Sperma curi niz noge

0 views
0%
Sperma curi niz noge
Rate this post

Ujnice, idi odmah u kupatilo i sredi se, jer ti sperma curi niz noge

jebanje matorke, pornici matorke, incest sex

Poljubio sam je, pljesnuo po guzovima i izašao, željno je očekujući kada će opet da mi jaše na kurcu kao na rodeu. Zadovoljno sam protrljao kurac i nastavio do kuće.
Došao sam kući, a tamo su bili svi, mama, tata, i starija seka.
Pitali su me gde sam toliko dugo i kako su ujak i ujna. Objasnio sam im neku svoju priču i seka me je pozvala u sobu, jer joj je trebala moja pomoć oko nečega na kompjuteru pošto nije baš bila vešta.
Moram priznati da sam ponekad škicnuo i odmeravao i seku koja je bila starija 6 godina od mene. Bila je razvedena, živela je sama a ponekad je dolazila i da prespava kod nas. U njenoj sobi smo nešto prepravljali pa je spavala u mojoj sobi jer sam imao dva kreveta, za slučaj da mi neko dođe. Možda je greh reći da sam ponekad odmeravao sestrino telo, a najviše njene sise veličine pet, na koje je bila ponosna…
Oduvek me je privlačila tema incesta i voleo sam da čitam takve priče na netu. U mojoj porodici su i mama i sestra imale velike sise, mama malo veće nego sestra, što je bilo okej jer je bila starija. Sestra Nevena je često bila kod nas jer se od razvoda osećala usamljeno i nije volela dugo da bude sama, pa je često bila kod nas, mada se ja i ona slabo vidimo jer sam ja retko bio kući. Uvek sam negde zujio sa društvom, a kad dođem kasno kući ona često već spava.
Jedno veče će promeniti sve.
Voleo sam da spavam go, i nije mi bio problem da se skinem go kad dođem kasno kući, jer je ona spavala (kasnije sam saznao da se često pravila da spava i da me je promatrala dok sam se skidao ne sklanjajući pogled, koliko je to moguće u polumraku, sa mog kurca).
Znao sam da se moja sestra još uvek boji grmljavine, kao nekada dok smo mlađi bili, iako je ona starija. Umela je, čim počne jako da grmi, da mi dotrči u krevet i onda je ja jako zagrlim, a ona zaspi.
Jedino što nisam znao da i ona voli da spava gola, jer je to uzbuđuje i voli da bude gola kad god je sama.
To veče je grmilo, ja sam već bio došao i slušao sam kišu kako pada i lagano dobuje po simsu. Grmelo je lagano, a onda sve jače i sve bliže.
Ustao sam onako go i ugasio produžni kabl, da se ne bi nešto desilo kompjuterskoj opremi koju sam imao u sobi i legao nazad u krevet. Odjednom je toliko jako puklo da sam se i ja trgao. Seka je skočila iz svog kreveta, podigla ćebe, ušla u moj krevet i rekla:
– Bato, ja se bojim. Je l’ mogu kod tebe večeras?
– Naravno… – rekao sam.
Legla je kraj mene, i ja sam je zagrlio čime se ona još više pribila uz mene. Legla je okrenuvši mi leđa, a ja sam je stegao uz sebe.
– Hvala ti, brate – tiho je izustila.
couple-naked-sleep-Favim.com-2Prošlo je par sekundi kada sam shvatio jednu stvar. Ja sam bio go, a i ona! Kako sam prebacio ruku preko nje i zagrlio je, osetio sam da mi je ruka tačno na njenoj sisi, koja je bila topla i meka.
A dole, pravi raj. Koliko se nabila uz mene, sekini guzovi su bili na mom međunožju. Kurac mi je tada bio spušten, ali osetivši golo toplo žensko telo kraj sebe i pičku u svojoj blizini, počeo je polako da se diže. Bio je malo ispod njenih guzova, tačnije između nogu koje su tada bile jedna uz drugu tako da mi je kurac ležao na jednoj njenoj nozi i polako rastao razdvajajući joj malo po malo butine.
Kurac k’o kurac, uopšte mu nije bilo važno čija je pička, da li je to mama, sestra, ujna, strina, devojka, samo da je pička, da je neko toplo međunožje i da se tu smesti. Sestra je nekako ujednačeno disala, i meni se učinilo da spava. Kurac mi se polako dizao i koliko ga je uspalila toplina sestrinog tela došao je do pičke, smestivši se tako tačno na njenu pičku.
