Sex vikend za jebanje

0 views
0%

Nezabopravni sex vikend

Dukle ce se više govoriti o zajedničkoj vikend sex varijanti, nije dovoljno kada smo zajedno i kad se ne jebemo meni treba sex meni treba zetanje i mir. Trcim s’posla da rade i grade svoju karijeru, čini se da “nikada nije pravi trenutak” za opuštanje, uživanje i lično zadovoljstvo! Veljko me toliko o mjestu njegovog dede, negdje u Bačkoj i kako voli da se “zapaliti” za vikend tamo iz Beograda i da je on tu, sve izgleda drugačije – mirno i bez velike muke, ali nije njegov problem nije da mi se oko kuće i vrt i kako uživati ​​u novo zasađene voćnjak i ljudi, za koje se čini da je vreme stalo. Slušajući ga, htio sam da vidim sve to otaca svojih, i da radi u nekim vrlo trivijalnim stvarima. Uskoro se to dogodilo prvi priliku za takvu avanturu i bio sam više nego uzbuđen …

jebanje
Nije tako malo vremena je prošlo u ovom trenutku. Veljko mi je rekao da ne očekuje previše; da je “obično” farmu sa malo više zemlje, sada voće. To niko ne živi ovdje već godinama i njegove odlasci ne-tako-ceste, ne mogu nadoknaditi tupost grada. Rekao sam mu da nisam “Princeza na zrnu graška”, a ja znam kako izgleda život u zemlji; Ja sam tvoj najljepši ljeta proveo upravo sa bake i deke u zemlji i da je sve to nije bitno, osim da smo zajedno! Šaleći dodao sam; bilo bi sjajno ako on ne očekujete od mene da ustanem u 6 i “peći kruh” jer sam ga bez preispitivanja; prethodno izvršena kupovina Maxi-ju i dobiti sve potrebne i “za svaki slučaj” za naredna dva dana. Više zabrinuta mi; Šta je ovo naš prvi put zajedno i preko noći u istom krevetu, i sve što sam bio nov u smislu “što parovi rade svaki dan, cijeli dan”, i da će to raditi?! Ja nervozno vrti stanice na radiju i krajičkom oka gledajući ga. Bože, kako je prekrasan je samo moja. Veljko je veliki čovjek, visok, zgodan i neophodan. Ima klasičan muški crte lica; tamne kose i očiju kao gar, ostavlja utisak “tamne” tipa; ali samo ‘momak’ ‘u tijelu odraslog čovjeka! On je moja stijena i moja tlo; jer je podržao na kojima se odmara najljepših, ruke koje me zagrlio, tako da uvijek osjećati volio i u bilo koje vrijeme, natkrivena i duge prste, koji u mom tijelu proizvesti čuda. Za glas bi zavide svaki. A pin sebe, da je to dovoljno blaženstvo samo da sedi / slušati sa njim o svemu i sat. Prošli tjedan smo imali da kažemo; razmjene klipova i našalio se na temu analnog seksa i korištenje različitih igračaka. To se nije naš seks bio monoton, već naprotiv smo oboje bili raspoloženi za sve vrste eksperimenata i moći igra na temu!
Prošlo je 19h kada smo stigli na farmi. Nakon brzog Raspakujte i upoznati se sa kućom, koja je na podu, ali vrlo udobna i prostrana – Veljko me je zgrabio za ruku i odveo ga na terasu, a zatim da vidi ostatak ranča (kako je voleo da ga zovu svoj, sklonište). Hodali smo i disao punim plućima. Dužina dvorišta protezao zadnje lože. I samo mali travnata površina iza kuće, bilo dovoljno za značajan bazen; priču o tome kako sam saznao samo služio za razne bahanalije s roštiljem ili ulici. Njegova baba i deda, onda roditelji su u penziji natrag u selo, već kao “počasni” pripadnika različitih društava voleo da se okupe i dovesti ljude u raznim strankama; od lova na čitaoca klub. Iza kuće prostirala podružnica mladi voćnjak i put je bio uzbrdo roba. Veljko mom profesionalnom objašnjavajući da je prije samo dvije godine i ponosno obnovljen voćnjak objašnjavajući da sorta i zašto je ovo samo zasađeno. Bilo je šljive, jabuke, kruške, marelice i planirane su orasi i lješnjaci. Činilo mi se da je nekretnina nema kraja, sve dok nismo stigli do bunara. E kaže, ovo je moje omiljeno mjesto. Kao klinac, bio sam najviše ovdje igrali, a onda kada sam bio u sumnju – u ovom trenutku “pronalaženje” odgovore. Ponudio mi je vodu iz bunara i sl namijenjen za kantu, pala lubenica koje smo kupili usput.
