Jebanje mlade mame

0 views
0%

Jebanje mlade mame za mene matorke

Došao sam u Beograd kao svršeni srednjoškolac s namerom da studiram a ne da jebem polu matorke. Nisam odmah mogao dobiti sobu u studentskom domu, pa mi jedan rođak preporuči stan kod jedne mlade mame raspuštenice kod koje je i on ranije stanovao. Imao sam nešto malo seksualnog iskustva koje sam stekao kao srednjoškolac, ali to nije bilo ni blizu nekog dobrog sexa jer za mene jebanje  tek treba da dobije novo značenje.

Gazdarica beše skoro duplo starija od mene. Imala je odraslu kćerku i nešto mlađeg sina. Kćerka je uveliko imala ozbiljnu vezu i nadala se skoroj udaji. A gazdarica beše baš očuvana, dobro držeća, sa izazovnim oblinama koje su prosto mamile. No, ja kao podstanar nisam ni pomišljao da bi moglo nešto da se desi među nama. Radije bih pokušao s kćerkom, ali onaj njen je skoro stalno bio prisutan ili su oboje odlazili u grad ili kod njega.

Ja sam se posvetio knjizi, druženju i povremenim izlascima s društvom u grad, bioskop, kafanu. Kad nisam izlazio, obično sam gledao TV program u dnevnom boravku s gazdaricom i njenim sinom. Od nameštaja beše jedan širok trosed i do njega dvosed, stočić, vitrina za TV i neka komodica. Dečko bi obično zauzeo jedn od ležaja da bi ugodnije gledao TV a tu bi kasnije i spavao. Gazdarica bi sela na drugi ležaj, a ja do nje.

Ko čeka dočeka tako sam i ja dočekao dobar sex

Bila je te večeri u dugoj kućnoj haljini koja beše raskopčana do iznad kolena. Na nogama je imala svilene čarape u boji kože. U to vreme retko koja žena je nosila unihopke, već su se čarape naročitom kopčom kopčale za pojas oko struka. To su zvali halterima. Radije sam baratao oko haltera nego oko hulahopki- lakše se dolazilo do prave stvari, a na mene su halteri delovali kao neka vrsta fetiša. Prekrstila gazdarica noge i udubila se u TV ekran. Mali je gledao TV, A onda se okrete na drugu stranu i meni se učini da spava. Program me nije interesovao. Radije sam bacao pogled na lepo izvajana kolena sexy mame moje gazdarice. Kao slučano pomerih nogu i blago je dodirnuh. Očekivao sam da će povući svoju nogu, ali ona nije reagovala. Lagano svojim kolenom pritisnuh njeno. Usledi blagi pritisak. Shvatio sam da me neće odbiti, te kretoh rukom ka kolenu, bio sam spreman za dobar sex i vide nego spreman te noci. Nije se bunila, a moji prsti počeše da klize po glatkoj svili. Išao sam gore-dole i sve više se približavao njenom međunošju. Ona samo skide onu prekrštenu nogu i ja lako napipah već vlažne gaćice. Ali šta dalje?Uslovi nikakvi, stan mali. Nastavih da je istražujem rukama. I ona pruži ruku i napipa u mojim farmericama nabrekli alat. Veštim potezom ruke otkopča mi šlic i oslobodi mog deliju. Ja sam joj jednom rukom mesio povelike grudi i čvrste bradavice, a drugom rukom istraživao njen venerin breg. Nije mi bio cilj da mi ga samo izdrka. Hteo sam i umočiti. Ona mi pomože. Nagnu se na stranu i okrete mi oblu zadnjivu. Ne skidajući joj gačice lako sam pronašao put do njene vlažne i vruće vagine. Uleteo je lako. Pomerali smo se ritmično, bojeći se naglih pokreta i škripe troseda. Nije dugo trajalo, a strah da se mali ne probudi, doprineo je da ubrzo svršim. Osetila je i ona to, te se izmače i ja svrših po njenim butinama, a sperma se slivala niz svilene čarape. Verovatno se bojala trudnoće.

Jebanje mame, jebavanje starke

Iznenađenje je došlo sledeće noći. Gazdarica me u gluvo doba noći poseti u mom krevetu koji beše smešten ispred dnevnog boravka u jednom uskom sobičku. Zadiže moj pokrivač, kleče kraj ležaja i lati se mog alata. Bio sam iznenađen. Nežno ga poče pomerati rukom gore-dole dok ne dobi potrebnu tvrdoću, a onda ga stavi sebi u usta i znalački poče da ga sisa i sebi nabija u usta po svojoj volji. Prijalo mi je Kad oseti da ću svršiti, izvadi ga i on poče da šprica spermu po njenim grudima. Brzo sam se oporavio i ustao s ležaja rešen da i ja nju malo više zadovoljim. Uhvatih je otpozadi, a ona se nasloni na omanji stočić. Ugurao sam moju kurcinu lako. Ona je zadovoljno stenjala tiho i vrtela oblom guzom. Nabijao sam do kraja i posle nekog vremena izlio svu spermu u njenu unutrašnjost. Nije se bunila- ili se zaboravila, ili je počela uzimati pilule- zaključio sam

Nastavila se naša veza onako u tišini ko jebanje mame. Radili smo to u strogoj tajnosti, bez mogućnosti da tokom seksa komuniciramo. Pred drugima smo zadržali strogo poslovan odnos gazdarice i podstanara, ali ne propuštajući ni jednu priliku da se žestoko kresnemo, najčešće na brzinu i u strahu, ali to je samo pojačavalo našu požudu i uzbuđenje. Ona zrela i iskusna, ja mlad i željan novih iskustava. Retki su bili trenuci kad smo duže ostajali sami. Koristili smo svaki momenat. Svejedno nam je bilo da li će se to desti na podu, u kupatilu, u kuhinji. Ponekad sam svršavao i po tri puta. Po njenom izrazu lica video sam da uživa i da se baš uželela dobrog seksa sa matorkom mojom gazdaricom.

 

 

From:
Date: May 25, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.