Bezobrazna jebacica kurva

0 views
0%

Bezobrazna zena kurva jebacica

-Mmmmm…ljubaviiii, pa gde si ti….htela sam sam ranije da se jaavim…ali izvini….znas gde saam….još sam u krevetu. Evoo…pozdravlja te “ naš prijatelj Tarik“….mmmm…kaže da ti se zahvaljuje…(čuo sam njegov glas u pozadini)….kaže da ti kažem, da sam bila jakooo…jakooo bezobraznaa jebacica…mhmmmm….Prvi deo ove erotske price slatka picka klik tu… i zahvaljuje ti što sam nocas bila njegovaaa devojka celu noccc…kad ti budemm pričalaaaa…jaoooo…poludećeš što nisii ostao sa nama….moram da ti priznam….niko me nije ovako dobrooo tucaooo…svašta mi je radio – TURČIN ME RAZVALIO…lizao mi je pičku…REZBIO ME me noćas.. mmmmmmm….ajmeee…evo mi stavlja kurčinu opet…aaaah (jasno sam čuo njen uzdah)…ljubavi…znam da želiš da znaš sve…. evo.. tuca me lagano…laganooo MI ULAZI …od pozadi u cmar me jebe…ahhhh ja smu mu u kriluu…kao mi ulaziiiii kurčinaaa…turskaaa …mmmm…slušaj kako me JEBE TURČIN…pa ćeš kasnije i DA NAS GLEDAŠ – dahtala je kurva u slušalicu – kurac mi se u momentu ukrutio.

zena kurva, jebena žena, žena

Kakvo razbudjivanje u sekundi, nije mi trebaala kafa…samo sam kratko rekao – „nastavite“, prikirivajući nevidjeno uzbudjenje koje me obuzimalo, jer sam vec zamišljao kako se debela obrezana kurčina, ponovo kruti uskoj, droljastoj pičkici, moje ženice.

Kroz stenjanje me zamolila da DODDJEM DO NJIH U HOTEL i ponesem joj njenu torbicu sa „ženskim stvarčicama“,a onda nastavila da dahće ko kurva sa hot-lajna.

-Uuuuuu…kako ti je tvrd (čuo sam kako mu se mazno šlihta moja droljica)…takoooo …takoooo…jebi me,

jebiiii…laganoooo…toooo…mmmmm…kako me tucaaa dobroooo…ljubaviii…što bi volela da nas gledaš…uuuuh…drži me za siseeee…ljubi mi vraaaat… – uh ,jasno sam čuo i njegovo dahtanje na vratu moje ženice i polako počeo da drkam kurac-pretvorio sam se u uvo.

Čija je pička najbolja, najvrelija

-Aaaaa…takooo…kakav imašš kuraac….raspoluticeš meee…kurčinom…rekao mi je da sam najboljaaa…i da mi je picaaaa VRELAAA …da voli moju tesnu picu srpskuuu…jel takooo…reciii mom mužićuuu…da me voliššš…kakva sam bilaaa noćas…čija je pička najbolja, najvrelija …aaaaaahhh …reciiii…. – čulo se ubrzano dahtanje . Znao sam da mi napaljeni Turčin sve žešće da tuca ženicu i jasno sam čuo kako sve brže brže stenju i dahću.

Ćuo sam i njegov glas kao u pozadini:

-Jeste kurvice moja…tvoja srpska je pička najbolja…droljo mala …mmmmm, reci tvom mužuu, kako tee noćas razvaljivaoo TURSKII kurac…i da si sada moja kurvetina…uuuuhh, reci mu da si puna turske spermee i da ceć dobiti joooš u tu kurvanjsku pičkuu, srpsku…reci – da tee muužž čuje , da si postala TURSKA DROLJA…DA SAM TE GUZIO CELU NOĆ…kako si svršavala , dok si mi jahala na kurcu…kako si me molila da te PUNIM TURSKOM SPERMOM U SRPSKU PIČKU

…Ahhhh…droljooo …DA TI MUŽ GLEDA, kako ti sada ulaziii u pičkkicuuu , kako ga sad primašššš do mudaaa… droljooo u tu…slatku srpsku pičkuuu – prešao je Turčin sa uvreda na pohvale moje ženice, dok je tucao , znajući da sve čujem.