“Vesna, kako si sve ovo?” – Pitao me je. Nisam ni rekao ništa, jer sam ga brzo suzdržano – njegove usne koje su me poljubio i uvučeni u sebe, jezik koji se poigravao sa zacikivao mene u istom ritmu i ujeda od kojih sam počeo da stenje. Njegove snažne ruke seraglio na moja leđa, zgrabivši me za struk i zatim stražnjica i privlače vas. Iako je poljubac uzima moje ruke oko njegovog vrata i u njenoj kosi i njegov zadovoljni murmurings i više spremni da muškost se osjećate jače šorc za mene i raspaljuje počinje da sve gore. U ovom trenutku sam zaboravio gdje smo, ali smo prepustam Veljko, osjećaj da je moja glad za to, da nježan i govori za licemiluje
“Polako, duga noć. Samo sam htio da vas pozdravim. Hajde da sada nešto za jelo. I onda ću ujutro zaliven Supermom, lizati maca i magarca i priuštiti nešto ćete oboje uživati! ”
Bio sam zahvalan na obavijest i okrenuo da se vrati; kad sam čuo iza mene “dobra djevojka”, i osjetio ključale slijepi spanking.
“Nadam se da su na vlasti da ispuni obećanje, Ciko!” – Zadirkivala ga je, zgrabivši ga za ruku i vodeći ga, znam da je bio posebno iritira …
Nakon laganu večeru, koji je usvojen u zadirkivao moje kulinarske (kupuju i REHEAT) mogućnosti predao na prijeko potrebne osvježenje u kupatilu. Polako sam tuširanje, cate, klistiranje i priprema za nevine guzu obećanje večeri. Bilo je zaista prijatno letnje noći, i traper šorc, bele majice i japanke sportista sam izašla na terasu. Za mene mirišu na arganovo ulje i svježinu. Veljko neka S.A.R.S glasno i gledao sam ga iz ležišta sa terase vinove loze i sve po dvorištu. prišao sam mu s leđa i pokrila rukama. Okrenuo se drži crijevo sa strane i poljubio me tako jako i gladan, da sam odnijela u ovom trenutku. Morao sam da obavijaju vrat i stiska mu malo diže na prste da bi ga vratili u istom stilu. osjetio sam njegovu muškost leđa snažan i brz sam doživio toplotni talas, sam vidio da sam zbrisan kao da ne propustite trenutak, Sarah one jet na našim nogama. Pokušao sam da mu crijevo iz ruku i nastaviti sa “ljubili na mjesec” kad je prodro mi je rekao:
“Brzo sam završio, ti se potpuno posvetiti!” Otišao sam na terasu, nadajući se da će se brzo zaista biti, kad me je nazvao imenima i smejem uperio mlaz vode raspršuje se kroz mene odozgo kao vodopad.
“Tako vatrogasci gase vatru!”
