Пичке

0 views
0%

 

Цео курац ми у устима, најбоље пушење курца

Управо сам се пробудила, пицка ми је тотално влажна, имала сам тако добар секси сан … Сањала сам секс … Да смо ти и ја отишли ​​на ноћни базен и били у ВЕКИК базену ти си ме јако јебао у њему под водом, гурнуо си курац свој велики у моју пичку која гори у малу нежну напаљену пичку која жели само твоју куреину у њој.

Пичке, вагина секс

Рекла сам ти нежно на увце ајмо у шумицу у мрак, хоћу да осетим твој цео курац у устима. Изасли смо из воде и отишли ​​у мрак … Љубили смо се похотно, ја сам ти дирала набрекао курац преко купацег који је савршено оцртавао твоју прелепу мушкост. Стварно сам га у том тренутку јако желела дубоко и целог у устима. Спустила сам се полако и извадила га из гаћа. Ставила главић у уста и прешла полако зубима преко њега а онда сисала и спуштала док ми уста нису била пуна твог дивног курца. Ти си ми померио купаћи и дирао пиекицу која је била мокра, што од воде, што од мојих сокова који су цурили из напаљене вагине … Оно што нисмо знали јесте да смо имали комшије. Чула сам глас неког мушкарца који је говорио како би волео да му ја овако добро пушим курац, својој цури. Пришли су а девојка ме је пољубила а тај мушкарац је питао да ли сме да се придружи. Ти си се сложио и онда је почео прави аматерски порнић који никада до тада нисам доживела.

Играње са напаљеном пичком

пчке, јебање пичке

Онда је та девојка узела твој курац у руке и затим је он лагано нестајао цео у њеним устима. А мушка ….. Он ме је пољубио и прешао прстом преко обријане пичке, један цео гурнуо, па други прст је ставио у моју пичку … Уз брже трзаје, почела сам да стењем јако уз кратке крике … Извадио је прсте и силовито набио његов велики курац у моју вагину … Нисам смела да будем гласна па је ставио руку преко мојих уста како се не би чуло у кругу иод 10 километара како вриштим док ми куроња разваљује пичкетину слатку … Ти си ме гледао а оно што сам ја видела је да ти јебеш њу са пуно жара. Скоро па у истом ритму као мене овај курати млади лик … Чуло се ударање како је ЦЕПСА од позади у керећем стилу јако и незахвално као кучку неку са улице. Пуцало је са свих страна од јебања и карања … У једном моменту ау боже која сцена секса. Нагузену обе пичке расцепане и црвене .. И тако док смо у доги ослоњене на лактове, гледале смо се и пољубиле са пуно жара … Љубиле смо се тако лудачки, омамљене курчинама .. Ваш темпо је постао силовито јак … Руке на врату, пљескање по гузи … Гледам тебе, осећам њега .. Тресем се … Тресе се она како добро јебете као Порнићари … свшавају обојица по нама … У уста … po грудима, стомаку … Тако лепљиве се љубимо пуне сперме по уснама и стомацима, као да врацћмо једна другој њено уз осмех и срећу и енергију коју даје само добар и квалитетан секс … Она мени тебе, ја њој њеног њега. Затим нестају одлазе од нас, остајемо ми, задихани, испуњени и срећни … презнојено … Облачимо се и скацемо у воду да се мало опустимо после добре јебачине …

Сањам, јер то је најбоље ….

Date: July 15, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.