Ujna daj mi pičke da te jebem

0 views
0%

Ujna daj mi pičku da te jebem

Debela ujna, jebanje punice, jebacina sa ujnom

Legao sam pored nje, kad me ujna uhvati za kurac koji se još nije spustio skroz i raširivši usmine nabi ga sebi u pičku i tiho mi reče:
– Želim da zaspim sa tvojim kurcem u sebi. Udovolji mi i ostavi ga tu. Ujna daj da te jebem. Želim da jebem ujnu jako sada!
– Naravno – rekao sam videvši da je umorna.
Uhvatio sam je za sisu i počeo da je nežno cuclam, dok je ona lagano tonula u san. Zaspali smo oboje ubrzo. Probudio sam se posle kraćeg sna i otišao da se otuširam. Obukao sam šorts i majicu nazad, jer nije fora da nas ujak uhvati, a onda sam probudio i ujnu.
Otišla je i ona, dok joj se sperma sva slepila i skorila po sisama koje su se klatile dok se kretala. Kad je izašla i ona je obukla onu istu kućnu laganu haljinu, jer je stalno bila u tome u kući i dok je ujak tu, a čisto sumnjam da bi ujak i pomislio pa i posumnjao da sam mu baš ja jebao ženu, a nismo ni hteli da dođe do toga.
Dogovorili smo se da ćemo strogo paziti da neko nešto ne posumnja.
Posle tuširanja nazvao je ujak i pitao ujnu da li sam ja tu i rekao joj da, ako sam još tu, ostanem jer želi da mi se zahvali i dâ mi nešto novaca. Oduvek su me voleli oboje i ponekad mi dali koji dinar da mi se nađe, nekad ujak, a nekad ujna.
Nisam baš radio nešto, pa mi je to dobro došlo. Ujak je rekao da uskoro dolazi, za nekih sat i po, i da mu ujna napravi nešto što on voli. Voleo je tako da je ponekad nazove i da mu napravi da jede nešto što voli. Radio je težak posao i uvek je legao da odmori i da malo odspava kad ruča.
Otišao sam da skuvam kafu i pritom snažno poljubio ujnu kada sam odlazio u kuhinju. Kada je kafa bila gotova, doneo sam je ujni koja je sedela za kuhinjskim stolom i palila cigaretu.
Zaboravio sam da ponesem šlag iz frižidera i doneo kafu bez njega. Tada mi ujna Jeca reče:
– Pa, znaš da volim sa šlagom.
To mi je dalo jednu ludu ideju. Uzeo sam kurac u ruku i pokazao ga ujni rekavši:
– Ako želiš šlag, moraćeš sama da se potrudiš.
– Nema problema – reče ona.
Ponovo je izvadila one dve velike sise, da mi da nešto za bolji pogled, kako je rekla.
– Znaj da tvoja ujna voli ukus sperme u ustima – reče i poče da mi ga puši.
Stavljala ga je sve dublje u grlo i pritom se igrala sa mojim jajima. Pušila ga je strasno, jer je kasnije rekla kako sam je dobro izjebao i da ga najradije ne bi uopšte vadila iz svoje pičke i usta, a da ćemo to raditi kad god budemo imali i malo vremena, a da nas niko ne uhvati.
Vadila ga je iz usta i lizala vrhom jezika i oblizivala kao sladoled, stavljajući i oblizujući moja jaja. Povremeno mi ga drkala rukom i cuclala mi glavić. Toliko me je izludela da sam bio blizu svršavanja. Rekao sam Jeci da ću svršiti, pustila mi je kurac iz ruke i rekla da sačekam malo. Uzela je šolju sa kafom i prinela je mom kurcu dok ga je drugom rukom drkala.
Počeo sam da svršavam, a ona je moj kurac drkala i dalje trudeći se da ga što bolje usmeri prema šolji, kako ne bi ni jedna kap ispala van šolje.

Svršio sam stvarno obilno u kafu jer su mi pred očima bile ujnine sise koje su se tresle i letele na sve strane, dok ga je drkala i pušila. Kad mi ga je dobro popušila i izdrkala na kraju ga je poljubila i oblizala i ja sam ga spremio nazad u šorts. Otpila je malo kafe koja je plutala na vrhu i rekla kako joj je tek sada kafa super! I da, šlag iz prodavnice nije ni blizu dobar kao što je ovaj moj.

