био мој проблем који морам да решим што пре.

Био је јул прошле године, велике врућине, ја сам се доста слободно облачила. Послала сам ћеркицу код мојих у други град. Била сам на годишњем одмору. Игор је био на распусту. Једног дана муж ми је рекао да следећи дан неће доћи кући до касно у ноћ. Следеће јутро кад сам се пробудила навукла сам само гаће и мајицу и кренула нешто да радим по трпезарији, Игор се пробудио и сео у трпезарију. Питала сам га што не оде мало на компјутер, на шта ми је одговорио да нема ништа занимљиво. Игору се много пута дешавало да седи у трпезарији и гледа ме шта радим, а мени је онда намерно испадало несто из руке па сам се сагињала да мало пари очи на маторој али утегнутој гузи, волео је голе маторке и гледао порнићи маторке сајт… Рекла сам му па нећемо цео дан само седети и радити и предложила сам му да идемо да се окупамо у нашем базену на дворишту. Хтео је и ја сам се прво сунчала и видела сам да ме син гледа, затим сам ушла у воду и мало смо се добацивали лоптом , ја сма намерно све више скакала да ми искачу груди и приметила сам му надигнут млади курац у гаћама, јако сам се напалила на цињеницу да мој посин гледа маму и дузе му се курац на старију мамицу. Кад смо завршили ушли смо унутра ја сам га питала могу ли да се туширам са њим он је поцрвенео. Рекла сам му да је то да би уштедели воду и он је пристао, скинула сам се, он ме је као заледјен гледао, рекла сам му да скине гаће искочио је курац од једно 18цм. Желела сам да син јебе маму желела сам да растури мамину пичку и сврши ми по сисама.

Мама пуши синов курац

Насапуњала сам се и њега сам насапуњала и кад смо заврсили са туширањем рекла сма му да се не облачи него да оде у моју собу. Дошла сам и рекла да хоћу масажу, сео је на мене да ме измасира и осетила сам синов курац на дупету, овлазила сам у моменту , кад је завршио масажу устала сам и рекла му да желим да ме појебе са том курцином, да знам да се пали на мене и да ме његов отац више не задовољава, рекао је зар то није погресно? Син јебе маму? Ти си ми маћеха а желис да те син јебе? Рекла сам му* знам да се палиш на мене немој да те је срамота и пољубила сам га у уста. Затим сам ухватила синов курац и кренула да лижем горе доле па главич и ускоро је свршио. Кренуо је да ми лиже стопала и затим велике сисе, што ме је додатно напалило. Раширила сам ноге и ставила сам му на рамена. Био је невин и морала сам да ставим његов курац у своју пичку. Јебао ме тако добро и јако, растурио је мамину пичку, затим смо прешли на каубојку, где сам ја водила ствар и свршила сам, толико сам вриснула од задовољства да мислим да су ме и комшије чуле и на крају мисионарску позу мало за промену па је син свршио мами по стомаку. Затим смо отисли да се истуширамо, кад сам се сагнула по шампон ставио ми је у гузу и кренуо да ме јебе доггy поново је свршио, и ја сам му још мало пушила курац за крај, обрисали се а он је отишао код другара, од тог јуна 2015. Мама и Игор се јебу редовно чим имамо времена.

јебанје маме

Ако вам се свиђа ова инцест исповест оставите коментар и шаљите нам ваше приче.

From:
Date: May 14, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.