Snajka

0 views
0%

Snajka voli jak sex

Moj brat od tetke je stariji od mene osam godina god i opasno se lozi na snajke, jebanje i pornice. Kada se ozenio sa mojom snajkom ja sam imao 15 god. Kurac u to vreme nisam ispustao iz ruke, drkao sam nekad i po 11 puta dnevno.  Jedne letnje noci sam bio kod njih u gostima , brat je malo popio rekao mi je da ostanem da spavam kod njih, ako nemam nista drugo pametnije da radim. Ja sam mu odmah odgovorio da moze jer mi se snajka nije brisala iz maste drakanja svakog dana.

sex jebanje mlade snajke

A to vece je bila sa nama stalno, buraz posto je malo popio je non stop pipkao, ljubio , zavlacio joj ruku pod letnju majcu koja je bila toliko providna da su joj se dobro odslikavali krugovi bradavica povecih. A imala je na sebi teksas sorc, jako uzan tako da joj se picka dobro ocrtavala posto joj se uvukao u nju. Ta brazda me je toliko raspaljivala kad god je pogledam, da su primetili da mi se digao kurac, a ja sam primetio i da se bratov digao skroz.
Buraz je bio u mom fazonu samo sto je stariji, porno filmove je non stop trazio na *u i gledao i ja sa njim naravno. Snajka kad god udje u sobu ona vikne alo perverznjaci presusice te.

Noc je pala ja sam spavao sa njima u sobi, ugasili smo svetlo i pricali o ne zaobilaznoj temi sexu. Snajka je samo jednom povisila ton e momci sad je dosta na spavanje, ja sam posle jedno 5 minuta cutanja poceo kao duboko da disem, da misle da sam zaspao. Je*am znao sta ce da se desi za kratko zaculi su se tihi glasovi nemoj nemoj, snajka je govorila sapatom da cu ih cuti buraz je samo rekao ma spava on.
Cuo se samo jak uzdah od moje snajke kako ga je primila, i za kratko su sklonili carsav tako da se dobro culo , mljackanje snajkine picke dok joj ulazi i izlazi kurac.
Ja sam totalno odlepio izdrkao sam ga za 10skundi, a i oni nisu dugo terali buraz je svrsio i za kratko je bila tisina u sobi, sad su stvarno oni zaspali.

Ja i moja snajka

Od tada 5 godina je prošlo te noći nikada neću zaboraviti. Tip ima djecu sve vrijeme koje smo posjetili, bio sam nakon toliko vremena morao učiniti nešto da žuriti u njihov seksualni život.
Ovog ljeta, kupio bazen i postavljen na vrhu po dvorištu.
Došao sam s njima, ali od samog vrata dvorišta sam video devojka u beloj kupaca, mokro sve Provida i bradavice i maca, brate vikao hajde brate sići i lete u bazen.
Ja sam bio u šorc da sport pa sam oklijevao sam otišao u bazenu, curo me je pitao što sam pio. Rekao sam joj isto kao što su pili crveno vino.
Kaze lass Pijem crno vino, smo sami kod kuće, djeca su kod bake nas, tako da smo sami.
Rekao sam joj da odmah odgovorila, ali onda sam smetam evo pijem ovo vino, i odmah izbrisani.
Sunce je UPEK brat i ja smo igrali malo i neka devojka plakala sam ti sipao piće, dobili smo iz bazena smo počeli da piju crveno vino koje je počelo tako da mi se oči sve više padaju na devojka nema sise, koji ponekad zapinje moj brat, a ona je odgovorila da je suprug dati da vidi da je gluma je tvoj brat ovdje.
Snajka malo udaljio od stola i pričvršćena na sunce, kad sam pogledao to mehanički ispalo tako se molim te.
On instalira na ležaljki noge savijene u koljenima ili laktovima širenje, tako da mokre sve kupanje ukazao posto držao joj maca.
Pitala je sa osmehom sto takve, ove Devere kao da otkaz električne energije, tako da može da odgovori, kaže brat samo da znaš njegova supruga je takav prizor nekoga silovao ako nisi bio kod kuće.

Seks snajke II deo >>

From:
Date: November 25, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.