Turčin mi jebe ženu

0 views
0%

Gledao sam kako mi drugi jebe ženu

Pomaknuo sam se u stranu i gledao kako mi Turčin razvaljuje ženu, gledao sam svoju ženu koja mu se daje cela, kako je jebe sa uživanjem, sve brže i brže,dok mu se ona sama nabija na kurac, stenje i vriska kad god joj se nabije do balčaka. Nije ga gurala od sebe. Spojila je noge , oko njegovog struka i besramno se razguzivala na moje oči.

Jebali su se kao da nisam tu…ljubila se sa njim, preplitali su jezike…

On se spuštao do njenih sisa, davio se njima…sisao njene nabrekle bradavice…lizao sise moje žene, ko da su

najsladje voće…dudlao ih…lizao grickao…a onda se ponovo sjurio u nju…držao je za dupe i navlačio na kurac. Ljubili su se, lizali….jebali. Strast je ispunila celu prostoriju. Jedva sam se suzdržavao da ne svršim, dok sam ih gledao. Kako su joj sise letele na sve strane, dok je drolja uživala i vrištala ispod Turčina. On bi izvukao kurčinu iz nje, a onda joj ga, tako mokrog sjurio svom snagom…pa ga izvadio. Ona ga je panično tražila i rukom vraćala u sebe – u zevnutu pičku.

Drugi mi jebe ženu svetske prevare u sexu

Sad ga je grlila nogama i rukama. Čuo sam kako joj ponovo šljapka razjebana pička, dok je primala tursku kurčinu, svaki put do muda. Sve je bio kao sinoć…samo još bolje i žešće.

Video sam da ubrzavaju i sam da neće dugo trajati ova jebačina.

Kako su se dobro slagali u seksu, videlo se po uskladjenim pokretima. Jebali su se kao da su u dobrom braku, a ne, ljubavnici od sinoc.

Jastuk ispod njenog dupeta, omogućavao je Turčinu , da prodire duboko, svaki put do muda, koja su udarala po dupetu moje ženice. Vec ih je dobro „omastila svojim sokovima“.

Zavrištala je svaki put, kad bi primila obrezanu kurčinu i kad bi je muda udarila poo dupetu.. Divio sam se, napaljen ko ludak,kako lepa i tesna pička, moje zgodne žene, prima kvrgavog turskog monstruma, bez problema.

Napaljena drolja, otvorila se i podmazala, za svog novog, kuratog dečka. Pica joj je bila rastegnuta debelom kurčinom u kojoj je tako dobro uživala , jebozovno vriskala i stenjala pod svojim „novim dečkom“.

Palilo me to što se tako strasno jebu, što joj jebač ljubi i proždire usne, vrat…sise. Palilo me što mu se kurva tako žestoko nabija na kurac, što ga tako duboko prima.

Ufff…, kako je stenjala i jecala od uživanja. Nekontrolisano se tresla i rukama i nogama zagrlila jebača, koji je bio duboko u njoj. Nabijala mu se kratkim trzajima, dok je Tarik rasturao kurcem njenu obrijanu pičku, njenu utrobu.

Turčin je divljao, razguzivao mi ženicu, nemilosrdno se zakucavao u njenu pičku. Bio je u dobroj formi. Guzio mi je ženu ko da mu je poslednje.Znao sam da je popaljen, jer je jebe i razvaljuje pred mužem.

Onda je iznenada zastao – šakama je zadržao za dupe, tako nabodenu. Nje hteo da svrši.

Ona se meškoljila ko da želi da je sasvim probode kurčinom. Nije prestajala da meša i da mu se nabija na kurčinu. Zastenjala je i dugim vriskom najavila svršavanje.

Bio sam siguran, da je bila na sedmom nebu i da je zaboravila da sam tu. Izvijala se pod njim, nabijala,mešala, trzala i vrištala, probodena turskom kurčinom.

„AAAAAHHHHHH….SVRŠAVAAAAAAM…AAAAAAAAAAA…..MAJKOOOOOO MOJAAAAAAAAAA…“ – koprcala se moja ženica , svrršavala, jako i strasno, probodena obrezanom kurčinom. Znao sam da je u voli velik i „novi“ kurac, ali sa mnom nikad nije bila tako luda od strasti.

Taman kad sam pomislio da će da primi još jednu porciju turske sperme u pičku i da cu da je prskam po sisama, Tarik je

ponovo istrgao kurčinu iz nje, stegnuo ga šakom, da ne počne prskati i sjurio joj kurac u usta.

Karanje moje žene drolje

Drolja ga je samo prihvatila…progutala, dok je Turčin rikao, kao i sinoć i istresao muda u usta moje ženice.

-„Evooo ti kurvetinoooo…gutajjjj kurac…droljooo srpska sledi  ti karanje… tursku spermu gutak ženo, kurvo, droljo…jebem li ti mamicu kurvanjsku….aaaaahhhh…“ – nabijao joj je kurac u usta i držao za kosu.

Jebanje moje zeneI meni se zamutilo…Počeo sam da drkam i prskam po njoj, stomaku, butinama, svršavao sam kao ludak…prskao na sve strane.

Zamutilo mi se od svršavanja i uzbudjenja. Izdrkaao sam , kao nikad, Bilo je bolje od jebanja.

