Najbolja jebačina

0 views
0%
Najbolja jebačina
Rate this post

Najbolja jebacina u zivotu

-Mmmm…ljubaviii , ovo mi je najbolja jebacina a a, u životuu…bila sam jakooo, jakooo droljastaaa noćas…sve cu tiii priznatiiii….ženica ti je tako dobrooo primalaaa….kurčinuuu…tako me dobro jebeee ovaj kreten…Vrištalaaa sam celu noccc…pičkica me boliii…kako me je kreten razbioo kurčinom…jaooo gde mi je ulaziooo…mmm.. pipni je, slobodnoo…to je tvojaaa pičkicaa – nameštala mi se drolja i jasno sam video, kako je pokvareno namignula Turčinu preko mog ramena, dok joj je on verovatno nešto pokazivao. Izgleda da se za jednu noć postigli mnogo i postali jako bliski.

jebanje, jebacina, pornici

Ruka mi je blago klizila preko njene guze, milovao sam joj dupe, butine zategnuti stomak, istraživao sam, sa uživanjem – priznajem.

Bila je ulepljena, još vrela od tucanja, meka i pomalo otvorena. Osetio sam na ruci ulepljenost, …znao sam da je puna Turčinove sperme. Uzbudjen …prvo što sam pomislio, koliko je puta Turčin ispresao svoja velika muda u nju…i jesu li joj stvarno plodni dani.

Milovao sam joj picu, nehotično razmazivao Turčinovu spermu po njenim oteklim usminama, zavukao jedan, pa dva prsta u nju. Ufff..koji osećaj, dok sam istraživao jebanu i dobro prošireni pičkicu moje zgoden ženice. Videlo se da je noćas Turčin, dobro „razvalio“ pičkicu moje ženice.

Bilo joj je malo, zavukla je malu rukicu i sama, počela da se trlja i gura prstiće u svoju pičkicu, a onda mi bez blama, dala da joj oližem umazane prste.

Bela sperma pokrivala je crveni lak na par njenih prstića. Primio sam joj u usta umazane prste i lizao spermu njenog ljubavnika . Poznati miris od sinoć, još više me palio. Znao sam da je htela, da joj na ovaj način potvrdim, pred jebačem, volim i podržavam njeno kurvanje.

Povukla me laganim koracima do krevet. Turčin se pomaknuo da nam napravi mesto.Onako gola bacila se na svog jebača

Zagrlila ga i počela bez blama da se strasno ljubi sa njim.

Zavukla je ruku pod deo čaršafa, kojim je bilo pokriveno njegovo medjunožje i uhvatila ga za kurac. On se samo trznuo, dok mu je moja ženica lagano nadrkavala kurčinu, ljubila se sa njim, kao luda. On je uhvatio za dupe , stiskao ga i milovao.

Gledao sam prizor o kojem sam maštao. MOja gola ženica strasno se žvalavi i ljubi sa Turčinom, dok je on šljapka po dupetu, a ona jebozovno vrisne, kad god „dobije o dupetu.“

Uvijala se, dok je TURČIN milovao njeno zgodno golo telo -struk… sise. Namerno je natrćila svoje tvrdo dupe prema meni. Njena slatka pičkica, ispala je kao bubreg, prema meni. Onako umazana i izjebana, ulepljena spermom i pomalo zevnuta – delovala je tako droljasto.

Turčin je polako uzeo njenu glavu i spustio je prema dole.

Ljubila ga je i lizala po vratu, prstima, grcnula ga za bradavicu. On se blago trznuo, uhvatio je za kosu , zbacio pokrivač sa sebe…Iskočila je nabrekla kurčina i udarila moj ženicu po licu, pa ga je ona uhvatila rukom i stegla, da se ne batrga. Uff…znao sam šta ce da mu radi.

Kurčina mu je bila baš napeta, tvrda,baš moćna, a ruka moje ženice, delovala je tako nemoćno i seksi, dok mu je blago i lagano stezala i nadrkavala kitu, pred mojim očima.

Nije trebalo da je usmerava.Napaljena fufa se sama približavala obrezanom glavicu, koji mi je izgledao veći nego sinoć. Čekao sam momenat da gledam kako ga liže i guta. Prošli su me žmarci, kad ga je prvo liznula, uzduž do glavica, a onda mu obrezani glavic halapljivo uzela u usta, blago mu milijući i stežući muda . Balavila mu je obrezanu kurčinu i bezobrazno gledala Turčina u oči, ne obazirući se na mene.

Brzinski sam se skidao, i gledao, kako mi se rodjena žena bori sa tom velikom kurčinom. Turčin je samo uzdahnuo, i dalje je držao za kosu, dok se ona davila njegovim kurcem. Gutala ga je svaki put više, vadila iz usta, pa lizala od korena do glavica, pa ga ponovo uzimala u usta.