I on je bio perverznjak nevidjeni.

-Aaahh, tooo….jebiii meee…reciiii da mi mužiiić čujeee sveee…što si mi govoriooo…ajdeee …mmmmmm….takoooo …ljubaviii…. kako si mi razvaljivao pičkuuuu ovim obrezanim turskiim toopuuuzooooom….mmmm aahhhhh….jel čuješšš ….mmmmm….takooooo…aaaahhhh , pa svršićuuuuu…jaooo kretenuuuu ….preeed mužeeem…aaaaa….majkoooo mojaaaa…Niko me nije ovakoo dobrooo guziooooo…. mhmmmm ljubaviiii.. kako mu je kuraaac dubokooo u tvojoj ženiciiii….aaaa…majkoo mojaaaa…jesaam , jeesaaam TURSKA SAM DROLJA… – zapomagala je od uživanja moja ženica, dok je Turčin razguzivao i tako počinjao novi dan.

Osetio sam da je se drolja već pogubila…ispustila telefon iz ruku.

Heftala se i uživala moja ženica sa Turčinom u hotelu…jebala se bez pardona, ne obazirući se što je slušam, kako stenje i uživa dok je probada tvrda turska kurčina.

Bojao sam se da ce je opet napuniti…mada je to možda bilo manje važno, jer je celu noć provela sa njim.

Nisam znao šta da radim,a i da sam hteo, nisam mogao da ih prekinem. Jebali su se tako strasno da je bilo greh , prekidati ih.

Priznajem, napalio sam se ponovo, ko stoka, nevidjeno me ložilo to uživanje moje žene na tudjem kurcu. Sva čula su mi bila napregnuta, dok sam slušao stenjanje, vrisku, prljavi rečnik jebačine.

Ona mu se nudila i nabijala na kurčinu , već razjebanom pičkom , vrištala, ko luda, dok je Turčin razguzivao „ko tudju“.

Čuo sam kad je počeo da lupa po dupeti kako drolja vriska na svako njegovo lupanje šamara po dupetu…Kurac mi bio ko kamen.

Čuo sam kad joj naredjuje da se okrene, verovatno da promene pozu.

Onda se veza prekinula. Pozvao sam je odmah, nije bila dostupna. Baterija je crkla, znao sam.

Na brzinu sam se spremio, pokupio par njenih gaćica, i torbicu koju je nosila uvek sa sobom kad putuje. Tu je imala rezervu za sve, šminku, uloške i sva ženska sranja, od kojih pola i ne znam čemu služe.

Mislim da sam za dvadeset minuta bio preh hotelom.

Zazvonio mije telefon. ONA – pre nego je bilo šta rekla, rekao sam joj da sam već pred hotelom i da dolazim kod njih.

Prošao sam pored recepcionara, koji je nesto hteo da me pita, pa odustao.

Bio sam pred vratima apartmana . Samo što sam pokucao, drolja je otvorila vrata i bez blama me povukla unutra.

Bila je potpuno gola,još vrela…upravo skinuta sa kurca. Cela prostorija je mirisala na jebačinu. Tarik je ležao na širokom ležaju, pokriven samo po kukovima, ali se jasno nazirala njegova dignuta kurčina. Uf, koja scena. Pre nego sam bilo šta rekao, drolja mi je je usta zapušila, jezikom.

-Mmmm…ljubavi…volim što si došao…( mirisala je na seks…osetio sam i miris sperme u njenim ustima)…ženicu ti je ovaj ludak….tako dobroooo tucaooo – zavodljivo mi je drolja objašnjavala, kao da ne znam kako stvari stoje.

Tarik mi je samo namignuo , dok je gledao kao se ljubim sa mojom golom ženicom. Bio je opušten i video sam da mu je drolja najavila moj dolazak. Po krevetu je bilo sve razbacano, jastuci, posteljina…jasno je bilo, da se noćas ovde odigrala opasna jebačina. Sve je mirisalo na seks.

Drolja nije prestajala da me ljubi i počela ja da mi šapuće u uvo:

Nastavak Erotske price jebacina

 

From:
Date: April 10, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.