Moja žena i njena slatka pička

0 views
0%

Moja žena avantura sa drugim  razvaljena slatka picka

Jutro je već uveliko prošlo, ovako pocinje ova moja erotska prica jebanje udate zene… Svaki čas sam gledao u ekran telefona, čekajući da mi stigne SMS od ženice, ili, bar, da vidim da je dostupna. Kako me drolja počela nervirti, ne zbog toga što je ostala od sinoć u hotelu , na jebačini sa Turčinom, vec zbog toga što se tako lakomisleno ponaša. Ipak je to moja žena i njena slatka pička na koju prvo pomislim kad je vidim.

Nisam brinuo , da se nešto loše desilo. Znao sam da je ona vlada situacijom, da svojom vrelom pičkicom „kroti“ jebača, koji ju je i sinoć, na moje oči, razbijao kurcem… praznio se spermom ko bik  i svrsavao u njenu pičkicu, ne obazirući se mnogo na moje prisustvo.Čak šta više, tražio je od mene, ne dozvolu, nego priznanje, da želim da mi tuca ženicu…da je dobro izjebe. Nije krio da zna mračnu stranu našeg braka.Naravno…ja sam priznao …tražio sam da mi izjebe ženu, rekao sam bez blama, da oboje to želimo, a on je celu noć ispunjavao moje želje, puneći spermom moju ženicu, ko konj mladu ždrebicu.

Jebanje udate zene

karanje zene, svrsavanje u pickuNije krio da ga uzbudjuje što pred mužem, rastura „poštenu“, udatu – moju, ili bolje da kažem „našu“ kurvicu. Jebanje udate zene pred očima mi se opet vrteo film njihove jebačine…Iako sam izdrkao, dok sam je čekao…napetost me nije prolazila.Čak ni osećaj krivice, što sam je podrržao da se izjebe sa Turčinom, kojeg nije ni poznavala, a isto veče je završila na toj obrezanoj kurčini, ko poslednja drolja.

Malo me smetalo što je Turčin nazivao droljetinom, terao je da ga moli da je žestoko jebe, da mu prizna, da joj se svidja njegova obrezana velika batina… da sama tražii, da je puni spermom i da samu sebe naziva droljom , koja voli tursku obreznu veliku kurčinu, ali…ta bi se ljutnja brzo pretvorila u uživanje – u „zabranjenom voće“.

Ta jebačina puna prljavog, poganog vredjanja i jeste bila tako strasna i vrela, baš zbog tog zabranjenog u sebi jebanja tudje zene to ga pali.

Bio je to pornić u kojem kurati Turčin,razbija debelom kurčinom vrelu usku pičku udate gospodje , pred mužem, svrršava u nju bez pitanja, prazni muda kao konj,u moju zgodnu ženicu, koja besramno svršava i samu sebe nazivala „turskom droljom“, dok se njegova sperma razliva duboko u njenoj „vreloj srpskoj pici“.

Izgledalo je kao da je moja ženica našla jebača svog života.Bio sam suviše slab na nju, uživao sam , kad ona uživa, to je postao način na koji je odlično funkcionisao naš brak.

Ona mi je odavno priznala, da ne bi više mogla da živi u normalnom braku, jer jednostavno uživa da se ponaša kao drolja, kao zena kurva , koja može sve da prizna mužu i da mu može pokazati tek izjebanu pičku…a, posebno je uživala, da joj izjebanu, otečenu picu – “ liže i očisti, pa izljubi – da prodje, njen perverzni mužić“ – kako me drolja nazivala.

Iz razmišljanja me štrecnuo mobilni…poruka…srce mi je zalupalo. Znao sam ko je – moja kurvica – naravno.

Stigla je poruka od mreže…da je droljin telefon ponovo dostupan. Samo sto sam pomislio da je pozovem, već je zazvonio moj telefon… „ŽENICA“ – pisalo je ekranu. Tvrdio sam pazar i pustio da malo zvoni. Javio sam se i čuo umilni glasić.

Idemo dalje Jebanje udate zene .. Nastavak Bezobrazna zena jebacica

From:
Date: April 9, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.