Analni sex seks u dupe

0 views
0%
Rate this post

Analni seks sa profesorom

Moje ime je Milica, cetvrti sam razred ekonomske skole, odnosno imam 18 godina. Veoma sam dobra ucenica, ali tu je jedan predmet koji mi ne ide bas od ruke, a to je matematika. Celog zivota imam problema sa matematikom, jednostavno ne ide mi. Uvek sam imala skoro sve petice i jedva 2 iz matematike. Ove godine, situacija je malo drugacija. Imam tri keca i jednu dvojku iz matematike, a moj profesor je veoma strog sto se tice ocena i zna da srusi. Dosao je kraj godine i rekao mi je da cu imati keca na kraju i rusio moju zelju za fakultet. Organizovao je dopunsku nastavu popodne na kojoj je bila zadnja sansa za mene. Otisla sam tamo i dao mi je kontrolni za popravak ocene, gledala sam u taj kontrolni i bas nista nisam znala.

Sex jebanje u dupe sa malom koja voli seks

Krenula sam plakati, a on me je tesio da to nije nista strasno. U tom trenutku sam se setila, da bih mu mogla nesto ponuditi. Ponudila sam mu seks za dvojku. Pogledao me je zacudjeno, ali kada sam mu prisla i pomazila ga po mudima, rekao mi je da nemamo kondome. Ponudila sam mu analni seks, iako nikada ga nikada nisam probala, posto nisam ni ja imala kondome kod sebe. Prihvatio je i krenuo da skida svoje pantalone.

Analni seks anal sex

Pomogla sam mu u tome i krenula pusiti njegovu kurcinu. Pusila sam mukurac gutala  ga i lizala po glavicu, onako kurvanjski, sto je njega palilo sve vise i vise. Na kraju me je stavio na sto i krenuo mi lizati moju pickicu. Bilo je izvanredno. Rekla sam mu da mi ga stavi u dupe. Stavio ga je i ja sam osetila ogromnu bol, ali nisam smela previse vristati. Podrzala sam tu bol i nakon toga sve je bilo savrseno. Na kraju sam zavrsila cak sa trojkom iz matematike i upisala zeljeni fakultet. Hvala profesore.

 

 

From:
Date: April 25, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.