“Hvala ti puno baš kao što sam se istuširao” – vrisnula sam na njega, vraćajući ga između bijesan. Nakon kratkog “rvanje” s njim i pokušava da ga se vrati u naturi; Bila sam mokra i on sam uspio samo nekoliko puta samo da bi mokar. To bi “olakšao” skinuo majicu i pokušao doći do fontane kad sam konačno mogao da prelije sve gotovo. Stajao sam mokar i Raging ugašena sa crijevo u ruci, kada je samo nekoliko koraka Veljko pronađena pored mene; Pucao sam usta poljupcem i lako podiže sa zemlje; Morao sam da obavijaju ruke i noge i uhvati se za to jače. Bio je i mokra i znojav, ali to nije smetalo meni lako nositi u kuću. Čim sam se upoznao, bio sam zasadio pored stolom za blagovanje i gledajući se značajno, govorio:
“Imate višak stvari u sebi, ne mogu priuštiti da prehladiti!” Dok sam ja bio s prstima prekopao svoju kosu, glas opijeni mene i šapnuo u moje uho, ja skoro nisam ni osećam kako vješto desnoj ruci besplatno grudnjak. Ispod zapečaćene mokrim T-shirt, moje bradavice su se sapleo i boli oči samo blagi pomak ruke od mog lica, preko ramena i grudi izazvala turbulencije u želucu i rastuće topline. Veljko je također uzbuđen diše za ruku niz moja leđa, nagnuo me zaista s vama, a onda uhvatio vrlo guzu i podigao me je da sedi na stolu. Sve dok bode me njegova muškost koja je pretila da iskoči iz Bermuda, nesvesno i bez pitanja mene osloboditi, ovlaženog i Sorca omiljeni crne čipke tange. Samo pogledajte moje golo tijelo pali, kao da je probudila zvijer Veljko ja sam ono što mi je probijen jezik dublje me upija, prste su igrali po cijelom tijelu brzo igre i spaljeni me svaki dodir. Isprepleteni prste kroz kosu; šapuće u uho
“Volio bih da ga vidim sići!”, A umjesto drugdje, grize ga po vratu.
“Volio bih da se osjećaju vaše usne!” Oni ispalo da prave reči u pravom trenutku i Veljko je u skladu sa zapovijedi off šorc i bokserce cijelo vrijeme gledao moju reakciju. Oh, kako sam samo volio svoju anatomije, i to po mom mišljenju, to je najosjetljiviji i najmoćniji dio. Njegov kurac je bio ogroman, baš kao i sve drugo na njoj. Solid i spreman, a prožeta delikatnim ružičasto venama, prevelika za moje dobro i dva najveći izazov za moje usne. Koliko god sam imao želju da ga sisati celu u sebe, svaki put kad bih “preselio” i krajnici “uguši” debljine i krutosti, koji je odrastao u usta. Najbolja stvar na tome je bio glava koga sam obožavao ga u usta Lick kao omiljeni sladoled ili grickanje kao tesem zuba dok ne eksplodiraju i preplaviti mene sa svojim tekućine, požudne Progutao sam svaki zadnji kap. Ipak sjedi na stolici s nogama oko struka, privukao ga je i pitao se:
“Da li još biti stavljajući ga na mene?” Veljko automatsko glazirane oči, a ruke prešao natrag preko mene i činilo mi se skenirati ili proverim raste spremnost i želju; iznenadio me u trenu:
“Oh, UNECE sam u tebe. Dakle, ono što ću sklopiti i uzeti natrag, želim da te jebem u dupe! “Čini mi se da nije stigao da vidim zbunjenost i pitanje što je ostalo visi u zraku, jer sam bio brz i gotovo grubo namestio u sjedećem položaju na rubu stolica; okrnjeni noge na njegovim ramenima i širi ih samo da bi mogli da se prolaz u kojem je počeo da se nađemo na najintimniji dio jezika. Resting jedne strane na stolu, a drugi sam pogladio joj kosu i sirila se probio u harmoniji i ritam svog jezika.
“Vesna tako da meda i uživam te svježe lizati maca i pojesti cijeli, tako sladak!” – Promrmlja. Red raskošne Chew i palacanja njegov iskusni jezik i crvene napupelog više iritacije klitorisa, brzo dovelo dovelo me do vrhunca i počeo sam da datira stoljećima i uvijanja i podizanja sa stola.
