Jebačina na benziskoj pumpi

0 views
0%

JEBAČINA NA BENZINSKOJ PUMPI

JEBACINA, pusenje kurca, matorac jebeBilo je leto. Nisam imala nikakve obaveze. Završila sam semestar i došla kući na raspust.Slučajno u gradu sam videla oglas za posao. Pisalo je kako traže radnicu na benzinskoj pumpi. Preko prijateljice sam se prijavila i ubrzo dobila posao.

Mesec dana je prošlo na novom poslu, bila sam zadovoljna, ali sam se čudila kako moja koleginica toliko dobro zarađuje. Jednom prilikom mi se poverila i ispričala o čemu se radi. Pošto se pumpa nalazila blizu auto puta, na pumpi su uglavnom dolazili stranci,uglavnom kamiondžije. Parking je bio besplatan. Jedno vece krenula sam sa koleginicom i sakrila se iza jednog kamiona da vidim šta će ona raditi ne bih li saznala kako taoliko zarađuje.

Parkirao se jedan automobil, iz njega je izašao neki stranac. Odmah sam primetila da je napaljen.Veliki kurac mu se ocrtao i odmah sam ovlažila. Prišla mu je i krenula da se ljubi sa njim. Nisam mogla sa sakrijem moje uzbuđenje. Krenula sam da se trljam. Koleginica je bila u nekoj letnjoj haljinici i ovaj joj je odmah zavukao ruku ispod haljine i krenuo prvo da je dodiruje prstima a onda joj je gurnuo dva prsta i poceo da prsticima jebe obrijanu pičku tako dobro da je ona stenjala .

Videlo se da uživaju. Koleginica je stenjala i drhtala dok je ovaj zadovoljavao prstima. Otkopcala mu je pantalone i izvukla veliki debeli kurac. Bio je obrezan i toliko krut, malo mi je falilo da mu priđem i stavim ga u usta.

Koleginica je klekla pred njim i krenula da mu puši. Na njegovom licu se videlo zadovoljstvo. Dobro je pušila. Dok je stenjao čula sam par reči na nemačkom, pošto razumem nemački razumela sam da je rekao „To sisaj mi kurac, uzmi ga celog, gutaj mi glavić“

Ta rečenica me je dodatno uzbudila da sam počela još više da drkam pičku.

Matorac jebe moju koleginicu

jebačine, jebačina, dobra guzaaPodigao je koleginicu na haubu, svukao joj gaćice i neverovatno jaki matorac zabio kurac u moju koleginicu. Vrištala je „Too jebi me, hoću da osetim tvoj kurac duboko u sebi, ahh to želim da čujem kako tvoja jaja lupaju u moju guzu, jebi me do kraja do korena, želim da mi svršiš po mačkici!“ Jebačina na benzinskoj pumpi je bila žestoka. Prvo je jebao na haubi,onda je okrenuo i polako krenuo da je jebe u čmar. Vrištala je,nije mogla da izdrži toliko uzbuđenje i svršila je. On je nastavio da je jebe i sve više i više se drao „Primi ga do kraja do korena, želim da te jebem do besvesti. Droljo jedna raspala, jebaću te cele noći. Takva kurvetina treba da bude jebana. Svršavaću ti po licu, a ti ćeš da sisaš moj kurac, pokupićeš svu spermu do poslednje kapi. To kurvetino primi moj nemački veliki kurac, želim da ga primaš!“ Nakon toga matorac je svršio po njenoj vreloj pički. Nisam više mogla da izdržim. Izašla sam pred njih i krenula da ližem koleginicu. Piška joj je bila puna sperme. Krenule smo da se ljubimo. Tip nas je gledao sa strane. Primetila sam da počinje da mu se diže kurac. Uhvatila sam ga rukom i krenula da drkam tu njegovu nabreklu kurčinu. Uhvatio me je oko struka i svukao gaćice koje su već bile mokre. Krenuo je da me liže. Pička mi je pulsirala. Želela sam ga u sebi. Nabio mi je kurac, glavić mu je bi ljubičast a kurac nabrekao od uzbuđenja. Jebao me je kao niko. Vrištala sam i ako nisam znala njegovo ime. Rekla sam mu na nemačkom „ Daj mi tvoj veliki debeli kurac. Želim da ga duboko osetim u sebi. To jebi me pastuve moj, jebi me do besvesti.“ Jebao me je bez prestanka. Osetila sam kako mi pička pulsira, već je bila naduta od jebanja. Svršila sam a ubrzo je svršio i on svuda po meni. Razmazivala sam spermu rukama i lizala mu kurac. Koleginica je već bila zaspala na zadnjem sedištu. Probudila sam je i rekla da moramo da krenemo nazad na pumpu. Stranac mi je dao broj telefona i jedva cekam sledeci puta da dojde da mi razvali pičku jer je to bila najbolja jebačina u mom životu.

 

 

 

 

Date: February 27, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.