Nekako se još uvek nisam usuđivao da pomerim ruku sa sestrine sise i da joj stisnem sisu. Sačekao sam još malo, razmislio i odlučio da ću to učiniti, jer moj kurac a ni ja nećemo još dugo izdržati golu ženu pored sebe pa makar to bilo i krvno srodstvo. Krenuo sam u akciju i polako počeo da joj masiram pičku svojim kurcem lagano ga pomerajući napred-nazad trljajući ga po njenim usminama, a njena pizda je to pozdravila laganim vlaženjem.
Video sam da njeno telo reaguje na moje postupke i nežno počeo da joj masiram sisu na kojoj je bila moja ruka, a onda hvatao i onu drugu koja se razlivala u mojoj ruci. Stiskao sam joj i bradavice i seka je počela polako da se meškolji polagano guzovima u mom krilu. Nisam znao da li misli da je to u snu ili zna šta radim. Kako se pomerila, kurac mi je upao u njenu pičku.
Sestra je uzdahnula, i tiho rekla:
– Bato, jebi me.
Stao sam, jer sam mislio da to sve radim dok ona spava. Dodala je samo:
– Ne boj se ništa i jebi me. Od razvoda nisam imala nikoga i trebala mi je dobra kurčina da me izjebe, samo nisam mislila da će to biti baš moj brat, iako sam nekad o tome i razmišljala, bez toga da će se to stvarno i ostvariti. Sad ništa ne brini i jebi me kao da jebeš svoju devojku… Zadovolji me, bato… Aaaaahhh…
To me je napalilo i jako sam joj ga zabio. Rekao sam joj da bude tiha da nas mama i tata ne čuju, mada je samo mama bila kući, jer je tata bio na službenom putu. Ne bi baš bilo zgodno da mama uđe i vidi moj kurac nabijen u sestrinu pizdu.
– Bržeee… Batooo… Brže… Aaaahhh… Uuuhhh… Godiš mi, bato.
tumblr_n93be803ya1sfkfqio1_500
Rekao sam joj da legne na stomak, skupi noge i isturi dupe. Poslušala je. Sise su joj se razlile malo sa strane tela i to me je jako napalilo.
Stavio sam joj ga u pičku i počeo nabijati, seka je tražila samo brže i dublje. Naravno udovoljavao sam joj. Silovitio sam je nabijao i jaja su mi udarala po njenom klitorisu i pičkinim usminama. Sestra mi je ispunila veliku želju ovim. Bio sam blizu da svršim ali nisam želio, hteo sam da to još traje, iako sam bio jako napaljen na nju sada. Izvadio sam kurac iz nje. Okrenula se i pogledala me.
Sagnuo sam se i kleknuo iza nje. Prišao sam joj licem iza guzova, do pičke, i lagano vrhom jezika prešao preko vrhova usmina, stavio sam joj jezik u pičku i počeo je jebati jezikom. Samo da mi se kurac malo smiri i da mi se sperma vrati nazad u jaja da još mogu jebati seku, a da ne svršim još.
tumblr_n9v6akTebN1rnnw2ro2_500
Dok sam joj obrađivao pičku učini mi se da sam čuo vrata od sobe, već lud od strasti za sekom učini mi se da u tom polumraku u hodniku vidim osobu kako se mazi. Nisam uopšte razmišljao tada da mi je majka od 56 godina u kući i da može da nas čuje. Ali sada me od sestre i njene pizdurine ne bi odvojilo ni stotinu bogova i nastavio sam da joj jedem pičku, ližem i sisam klitoris kao nedavno ujni.
Prestao sam sa lizanjem pičke i ovaj put sam joj ga samo nekoliko puta umočio u pičku i naslonio na šupak i počeo joj ga turati. Ušao joj je do pola, ona je samo stenjala, sve glasnije. Nisam mogao izdržati i zabio sam joj ga u šupak do kraja. Kriknula je glasno i pomislio sam da, ako je majka dosad nije čula, sada jeste sigurno.
Pogledao sam polako prema vratima i uverio se da je silueta još uvek tu, ali nisam hteo da me primeti. Počela je da vrišti:
– Takooo… Samo me jebi… Ne staj ni za živu glavu! Joj, bože moj, brat mi i šupak razvaliiii… Uuuhhh… Šta mi se ovo dešava, batooooooooo…

Nastavak incest sex a

From:
Date: March 22, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.