“O, Bože …” Plakala sam i počeo da raspusti
“Tako je, daj mi više, dobra vatra i moje devojke!” – Dirty moje sokove viri Veljko, sve sjajno i rumeno. Ja bila u šoku i tražio pogledom na usnama; podizanje kolena sa njim i želio da ga zagrli čvršće, i hvala vam za zadovoljstvo pruža! Imam samo nekoliko kratkih mokre poljupce, četkanje je pogled na njegove dalje otečenih penis i pitao ga, zbunjen:
“A kako ćemo ga upoznati?”
“Ooh, ne brinite, on će biti lako zadovoljni – opusti se i vjeruj mi!” Sve ovo je Veljko je govorio kako me je visio sa stola; rukama klizio preko ramena, ruku preplitanja s mojim i miluje me najnežnija moguće “kao da sam od stakla”, a zatim okrećući se meni i pokazuje mi kako da se oslanja na laktove. Jedan dlan prolazi kroz kičmu, a drugi od struka preko rebara uhvati me toliko dojke koje sam cvilio. Stipa moje bradavice, igra s njim, okrenite ga, i više sam pratiti ponovo uzbuđena. Drugom rukom mi miluje anus seta i vodi je za ruku između bedara. Arched leđa i podigla guzu da će mu omogućiti bolji pristup. Iz džepa maziva i osjetiti kako se pljuje na dupe, to je dobro jer se hladi anusa i polako priprema za svoj veliki kurac događa pristćima na mene i đireći cvetanja anusa. Spusti glavu pokušavajući da vidi šta radi, jer me preplavljuje primordijalnog drhtaj ekstaze i vidjeti kako mi dupe cvijet pritiska i naprezanja unos svoj kurac. Držite dah i ugrizao za usnu, jer smatraju da je početak bol. Get me polako, ja smatram da je to gotovo glavića u meni i kako zategnuti zadnjicu, dublje svaki put dodajući kompliment ili šali, tako da mogu dobiti još više opušteno. Guram dupe da ispuni svoju udaraca, gubi tihi vrisak sa svake gust, fitilj i uzdem glasno kada je povučen.
“Je’l boli?” – Pita me, a nastavlja se sporo, sporo. Zna me “da nerviraju” i traži da ga zadovolji. Znam da je igra; okreće i preko ramena dodati:
“Možeš ti to i žešće, Veljko, stražnjice opušteno i prilagoditi svoj magični kurac!” Postupajući sve iznenadio, ponavlja:
“Želiš žešće?” Ističući svaki slog.
“Kako ozbiljno želiš da te jebem, dušo?” – Reci mi. Opaaa i nesvjesno mi se ovaj nametnuo ulogu cummerbund, i njegov odgovor:
“Vrlo vruće, želim da me jebeš Veljko i najžešće što ja mogu shvatiti, suza me!” Mu Teasing dalje; Crtanje naprijed kada se povuče nazad i onda udariti teško dupe o tome.
“Jebi me jaka i duboka! Udario me na dupe dok jebem! ”
“Bože, to je bilo tako dobro, seksi i snažna.” Reci krila od mene. Ali to je ono što sam stvarno, stvarno htio. Veljko, baš kao što je; grubo, sirovo, intuitivno, nježan, promišljeno i pun ljubavi za mene. I kao da to su samo riječi bile dovoljne da Veljko gubi kontrolu. Sa mnom obje ruke uhvatio za kukove, raširi noge i povukao do skoro nije izašla iz mene potpuno. Hvatam zrak jer sam predvidjeti jak šok kukove. Divlje i snažno prodire u mene. Emituje vrisak, i moje lice Grci od bola pretvara u zadovoljstvo. On udari me je snažno i na trenurku ostane bez riječi i daha.