Turčin je samo stenjao i izdizao se prema njoj, uživajući u majstorskom pušenju, koje mi je priredila moja drolja.

Susreli su nam se pogledi, a onda je zabacio glavu i uzdahnuo, kad mu je drolja progutala kurac – promumalo je:

-Uuuuff…prijateljuuu, kao ti je dobra ženaaa…kakva je ovo jebuljaaa…mmhmmm ni jedna mi nije ovako dobro pušila

kurac…aaaaa…ubilaa me noćas ovom njenom pičkicoooom…oooooh…tooo droljoo udataaa…( vec se gubio Turčin, dok mu je moja drolja spustila usta na muda, sisajući ih naizmenično)….

Uuh…znam da voliš kad ti se ženaaa jebe i uživaa… ona, lomi kurac…ali ne brini…dobila je što je tražila…ovakve se SAMO KURCEM DOVODE U RED….ufff…gledaj drolju kako pušiii kurčinuu….mmmhmmm…to droljooo…liži turskuuu kurčinuuuu…uuuuuhh.

Uh…žena ti je svršavalaa ko kobila …i malopre kaad si kucao…bio sam još u njoj… uhhh ,da znaš kako sam ti ženu punio spermom….

Uff..čisto da znaš…. PRIJATELJU MOJ.

Glas mu je bio sav napet, menjao je ritam i jačinu, onako kako je moja drolja uvlačila njegovu žilavu kurčinu u sebe i lizala mu muda , kao sladoled.

SA mojim jebacem je sve lakse sex xxx

Moja drolja se samo podigla, posle ovih ovakvih prljavih reči, počela da se ljubi ponovo sa jebačem, držeći ga i dalje za nadrkanu i balavu kurčinu. Kroz poljubac mu je rekla:

– Nemoj se mnogo kurčiti Turčine, recii kako si mi lizao pičkuuu …kako si se zaljubio u moju picuuu – i ponovo mu usta začepila jezikom.

On je zgrabio za kosu i ni malo nežno, vratio njenu glavu na kurac. Poslušno ga je nastavila pušiti, još jače se natrćila prema meni. Znao sam šta sad želi moja ženica, da je oližem onako jebanu, pred ljubavnikom.

Ostao sam skoro go, u boksericama. Prišao sam joj do dupeta, i počeo da ga grickam i ližem. Koža joj je jebozovno mirisala. IMALA JE UVEK TAJ MIRIS ŽENKE, KOJI JE IZLUDJIVAO MENE , A I SVE NJENE JEBAČE.

Grickao sam je lagano za dupe,lizao ga… udisao miris jenog bludnog tela, ljubio njeno prezgodno dupe. Video sam da je bilo i crvenila na njemu.Znao sam da je sva u tragovima noćašnje jebačine i to ma samo palilo još više.

Naguzila se prema meni još jače, blago razmakla noge i nastavila da puši Tariku , koji je sad sve jače držao za kosu i navlačio joj glavu na kurac. Raspuštena kosa je zaklanjala pogled , ali sam znao da joj je duboko u ustima, glava joj je sve brže letela gore-dole, a Turčin je sve glasnije puštao uzdahe zadovoljstva.

Ljubio sam joj glatke butine, klizio jezikom niz njih…ljubio i lizao jednu pa drugu nogu, listove, stopala.

To nikad nisam radio, ne znam šta mi je bilo.

Pred nosom mi je bila njena jebana pica. Jasno sam video, kako joj je iz otvorene pica lagano kreće jedna bela traka Turčinove sperme.

Ufff…znači, ipak sam okasnio.. „zornjak“ su završili tako što je moja ženica primila još jedan „metak“ , još jednu porciju guste sperme, koja se upravo rastezala iz njene dobre pičke, meni pred nosom.

Jedan deo se otkinuo i napravio belu lokvicu na posteljini, koja je već bila sva uflekana spermom i sokovima jebačine, a ostatak je perverzno visio iz otvorene pičke. Nisam hteo , da zakasnim, požurio sam da ga pokupim jezikom, pre nego isklizne iz njene kurvanjske pičke …

Bez puno razmišljanja,napaljen ko bik, zaronio sam u njenu pičku i jezikom pokupio traku guste sperme koja je klizila iz nje, meni na jezik.

Srkao sam i isisavao spermu jebača iz vrele i razjebane ženine pičke.

Uzeo sam je celu u usta, kao da se sladim njenom jebanom pičkoom, sve dok sam na jeziku osećao navalu Turčinove sperme, koja se slivala niz jezik i punila mi usta.

