Jebacina na 1000 nacina

0 views
0%

Jebacina pornici i sex

Na današnji dan pre tačno godinu dana to se desilo, jebacina kakvu nisam mogao da zamislim ni u najluđim snovima. Živim sa roditeljima i bratom i sestrom. Svo troje smo lepi i zgodni, ali smo silom prilika često sami jer živimo u jednom pomalo pustom selu na severoistoku Srbije. Znate već kako to ide, svi odlaze odavde u metropole, niko neće više da živi na selu i obrađuje zemlju osim starijih ljudi. Erotski klipovi su nam zbog toga vrlo često jedina zabava, a kao što kažu i sex je inače zabava za sirotinju. Ja, brat i sestra sednemo, pustimo neke sexy klipove sa perverznim sadržajem i pornici nam često ulepšaju dan.

jebanje i jebačina

Tako smo na današnji dan pre godinu dana pustili neki klip, incest grupnjak, dvojica braće jebu sestru u trojci. Malo nam je zastala knedla u grlu, svo troje nas pali dupla penetracija ali nikad dosad nismo gledali takve erotske filmove. I šta se zbiva, svo troje smo mladi i napaljeni, željni dobrog sexa a večito sami, rešimo, nema veze experimentisaćemo malo. Sestra sedne između mene i brata, krene da drka kurac obojici a mi njoj da mazimo pičkicu. Zacrveneli smo se, kao da imamo groznicu, a da puknemo od zadovoljstva. Ja predložim da nam puši malo, kurčevi nabubreli kao pirinač u vodi, glavići se sijaju. Pička moje sestre neobrijana, vire joj dlake iz tangica, već se skinuli svo troje. Opkolimo je i počne da nam dudla, malo jedan kurac malo drugi, pa onda oba odjednom. Predloži brat da napravimo pravi perverzan sex, svoji smo nema šta da se stidimo. Seka se naguzi prema njemu i nagne prema mom kurcu, počne da puši meni, brat joj ga polako uvali u mokru pizdu.

Domace jebacine – najbbolje jebacine

Gurao joj ga je do jaja i pričao mi kakav je osećaj u pički i kako jedva čeka da se smenjujemo na njenim ustima, ribi i guzi. Seka pomalo jauče i ispušta zvuke zadovoljstva, svi smo presrećni. Ovakve jebacine nema ni u profesionalnim pornicima. Prave porodične orgije. Sednem na kauč i moj brat podigne sestru i natakne je na moj kurac, kaže želi mi pomagati dok je tucam, uzeo je drži je za kukove i natura na moj veliki kurac, 22,5 cm mi je. Počne je šljepati po guzi a sestra skače i prevrće očima koliko je obnevidela od uzbuđenja. Vrišti jače i jače, a i brat i ja počnemo da stenjemo kao u pornićima. Htevši da uživamo zajedno u noj, on joj ga strpa u guzu tako da su mu muda padala preko mojih i dodirivala koren mog penisa dok joj ga zabijao. Seka se uhvatila za guzove i naskače sama, brat joj grize vrat, ja joj sisam tvrde bradavice. Potamnele su joj skroz od napaljenosti i stvrdnule se kao orah. Pornić nismo ni gasili, gledali smo kako braća jebu sestru u klipu dok smo mi zapomagali od uzbuđenja jebavajući svoju sekicu. Inače, seka nam nije nevina, imala je jednog dečka koji ju je karao ali je tako uska da sam imao utisak da mi ga drka pičkicom. Onda smo zamenili mesta i brat joj je rovario po ribici a ja sam joj ga stavio u dupe. Jebanje u guzu joj je naročito prijalo. Bata ga je onda izvadio iz njene mokre pičke i krenuo da joj u nju gura jezik dok je moj kurac i dalje sevao njenom buljom. Uh kakve perverzije! Nisam više mogao da izdržim, pa sam počeo da joj svršavam u guzi dok joj je brat joj lickao ribu. Onda ga je i sam prineo njenim ustima i izbacio litar sperme po njenim slatkim usnicama, zar nije prava jebacina top brate. Od tada više nismo toliko usamljeni ovde, kad god nam se prijebe, znamo da uvek možemo da se oslonimo na svoje najrođenije.

Date: April 4, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.