Poljubila me je i rekla da će gledati da što češće pije kafu sa mojim šlagom. Nisam znao koliko je ona seksa željna i šta sve zna, a rekla je da će me svašta naučiti, a moja izdržljivost će je zadovoljavati koliko god može, mada je već sada pička boli jer se dugo nije tako jebala.
Kafu smo popili i uskoro je stigao i ujak. Jeli smo, malo sam popričao sa ujakom i nekoliko puta mi se zahvalio što sam mu to učinio i dao mi nešto novaca da mi se nađe. Zatim je otišao da malo prilegne, jer je dosta umoran. Pozdravili smo se, a i ja sam planirao uskoro da krenem.
Kad sam izlazio, rekao sam malo glasnije:
– Ujo, vidimo se, ja odoh.
Ništa mi nije odgovorio i zaključio sam da čvrsto spava, a to mi je bilo važno za moj naum koji sam imao pre nego što izađem na vrata.
Ujna je išla ispred mene, i ja sam gledao u njene guzove. Došli smo u hodnik do dubokog zamrzivača koji su u hodniku imali. Uhvatio sam ujnu za ruke i rekao joj:
– Ujna, potrudi se da sada budeš što tiša.
Ona me upita:
– A zašto, srećo ujnina?
Tada sam je rukom po leđima pokazao da treba da se naguzi i tako je i ostala.
Podigao sam joj haljinu na leđa iznad guzova, a ona me iznenada upita:
– Pa nećeš valjda sad da me naguziš, a ujak ti je u drugoj sobi?
– Zato sam ti i rekao da budeš tiha.
Pomerio sam malo šorts i izvadio kurac koji je već bio čvrst. Pljunuo sam malo u dlanove i time navlažio kurac. Protrljao sam ujni pičku i lagano joj jedan prst zabio u šupak.
Stavila je sebi ruku na usta kako ne bi zastenjala, a ja sam joj na uho tiho šapnuo:
– Evo ti nešto o čemu ćeš večeras kad legneš da razmišljaš.
U tom trenutku sam joj prislonio kurac na šupak i počeo polako da guram. Ulazio je teško i sporo jer joj je šupak bio stvarno tesan, a mogao sam da čujem kako jako stenje i reži, a najradije bi se drala. Mic po mic, i ušao joj je skroz. Tu sam ga ostavio da stoji par trenutaka.
Malo se odigla i pitao sam je kako je, da li je boli i da li da prestanem. Rekla mi je da sam lud, da joj to još niko nije radio, ali i da ne prestajem sada. Izvadila je sise iz haljinice i ponovo se spustila na zamrzivač. Stavila je opet sebi ruku na usta, kako me ujak ne bi uhvatio sa kurcem u ženinom šupku.
Počeo sam polagano da je nabijam, provukao sam ruke ispod nje, uhvatio je za sise i počeo tako da je natežem prema sebi da su joj sise bile crvene od mog stiska i navlačenja prema sebi. Stenjala je jako i mrdala guzicom. Navlačio sam je sve brže, i svidelo se mom kurcu u njenom šupku. Najradije bih da ne moram sa kurca da je skidam, ali nismo smeli dugo.
Bio sam pri kraju da svršim i izvadio sam joj kurac iz šupka, uspravio sam je, naslonio uza zid, zagrlila me je, a ja sam joj tako stojećki naslonio kurac na usmine, malo ih raširio sa glavićem, stavio joj ruku na usta i tako jako nabio u pičku, da mi je zagrizla jedan prst sa kojim sam joj začepio usta da ne vrišti.
Ujna me je tako jako zagrlila da sam mislio da će me ugušiti njen stisak. Nabijao sam ga brzo, jako i duboko. Osetio sam da se ujna stresla i još jače me stisla. Šapnula mi je:
– Svršila sam, srećo moja, kao nikada do sada. Moraćemo ovo opet da ponovimo, jer želim da uživam u tvojim naletima. Želim da se derem dok me jebeš, znaš da volim da se glasno jebem.
– Naravno, ujnice moja, naravno.
Nedugo zatim sam svršio i ja u njenu pičku, naravno, jer je prethodno tražila da ga ne vadim. Kratko smo bili zagrljeni, morali smo se razdvojiti i pozdraviti. Tu mi je ujna rekla da će pokušati što pre da dođe do mene ako ne bude ujak negde išao pre toga. Rekao sam joj da je to okej, samo da moramo da pazimo da mi roditelji ili starija sestra, koja ponekad navrati, ne budu kući.
Spremala je jednu po jednu sisu u haljinu i zakopčala se. Spustila je haljinu i tada sam ugledao jedan tanki beli trag moje sperme koja joj se cedila iz sada već bolno otekle pičke, niz butine, pa dalje niz noge.
Rekao sam:

I deo  Jako Jebanje seste     >>> Nstavak sledi

From:
Date: March 17, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.