Sex na koncertu

0 views
0%

Seks na koncertu sex u wc

Bilo je to pre dve godine. Bio sam sa mojom ekipom na nekom rok koncertu. Pre tog koncerta bili smo kod mene i malo smo se napili. Otisli smo na taj koncert i ja sam primetio dve devojke koje su se mom drugu i meni svidele na prvi pogled. Rekli smo ostalima da idemo do njih i da cemo se brzo vratiti, da nas cekaju tu. Otisli smo do njih i ja sam krenuo da igram iza jedne lepe plave devojke, a moj drug iza crnke. Krenuo sam da je muvam i kako smo igrali, moja kita je udarala u njenu guzu. Posle nekog vremena sam skontao da nema ni druga, a ni devojke sa crnom kosom. Igrao sam i dalje sa njom.

Jebao sam je jako od pozadi

Posto sam se jako napalio, krenuo sam da joj ga stavljam medju noge moju vec nadignutu kurcinu. Nije se bunila. Posle nekog vremena se okrenula i rekla mi da joj podignem suknjicu i da je jebem. To sam i uradio.

Seks na koncertu metalike

Niko nije to primetio posto je bila velika guzva i niko nije ni obracao paznju na nas, svi su uglavnom bili pijani. Jebao sam je u njenu vrelu picku nekih desetak minuta. Posle toga odlucila je malo da mi ga popusi. Sagnula se i krenula to da radi. Imala je pirsing na jeziku sto je meni davalo jos lepsi osecaj. Posle toga sam nastavio da je jebem u picku. Kada je bilo vreme da svrsim, rekla mi je da joj svrsim u dupe jer tamo vise voli.To sam i odradio i spustio joj suknju, a ona je posle toga nastavila da mi ga pusi jos malo. Vec dve godine smo zajedno, pre 3 meseca sam je zaprosio. Sutra nam je vencanje, a u sebi nosi malu bebu, kojoj cemo dati ime Luka.

 

From:
Date: March 30, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.