Sin i mama

0 views
0%

Sin jebe majku = sin i mama sex

Moja mama ima kratku kosu ali zato prelepu picku. Neki ce misliti i reci njegova mama je kao muskarac, nije tanco ona je toliko zenstvena i tako se lepo jebe, ja sam veoma mlad a moja mama ima smao 40. Znam da bi svako jebao moju mamu, jer kad aidem sa njom u shoping svi gledaju u njeno prelepo telo i izvajano dupe… Verovatno se pitaju ko kara mamu ovog klinca ali eto odgovora ja jebem mamu jer nemam osecaja da je ona majka i kada se jebemo to ne lici na incest izmedju sina i majke, ja izgledam priblizno kao i ona, godine se ne primecuju.

Ona voli kada se jebava sa mnom jer imam mnogo snage i umem kvalitetno da jebem svoju mamu, ona se bavi fitnesom ima tetovazu, strogo vodi racuna o svom izgledu tako da je i mene naucila da mnogo treniram.

Kako sam jebao svoju mamu

sin kara mamu, sex sa mamomZnam da mnogi osudjuju odnose izmedju majke i sina, ali pogledajte ovaj pornic mama i sin.. Mislim da nema potrebe mnogo pricati o tome jer ljudi ne razumeju moje abnormalne sexualne potrebe, ja ne samo da bi jebao moju mamicu nego bi jebao i vasu mamu a vi posle presudite da li vam se to svidja ili ne… Juce sam gledao pornic kako sin kara mamu ali to nije ni blizu nasex incest sexa.. Bio sam sa 20 klinkica koje ne znaju ni kako se pusi kurac, doveo bi ih sve redom kod mene da uce i vide kako mama pusi kurac sinu mnoge bi trebale da uzmu kurs pusenja kurca pa da mi se jave…  Inace jednom smo trenirali pr eoko 2 godine, mamina picka se toliko ocrtavala na tom treningu da se meni kurac naprosto sam digao i nisam mogao to da sakrijem, krenuo sam da izadjem iz dnevne sobe u kojoj treniramo redovno ali ona me je zaustavila… Mama nije mi dobro, drzao sam se za stomak prekrivajuci kurac… I odmah se bacio na krevet kako ne bi videla da se sin lozi na svoju majku, ona je proimetila o cemu se radi, verovatno je i ona bila zeljna kurca i jebanja pa me je smao nogom pritisnula i nije mi dala da se pomeram.. Rekla je gledaj striptiz… Pocela je da se skida a meni je srce udaralo sve jace a kurac postajo sve tvrdji….Ona je igrala striptiz samo za svog sina a ja sam gledao kao balavac i balavio vise nego na bilo koju picku do tada… Pocela je da mi skida hlace a kurac je uskocio kao feder iz gacica… Mama je stavila usne na moju kurcinu i pocela da ga nenormalno dobro pusi, uzivao sam kao nikada pre…  Posle je sve postalo lako, sin i mama su se karali veoma sestoo… I dan danas jebavam mamu, i sa njom sam se dogovorio da snimim jedan dobar incest pornic samo za vas koji se zove Jebanje mame i sina evo pogledajte ga pa ocenite:

 

From:
Date: April 15, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.