Jebanje kumice

0 views
0%

Jebacina sa kumom

jebanje kume, incest sex, kum i kumica

Sevili smo se vec duze vreme, kako je do toga doslo ni sam ne znam, jednostavno doslo nam je i kaj je najbolje stvarno nam je bilo dobro. Odgovarali smo si u svakom pogledu, bili smo dobri prijatelji, kumovi se jebali smo si zene kako god smo hteli. Obicno smo se nalazili krajem toku petkom ili subotom zavisno o obavezama i to smo iscekivali sa žudnjom. Naravno preko nedelje svaki je jebao svoju zenu i to redovno, skoro svakodnevno, to samo naravno pricali jedni drugima kada smo se nasli. Jednog vikenda kada smo dosli kod kumova sve kretalo u uobicajenom smeru. Zene su priredile klopu, a nas dva lagano smo ispijali vino i razgovarali kaj bi mogli prirediti zenskama, nekaj novo. No one su nas preduhitrile. Posle klope kum je pustio novi DVD, naravno obozavali smo gledati grupnjake, i lagano smo krenuli sa mazenjem. Ja sam sedeo u fotelji sa njegovom ženom, a on sa mojom na trosjedu, u jednom trenutku Andrea kumova zena rece: Decki htjele bi probati nesto novo, znam da obojca obozavate dok vam pusimo da vam stavimo prst u supak.

Jako jebanje kume

Pogledali smo se i naravno da smo to obozavali. Koliko sam puta gledao dok Sandra moja zena pusi Igor (kumu) i lagano mu zabija srednjak u supak, video sam koliko ga to pali, a i mene. Uvek samo obojica duplo jace svrsavali. Ja sam narocito volio dok mi Andrea pusi, da mi stavi i dva prsta u supak. Htjla bi nas dvije pojebati vas 2! Pice su se naravno dobro pripremile i pre nego samo mogli ista reci izvukle su iz vrecica dildaće sa kaiševima i jedan drugoj ga učvrstili. Moram priznati da sam ostao paf. Igor ih je pogledao i nemajuci kaj reci jednostavno postavio se na sve cetiri i okrenuo guzu k njima. Koja ce prva! Sandra je krenula, ali sam je zaustavio i rekao cure polako moramo mu prvo malo pripremiti guzu ni vas dve ne volite da vam odmah sjurimo kurcinu u supak. Na to ce Andrea Kaj cekas, znas kako se to radi, naravno da sam znao, obozavale su da im lizemo supcice pre jebacine. Kleknuo sam iza Igora, on me je bledo gledao, i poceo ga lagano maziti po guzi, jajima i kurcu. To mi je bilo prvi puta da mazim muskarca, ali mi se svidelo. Igor je jednostavno poceo uzdisati i prciti guzu prema meni. Cure su nas gledale rasirenih ociju, sedele u fotelji i lagano se nadrkavao.

Primio sam Igora za kurac lagano ga drkao i poceo lizati njegov supak onako kako to radim njegovoj i svojoj zeni, on je samo rekao Tooo A onda nas je krenulo. Sandra moja zena nije vise mogla izdrzati, odgurnula me je i zauzela moju polozaj, lizala je igorov supak sa takvim zarom da sam mislio da ce se zapaliti. Istovremeno Andrea kumova zena okrenula me je u isti pozu kao sto je bi njen muz i pocela mi navlaciti kurcinu i lizati cmar.

Bilo je tako dobro, gledao sam kuma i on je uzivao. Nakon nekog vremena cure su zaključile da je vreme za jebacinu, jedna drugoj su dobro Naslinio dildaće i krenule istovremeno na nas dva. Kuma je lagano prisloninla dildaće na moj supak, koji se jednostavno otvorio nadrazen od pravog liza, gurnula ga je odmah do pola. Bilo je fantasticno, zatim ga je gurnula do kraja, na svu srecu dildaće nisu bili preveliki nekih 12 cm, no malo je zabolilo. Kuma je videla da sam se trgnuo i rekla Kaj je frajeru sad vidis kak je biti jeben no vrlo brzo bol je nestala i pocela je zadovoljstava. Kuma je pumpala kak spada, valjda je naucila kako sam ja nju prasio. Pogledao sam kuma i moju zenu, oni su promenili pozu. On je legao na ledja i digao noge, a moja zena mu ga je gurala kak spada i istovremeno drkala kurac. I ja sam to zazelio, nisam morao nista reci Andrea me je vec pocela okretati. Bilo je to previse za mene, cim ni je gurnula dildaće u supak i primila me za kurac poceo sam svrsavati. Toliko mi je pasalo da je sperma letila dobrih metar i po kumina cicama. Istovremeno kao da smo se dogovorili i kum je poceo sricati. Bilo je mrak. No to nije bilo sve. Cure su zamislile, kada su nas vec pojebale da bi mi mogli i pojebati jedan drugog, rekli smo da moze ali prvo malo klope i cuge.

Ovu prvu pricu posvecujem prijetelju Muhamedu

From:
Date: February 2, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.