Sms seks oglasi

0 views
0%

Sms seks sa zenom

sms upoznavanje, sms seks, sms sexSve je pocelo malom salom sms seks sa mojem dragom zenicom. I ja i supruga smo napravili fb profile ali ja sam imao i jedan lazni zbog zezanja ali ona nije znala a taj sam profil tako napravio da niko ne bi provalio da je laznjak. Drugi grad i prijatelji svi odatle.

Jedno vece sam legao da spavam a ona ostala za kompjuter da igra igrice a i deca su spavala u svojoj sobi. Ja sam imao telefon i na njemu taj profil. Posaljem joj zahtev i ona odmah prihvati. Poceli smo da caskamo i to je trajalo do 3 ujutru ali zbog mog posla pozeleo sam joj laku noc i legao a za par minuta i ona je dosla. Narednih nekoliko dana smo cesto pisali. I sa posla. I iz kreveta a ona bi cekala da svi odemo na spavanje da bi pisala. Jedne subote vece sam joj rekao da idem u vikendicu da nesto sredim i da cu tamo prespavati i ponudio njoj da podje sto je ona odbila. Sacekao sam da prodje 11 sati jer znam da deca idu tada na spavanje i ona se pojavila na chat spremna za sms seks . Poceli smo pisati i polako sam je opustao u pricu o sexu. Priznala je da je udata. Teme su postale sve vrelije i njoj se razvezao jezik a ja ponudio da joj ispricam sta bi joj u tom trenutku radio da je moja zena i da sam tu pored nje.

Sms devojke

Pricala mi je sta ima na sebi i kakva ustvari sa oblinama, kao sms devojke iz busa, upustila se u seks chat. Dok smo tako pricali meni se digao i svrsio sam i pitao da joj posaljem takvu sliku a ona potvrdila i kada je videla samo poslala osmeh. Rekao sam joj da mi posalje sliku njene picke ali je rekla da je na komp i da nema kameru sto sam ja naravno znao a ja sam skinuo neke slike sa kurcem sa interneta i poslao joj a ona nije to provalila jer se slabo razumela u to. Ta noc se tako zavrsila a ujutru me odvukla u krevet na sex ali i dalje mi nije pricala o tom njenom pisanju sa.. Neznancem..

Mesec dana smo pisali svaku noc i jutro. Sve vise me to palilo a i ona je bila srecna i polako otvarala dusu. Jedno vece sam joj rekao dali zeli da je jebem a ona pitala..kako.. rekao sam joj da se skine a ona

-strah me da ne udje muz ili deca.

Rekao sam joj da se ogrne kucnom haljinom ili bade mantilom i rekla da sacekam. Cuo sam kako otvara vrata od sobe da vidi dali spavam a onda usla u kupatilo i vratila se tamo u sobu i napisala-evo u bade mantil sam i ispod gola piçka.

Erotski oglasi

Poceo sam da joj pisem kako joj prilazim i ljubim i rekao joj da mazi picku sto je ona rekla evo radim. Itako dok sam joj to pisao svrsila je i rekla mi.. Hvala ti.. i tako zavrsili noc. Bolje da se opametim jer ako naleti na sajt erotski oglasi ja sam najebao, ostacu bez zene i dobe picke.

Cuo sam vrata od kupatila i brzo ugasio telefon i kao spavam (doabr sms seks). Posle tusiranja legla je i ona.zagrlio sam je i primakao joj kurac uz dupe nasta me je ona odbila kao boli je stomak. Sledecu noc sam joj isto pisao iz kreveta ali polako otvorio vrata i vireo kroz kljucaonicu gde sam ugledao da je stvarno rasirila noge mazila i nabijala prste u picku. Tu noc sam je naterao dva put da svrsi a u krevet je dosla pred zoru. Taj dan sam na poslu umirao od nespavanja. Svaki trenutak je koristila da mi pise a ja sve bezao od kuce da ne primeti da sam to ja. Cak sam je nagovorio da ne brije skroz picku nego da ima cuperak sto je i uradila. Jednog dana je mene pitala dali mi se to svidja a ja rekao da hahaha i trazila da ubacimo kameru na komp sto sam ja odbio.

Drugi deo erotske priče 

 

 

From:
Date: February 16, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.