Nisam imao kud…njena pica je bila nabijena meni na lice. Sto sam joj jezikom jače prodirao u pičku, žešće mi se nabijala na facu. Bez razmišljanja sam progutao nakupljenu spermu njeng ljubavnika, a onda sam joj , tako „zvučno“ poljubio pičkicu, jednom, dvaput, triput…i to tako da se čuje svaki poljubac.

Hteo sam da Turčin čuje kako srčem, cmačem i ljubim, jebanu, rasturenu pičku, moje drolje.Neka zna da je volim i tako izjebanu.

Ona je samo je uzdahnula, jače mi se nabila na usta, na kratko izvadila kurac iz usta, okrenula se prema menii mazno mi rekla:

-Hvalaaa, ljubaviii….nastaviiii, molim teee…poliži jeee…vidiii kakvaaa jeee… jel vidiiišš šta mi je sve radiio noćaaas – „žalila se“ i natrćila je dupe još jače i nastavila da se davi Tarikovom debelom kurčinom.

Spermom ulepljeni jezik sve je dublje prodirao u njenu razvaljenu picu, sladio sam se njenim grehom, njenim sokovima, pomešanim sa spermom Turčina, koji je celu noć vodio ljubav sa njom – mojom zgodnom vrelom kurvom.

Kako je stenjala, punih usta njegovog kurca, nameštala mi se da joj što bolje oližem pičkicu i „izljubim da prodje“.

Kao da sam joj jezikom činio čuda, osetio sam kako ponovo pušta svoje vrele sokove u moja usta i na jezik.

Borio sam jezikom protiv poplave iz njene pičke, srkao joj picu, davio se ko manijak – spermom, koja je sve jače izlazila pomešana sa njenim sokićima. Nisam smeo ni da pitam, koliko se puta od sinoć Turčin izpraznio u razvaljenu pičku moje ženice.

Tarik se blago uvijao, izdizao i svaki čas gledao prema meni. Videlo se da ga uzbudjuje, moje istraživanje jebane ženine pičke, možda i više od njenog pušenja…

Video sam da želi da mi kaže. Puštao je duboke uzdahe, koje je izazivala moja ženica , dok se davila njegovim mudima i lupala se kurcem po licu, a onda ga gutala kurac i nanovo lizala.

Opet me oslovio sa „prijatelju moj“ i počeo da mi „objašnjava“, kako mi je žena prava oluja u krevetu.

– Uuuuh…žena ti je prava droljaa… veruj mi…znao sam da ću je jebatiii…čim sam vas video u hotelu sinoć. Kako sam je guzio,kad si nas ostavio samee…Uuhhh…nije htela da siđe sa turske kurčineee…volii ti ženaa ,da prima kučeveee…jest droljaa…ali naboljaaa…uuuhhh…samo da znaš.. da je od noćas i MOJA DEVOJKA…A PICA JOJ JE VEĆ GLATKO DEPILIRANA…PRAVA PIČKA MUSLIMANSKA…jel takoo …recii mužu da zna..kurvo malaa… – pitao je bez blama Turčin moju ženicu.

Nije vadila kurac iz usta…samo je promumlala jebozovno – „daaa..jesam tvoja devojkaaa…. kretenuu turski“ – i nastavila, sa lizanjem kvrgave kurčine.

primala je moja ženica u sebe poslednje mlazeve Turčinove sperme, koji je tako dobro jebao.

Uzvukao je kurčinu iz nje, vratio gaćice na mesto, spustio je sa haube… Kurva je opijena svršavanjem, klecajući ušla

na zadnje sedište…Turčin za njom. Meni kurac ponovo ko bandera.

LJubili su se čitavo vreme do aeroddroma. Tarik je jedva stigao na avion.

Krenuli smo kući. Kurva je ćutala i stavila mi ruku, medju noge, da osetim njene mokre gaćice.

Opet je curilo iz nje.

Kad sam gurnuo prst u njenu razvaljenu picu, samo mi je namignula. Dao sam joj da mi oliže prste, na kojim je bila Turčinova sperma.

Kad smo došli kući…brzinski se otuširala i legla gola u krevet. Nije joj bilo do jebačine, zaspala je za minut.

Ležala potrbuške raširenih nogu. Iz pice joj je izlazila sperma i pravila belu lokvicu na posteljini.

Nisam hteo da je diram. Izdrkao sam gledajući u njenu slatku obrijanu pičku iz koje curila Turčiniva sperma i zaspao.

Hteo sam da se drolja odmori.

Ja sam ujutro otišao na put. Mislio sam da je odmah ujutro popila pilulu za „dan posle“.

Nije…

Menstruacija joj je kasnila…Dan, dva…pet…deset. Kad je uradila prvi test, bio je pozitivan.

Rekla mi je da je zaboravila da odmah popije tableticu, da je uzela … kasnije.

Ostala je trudna…sa Turčinom.

Nastavak sukoro

From:
Date: April 20, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.