Znao je da će je jebati sex sa mojom zenom

0 views
0%

On ce mi jebati zenu a ja da gledam???

Priznao mi je da je znao da ce je jebati, kad smo pristali da odemo sa njim u apartman i da mu je kurac već u liftu, bio kako kamen. Prvi deo ove erotske price nadam se da ste citali, ako niste evo ga > erotska priča drugi mi jebe ženu a ja sve to gledam…. Prekinula nas je drolja. Stigla je… Uh, kako mi je žena dobro izgledala. Crni minić, štikle, nadrkane sise…sijala je od sreće.

I da nisam bio u toku, znao bi da se dobro nasvršavala. Poljubila je obojicu u usta… Kurva…

jebanje zene erotske price

Otišli smo u restoran u blizini auto-puta. Imali smo vremena, jer je Tarik imao let tek uvečer. Seli smo separe, van očiju drugih gostiju. Namerno sam odabrao mesto, gde cemo moći da se opustimo, bez opasnosti, da budemo vidjeni u nekoj „vrućoj situaciji“. Uživali smo lagano u hrani i piću. Pustio sam drolju da sedi blizu svog „dečka“. Prihvatila je igru i svaki čas ga dodirivala, stavljala mu ruku na ruku, rame. On joj je uzvrćao biranim dodirima…po ruci, licu, a onda joj lagano milovao noge. Ona ga je navodila na greh i blago širila noge, kad je krenuo prema pici. Lagano bi joj pomilovao picu, dok se ona nevešto izmicala, nazivala ga ludakom, ali ga puštala , da joj makne gaćice i pomiluje picu, a onda ga kroz zajebanciju, upozoravala, da se smiri, jer ona „udata žena“. On bi se smirio i nastavili bi sa opuštenom pričom.

Zezali smo se, kao da se ništa ne dešava, dok su pred mojim očima vaćarili i na kraju ljubakali moja žena i njen novi jebač.

Da je neko gledao, mislio bi da je on njen muž, a ja njihov ortak. Kako je vreme odmicalo, rasla je i seksualna napetost, izmedju nje i njega. Otvoreno joj se udvarao, hvalio je njenu lepotu, nazivao je svojom devojkom, ljubio je, kao da nisam tu. I alkohol je otpuštao kočnice, njene, njegove, a i moje. Tarik je morao na avion, pa smo morali da krenemo…da nije bilo toga, ko zna šta bi bilo.Krenuli smo ka aerodromu. Ja sam vozio, a, moja ženica i Turčin su seli pozadi. Čim smo krenuli, dohvatili su se…

Moja zena drolja trazi kurcinu

Ljubili su se, vatali . Video sam da mu moja zena drolja raskopčava šlic i traži kurčinu. Uff nisam sve mogao da gledam u retrovizoru, pa sam se svaki čas okretao… Izvadila mu je kurac i pčela da ga dudla i liže. Udarala se njime po licu. Turčin je zabacio glavu i uživao u veštini pušenja moje ženice. Skrenuo sam na zabačeni deo parkinga kod pumpe „Zmaj“ i stao. Video sam da drolja hoće oproštajnu jebačinu sa Turčinom. Bilo im je tesno, pa smo svi izašli iz auta. Hteeo sam da im oslobodim prostor za jebačinu. Ali Turčin je savio moju ženicu, preko haube. Zadigao joj je minić.

Sevnula je njena zgodna guza, imala je crne gaćice. Turčin ih je jednim potezom pomakao u stranu i sagnuo da liže njenu oteklu obrijanu pičku. Uff. kako je drolja , jauknula kad je osetila, njegov jezik na pički.

Počela je da se folira u stilu “ …Jao nemoj ovde, videće nas neko…“, a sve mu se bolje nameštala i guzila. Lizao je Turčin moju ženicu, žestoko i kratko. Kurac mu je bio dignut, virio je kroz šlic njegovih pantalona. Pridigao se , držao je gaćice, pomaknute u stranu. Prislonio je kurac i jednim potezom natakao moju drolju na kurčinu. Uff… držao je za dupe i navlačio na kurčinu. Ja sam gledao čas u njih, čas u stranu, da neko ne naidje. Nisam verovao da držim stražu rodjenoj ženi, dok je njen jebač guzi na parkingu ko poslednju drolju. Bila je to brzinska, uzbudljiva jebačina, puna opasnosti, da nas neko ne uhvati. Turčin je jebao ko ludak, držao je kosu i navlačio na kurac. Onda joj je rekao da sedne zadnju haubu jer je bila taman po visini.

Drolja mu se ponudila raširenih nogu. Gaćice je sama maknula u stranu. Jasno sam video, kako jo Turčinova kurčina, širi usmine na pici i nestaje u njoj. Uff…Kakva poza. Turčin je jedva zadržavao kurvu, koja je klizala po haubi, dok primala kurčinu , do balčaka.

Jebanje moje zene jak sex erotika

Noge su joj bile njemu na ramenima, a on je stojeći guzio moju ženicu, koja je počela da vrišti, ne obazirući se na okolinu, jako mu je prijalo jebanje moje zene, meni nije bilo sve jedno ali voleo sam da gledam kako ona uziva u seksu u jakom sexu.

Zabijao se sve brže i brže…počeo da je jebe svom snagom, držeči je za struk, dok su njene noge i štikle bile visoko u vazduhu.

Ufff…samo je zarikao:

– Puniiiiim te…kurvo…evo ti…evo ti…droljo moja srpska….Aah – zakucao se u nju i punio mi spermom ženicu koja je počela svršavati, čim je osetila prskanje sperme u picki.

-Samooo me puni, ljubavi…prskaj…samo prskaj TURČINE moj….naprskaj me spermom….napuni me TURSKOM SPERMOM…

…samo me napnuni…takoooo….ljubavi….drolja sam tvoja….aaah, A njegova žena!!! Too prskaj u mene svrsi u pičku –

From:
Date: May 9, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.