Јебао дебелу госпођу

0 views
0%

Јебао дебелу госпођу

јебао дебелу госпођу

Зовем се Никола, имам 20 година. Прошло лето сам био на одмору код мог деде у Београду. Ближио се крај одмора, а ја сам био изнервиран јер ништа нисам појебао. Узео сам дедин фиат пунто и отишао напоље. Кад сам се врацао из Земуна са пива, због гужве сам ишао поред парка преко пута Железничке станице. Поред улице сам кроз прозор аута видео дебелу циганку, провокативно и оскудно обучену, у розе хулакопки и краткој мајици на бретеле браон боје са црним тачкама, које су истицале њене огромне груди, дебелу гузицу и пуније секси бутине, носила је црне папуче јапанке, по мојој процени имала је од 25 до 35 година, пушила је цигару и курвињски била наслоњена на некакав стубић. Стао сам испред ње и питао је за цену, јер сам одмах видео да је проститутка. Пришла је прозору и рекла пушење 1000 динара плус 1500 динара ако хоћу додатно јебање. Позвао сам је да уђе у кола, наводила ме је до једног забаченог малог слабо осветљеног паркинга у близини Бранковог моста, где нас нико неће узнемиравати. У току вожње, док је разговарала са макро на мобилни, сазнао сам да се зове Лина, причала је са њим како има још једног клијента и да се после нађу да заједно иду на бус.

Јебање маторке и пушење курца

Кад сам се упаркирао, приметио сам да има масну и чупаву црну косу замотану у реп, пуније образе и усне са јако израженим црвеним ружом, рекла је: Душо ајде да почнемо. Отковчао сам шлиц на фармеркама. Дала ми је кондом, и помогла ми је да га ставим. Није много чекала почела је са послом, пушила ми је врхунски. Прво га је халапљуво гутала, па руком дркала и на крају га је језиком курвињски додиривала са врха, за то време ја сам је мазио по масној коси и склонио сам јој бретеле и ватао је и масирао по сисама.

Пошто ми се добро дигао, рекао сам јој да се скине и да ми се придружи на мом седишту возача, да седне ми на курац и да почне да се набија. Док се скидала приметио сам да носи црне танге између дебелих гузова, што ме је додатно напалило.

пушење курца дебела

Рекао сам јој да их не скида него да их мало помери у страну таман да буде пролаз за мој курац. Придружила ми се на мом седишту, које сам гурнуо пре тога уназад. Наместила је мој курац таман испод своје длакаве пичке и почела лудачки да се набија, за то време ја сам јој масирао и ватао је за груди. Питао сам је јер су праве, на шта ми је одговорила потврдно тепајући ми Душо. То Душо ме је додатно напалило, да сам ја решио да кренем у офанзиву. Ухватио сам је чврсто за дебеле гузове и почео да јој га набијам. Уживао сам, кад су моја јаја ударала у њену дебелу гузицу. Кад сам осетио да ћу свршити, забио сам своју главу у њене бујне груди, ухватио је још чвршће за дебеле гузове и набио јој куреину задњи пут. Свршио сам, кондом је био пун сперме. Скинула се са мене и села на сувозачко место и питала за пљугу. Понудио сам јој и узео себи. Уживао сам док сам гледао како се облачи. Био сам опијен њеним грудима огромним, пунијим бутинама које сам добро изватао, дебелим дупетом и стомаком који се видео због уске мајице. Дао сам јој новац и одвезао на оно исто место одакле сам је покупио. Вратио сам се кући и више пута издркао на њу што испод туша, што у кревету. И целу ноћ сам сањао како крешем моју дебелу циганку.

From:
Date: May 5, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.