Ujna se jebe bolje od sestre

0 views
0%

Ujna se jebe bolje od sestre majke mi

napaljena ujna se jebe, jebanje ujne, karanje matorke

Nisam mogao da verujem šta se dešava i sada su mi puno jasnija bila njena ponašanja kad je blizu mene. To mi je samo dalo potvrdu i snagu da nešto pokušam, da vidim kako se ujna jebe ali nisam hteo da žurim. Kad sam ja dolazio kod njih, primećivao sam da se dosta slobodnije oblači onako bas sexy, kad ujak nije bio kod kuće. Znao sam je ponekad uhvatiti kako baca pogled prema mom mladom kurcu, a čim ja primetim odmah ga sklanja.
Često je znala biti obučena u tanku letnju kućnu haljinu. Ja sam to naravno koristio da joj gledam u duge noge jer su bile prelepe, bele, što znači slabo sunčane, a gore su joj se grudi klatile kao blesave, dok je hodala, da su se čak i bradavice nazirale kroz haljinicu. Naravno, da je uhvatila moj pogled na sebi, ali nikad ništa nije govorila niti uradila povodom toga, a meni se kurac dizao da je hteo šorts da pokida.
Ujak je bio dosta mršav kao i ja, pa sam ponekad ako im nešto pomažem pa se uprljam, a da ne idem takav kući, uzeo nešto od njega i obukao. To mi je u zadnje vreme postalo čudno dok nisam svoje sumnje potvrdio.
Jednom prilikom me je ujak pozvao i zamolio da, ako ne radim ništa, odem do njega i montiram mu plafonjeru u kuhinji. Rekao sam da može, uzeo bušilicu i alat i otišao do njega. On je upravo odlazio na posao. Bio je vreo dan i ja sam bio tek ustao i nisam se baš razbudio još. Obukao sam se malo toplije i bilo mi je vrućina, pitao sam ujnu da li mogu da uzmem neki šorts od ujaka jer je vruće za popizdeti. Jeca mi je rekla da mogu i otišao sam da se presvučem.
Skinuo sam se go i obukao šorts na go kurac, koji je već bio dignut čim sam video ujnu i njene sise, jer je znala da volim veće sise i znao sam da mi ih namerno izbacuje u prvi plan. Ujak je već bio otišao. Ona je nešto briskala po sobi dok sam ja nameštao plafonjeru pri tome mi se guzeći. Kada je bila okrenuta meni, video sam da joj je haljina otkopčana malo više nego što bi trebalo i da ujnine sise samo što ne ispadnu koliko se tresu dok ona briše.
Bio sam na merdevinama, a ona mi je bila okrenuta leđima, tada sam odlučio da malo rizikujem i vidim njenu reakciju. Malčice sam spustio šorts kako bi mi glavić kurca izvirio napolje. Pozvao sam ujnu da mi malo pridrži merdevine jer se klimaju i da se bojim da ne padnem, jer nisu bile baš visoke, pa sam morao malo da se istegnem da dohvatim sve gore, a morao sam još i da je spojim na struju.
Došla je do mene, a ja sam joj, u početku ne gledajući dole, rekao da uhvati obe strane merdevina da drži. Stala je toliko blizu da sam osetio njen vreo dah na glaviću, ali nije ništa radila. Polako sam spustio pogled i video sam da gleda u njega i da se ne mrda, kao hipnotisana.
Iskoristio sam to da joj odozgo gledam u sise, sad sam video i malo bradavice koje su, kako sam primetio, tamno smeđe boje i već su bile velike. To mi je reklo da je već debelo napaljena. Pomislio sam da je gola ispod i da samo tu haljinicu ima na sebi. Ja sam polako zavrtao šrafove kako bi to što duže trajalo.
Zavrnuo sam šrafove, spojio žice i sad ga je trebalo isprobati. Zaključio sam da sam je dosta mučio i rekao joj da ode do prekidača i da ga upali da vidimo da li radi. Nije se pomerila, ponovio sam joj:
– Ujna, hajde upali da vidimo kakav sam majstor. Jebac jesam !!
– Aha – rekla je kao iz nekog sna i teškog srca se odvojila od mog kurca i upalila svetlo.
Naravno, plafonjera je radila, a ona se vratila svom poslu. Brisala je sto u trpezariji ne skidajući pogled sa mog kurca, dok sam se ja trudio da se pravim da ne vidim u šta ona gleda.
Poklopio sam plafonjeru i sišao da stavim merdevine negde gde neće smetati. Okrenula mi se leđima i naguzila kako bi bolje obrisala noge od stola. Noge su joj bile prelepe, obrijane. Mislim da smo već oboje bili napaljeni do iznemoglosti. Vrtela je lagano guzovima uz ritam muzike koja je lagano svirala.
Na brzinu sam svukao šorts i krenuo do nje sa kurcem u ruci.

I deo                             Nastavak  incest price >>

 

From:
Date: March 13, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.