“Hej, polako kick dupe, to boli!” – Dodavanje, mršteći se. Ponire u mene, prodire sa divljom silom, podigao moje dupe kao da želi samo ruke koje raspoluti pola. celom telu se skida sa svakim prenapona naprijed i počinje da se ježim. Šamaranje mene na drugom guzu, prodire, kružnim pokretima, a zatim milovao obje hemisfere kao da izbrišu tragove već iznio svoje prste. Počinjem da vičeš mu prekinuo divljački ulaze u Veljkovo ime. Vuče me prema njemu stvarno, ali se borio i izgubio sam u mješavinu zadovoljstva i bola, grubo udara njegovo tijelo protiv mina, način na koji me ispunjava svakim otkucajem. Opet me pljeska dupe i istezanja. Još jedan brzi prodor i osjećati predstojeći orgazam; divan osjećaj onoga što se širi svuda duž kičme i grije me oko analnog regiju na pulsirajući klitoris koji mi se stalno lagano miluju prste. Veljko i svrsava, riža i rezova, uranjajući njegov penis ponovo duboko, najdublje u meni, osjećam vruće sperme u mene i pulsirajući kurac u dupe koja želi da smanji kroz korijen. I baš kad sam mislio “U redu, to je to, i to je tražiti kroz stope” alke blago savijena preko mene u dupe uranjaj plitko šokova, ljubi vrat i šapuće u uho
“Ono što ste upravo Slinky dupe; stvoren da me ludo voziti do kraja. ”
Dok me po ko zna koji put, staza i stipa hemisferi, uranjajući plitko i naizgled površno dodirijuci mene i pogađanja pravo mjesto; Potpuno sam rastvara. Dok je vrištala orgazam me kida jači vrhunac. Veljko oseća i zna šta idemo kroz i podići i prvi spank me na lijevoj strani, dok je desna hemisfera. Opet svjetlo prodire dok ječam i push dupe s njim. Oni su se vratili i dalje nekontrolisano Grcima. Vulkanski toplotne i električne energije, mi suza tijelo, a Veljko je zadnji put produžen polako prodire moj vrhunac i ne uvrsti u meni i ja proljeće mlitavo preko stola. Izlazi iz moje dupe i dalje prazan, osećam da je dio mene nedostaje … podigao me u naručje i odnosi u krevetu. Enfolds me sa sobom; Ceska me za kosu i ćute, disati …
“Vesna, nisam mislio da se dopao tako grubo analni seks! Mislio sam da je po prvi put, biti bolnije … “- nakon kaže dugo razmišljao sam pitmi. “Zašto?” – Pitam ga, i ja prijeći prste preko ramena, grudi. Ležim u naručju, mirno.
“Izgledaš tako nevino i krhko, ali u isto vrijeme su vrlo blizu, ali i dalje djevica dupe. U jednom trenutku ste bili tako plemenit, tajanstvena, lijepa i sve … a onda kada ćete uživati ​​u sebe, nešto divlje dolazi od vas. Možete se pretvarati da … ”
“Zver, kuja, kuja, kuja” – slobodno reći, citirajući ga, volim da mi je to reći. Wheezes, ali ni prstom mrdnuo da joj bradu gledajući u njega.
“Vi znate da sam mislio da?” – Rekao sam.
“Samo s tobom, Veljko, ništa nije dovoljno dobro nije grub!” – Reci mu i pokriti usne poljupcem. Želim da kažem nestati prije uzdahe i beskrajne poljubaca. Zajedno smo savršen tim; nas svaki pokret, svaki dah u skladu sa telom druge. Zajedno smo sada u ovom trenutku, ovog vikenda, a mi radimo tako dobro. Zašto ulazim dalje … važno je prisutan! Volim ga jako dugo, dugooo za sve što sam mu rekao za svoju pravu prirodu; koliko cijenim ga je upravo i siguran u njegovim rukama; koliko te volim sve volim kada me izluđuje, a ja sam rekao da mi je i otvara za sve ono što je ranije nikada sumnja …

From:
Date: August 16, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.