Dok sam se vraćao u stvarnost, video sam kako se strasti smiruju i kod dvoje ljubavnika.

Mojoj ženici je curila sperma pored Turčinovog kurca u ustima i padala po sisama. Gledala ga je zaljubljeno i lizala mu kurac, pa ga ponovo vraćala u usta. On je sad, nežnije držao za kosu i diktirao to – više čišćenje, nego pušenje kurca.

Mislio sam da ce biti kajanja…

Nije ga bilo.

Gledao sam ,kako mi ženica, sve sporije liže kurac i muda svog ljubavnika. Radila je to tako sa uživanjem, ako da mu zahvaljuje, što je na tren ugasio požar u njoj.

Pogledala me preko oka, ili bolje da kažem „preko kurca“ koji joj je idalje bio u ustima. Prstom me pozvala.

Turčin je to video. Izmakao se, a drolja je morala da zadovolji svoju „domino“ ulogu. Strasno me zažvalila, gurnula mi jezik, koji je samo pre par sekundi kružio oko Turčinovog kurca kao iz erotske porno price njenih snova kurvinskih.

Ma, nije mi bilo prvi put. Nije mi smetalo,iako sam svršio. Divlje smo se ljubili. Sperma joj je bila po licu, po usnama, nosiću…

Čuli smo Tarika , kako nam kaže , da smo ludi…i da smo super, a odmah zatim, moju drolju, kako mu „naredjuje“:

-Ližiii mi pičkicuuu razjebanuuu… Turčineee moooj, žeelim tooo…ajdeeee radi tooo, svojoj DEVOJCI…svojoj kurvici …svojoj srpskoj droljiiiii….moliiim tee… – kmezila je moja ženica.

-Maa…nek ti liže muž. Lizao sam je noćas …nalizao sam se ja tvoje pičke, droljoooo… mala bezobrazna. Ali…moram da kažem, da ti čuje muž…imaš pičkicu ko da si juče počela sa karanjem uska kao iz erotkse priče mladih devojaka sa uskim orbijanim pičkama…a teška si fuksa…ali, dobila si od mene što si i tražila – tursku kurčinu…sad moram da se tuširam, a vi se dogovorite, šta ćemo posle da radimo… – pola u zbilji, pola u šali, reče Turčin i ode da se sredjuje i tušira posle jebačane sa mojom ženicom.

Čim je zatvorio vrate kupatila, bacio sam se na lizanje jebane pičke moje ženice. Još je bila otvorena od žestoke jebačine. Sva musava od pomešanih sokova .

Bila je sva nabrekla od jebanja.Lizao sam je i dovodio u red posle burne noći. Ženica mi je umorno stenjala i bezobrazno me usmeravala da sve tragove sperme i sexa pokupim sa nje.

Kad sam završio, sačekali smo Turčina, redom smo se svi istuširali.

Drolji je trebalo najviše vremena da se sredi.Na kraju je rekla, da ipak mora da ide do kuće da se sredi kako treba i da ce se vratiti u hotel.

Za to vreme, Turčin i ja smo ispijali kafe u baru. Pričali smo kao da ništa nije bilo. Jebačinu nismo spominjali.

Sve do momenta, dok mu nisam rekao da moram do apoteke, da joj kupim tebletu za „dan posle“, pošto se noćas nisu pazili.

Bio je po malo začudjen, jer je mislio da koristi anti-bebi pilule. Predložio je da idemo svi zajedno na ručak i da se

dogovorimo o svemu i da kupimo tableticu za „našu fufu“ .

Prihvatio sam. Ćaskali smo o običnim temama, a posle malo po malo se vraćali na temu jebačine, od sinoć.

Na kraju se Tarik sasvim opustio. Priznao mi je da nije verovao da se tako zgodna i udata žena, može jebati prvo

veče.Rekao mi je „u poverenju“, da je ona živa vatra u krevetu, da je ona tražila je puni i da nije pominjala plodne dane .

Rekao sam mu da je verovatno ne bi ni jebao jako, da nije imao „preporuku “ Gašpara, njegovog ortaka, koji mu je sve ispričao o mojoj ženici, o njihovim avanturama.

I da je, ipak, presudilo to, što se dopao na prvi pogled mojoj ženici.

Priznao je da se i ona njemu svidela na prvi pogled ,ali da je u krevetu nešto posebno, da ne treba da brinemo,

da će on biti diskretan. Naručili smo par viskija, a posle trećeg smo nazdravili u zdravlje moje drolje.

Navodio sam ga da mi priča detalje jebačine od sinoć.

Nastavak sledi Najbolje erotske priče Znao je da će je jebati

From:
Date: May 7, 2016

2 thoughts on “Turčin mi jebe ženu

  1. Dal turcini imaju veliki kurac? Ne znam ali sam cuo da grci imaju mali kurac. HAhhahahaha
    Sto nisu svi ko crni jebote… Znam i da su neke filipinke toliko uske d aih nas balkanac ne moze jebati. Ja radi na brodu i sve sam video ali da kurac ne moze da udje u picku nisam.. Te devojke su osudjene da se ne mogu jebati sa nama iz evrope i crncima! Samo pusenje kurca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.