Jako tucanje

0 views
0%

Jako tucanje

tucanje, jebanje tucanje, tucanje pickeJako tucanje Doživljaj koji sam imao, bio je još davne 1993.godine u vreme inflacije i rata u bivšoj Jugi.
Upoznao sam tog momka koji je sa svojima doselio u Beograd i nastanili se u mojoj zgradi kao podstanari. Sada više ne žive ovde jer su napustili Srbiju i otišli u jednu Evropsku državu i od 1997. Ne znam više šta se desilo sa njima.
On se zvao Bane i tada je imao 23 godine, a ja 27 godina. Bio je visok, mišićav i dobro razvijen za svoje godine. A ono među nogama to je posebna priča.
Jednog dana njegova majka je došla kod nas i od nas bila zatražila ulje gde je moja majka dala njegovoj. I sutra dan neko bio zazvonio na vrata i ja sam otvorio i videh prelepog momka i u ruci držao flašu ulja i kaže da njegova majka vraća nam ulje i zahvaljuje na pozajmici. Tada sam ga uveo unutra i seo i moja majka sad pokojna, kaže da nisu trebali da vraćaju. Da ne dužim sa nepotrebnim pričama, on se meni predstavio ka Bane i kaže da su izbeglice. Ponudio sam ga kafom na šta je on pristao. Sedeo je za stolom i dok sam ja u kuhinji kuvao kafu, videh da se povremeno miluje preko trenerke i videh u tom momentu da mu se dobro ocrtavala kara. Skuvao sam kafu i dok je pio pričao nam o životu u njegovom mestu, šta su imali i šta su sve ostavili u mestu gde su živeli. Kad je popio kafu, ustao je i zahvalio se mojoj majci na ulju i krenuo kući i tu me dobro odmeri kao i ja njega na vratima i reče da dođem i ja nekad kod njega na kafu. I tako, prolazili su dani kad smo se ja i on posećivali kao i njegovi sa mojima.
Jednog dana zvao me telefonom da dođem kod njega na kafu i reče mi da je sam kući i da je red da ja dođem kod njega na kafu.
– Ajde komšija dođi na kafu, dosadno mi je samome. – reče mi.
– Evo, samo da se spremim i dolazim. Stavi kafu. – rekoh mu.
Krenem kod njega i pozvonih na vrata. On otvori i reče mi da uđem i bio je u trenerci i go do pojasa. Nije imao majicu na sebi i videli se sami mišići trbušni, ceo je bio u mišićnoj masi.
Sedoh u dnevnoj sobi i onako razgledao kako su se sredili. I pitah ga kako su se snašli i da li su se sredili kako treba. I tada mi kaže da jesu ali da je komšiluk u mojoj zgradi nekako sve odbojan i svako za sebe. I tako, mi pričali, pili kafu i tad me pita da li jebem pičke, da tako me pitao, na šta sam ja rekao da jesam, ali u nekoliko godina proteklih ne jer sam se razočarao u ženski svet.
– Vidiš komšija, ja jebem i pičke a volim u grupnjaku da tipa uhvatim i za bulju dok mjebemo pičke u obe rupe. – reče mi i osetio sam da mi se kita polako budi, i ja u tom momentu primetio dobru izbočinu na njegovoj trenerci u predelu kurčine.
– Pa ok, znači, nemoj me pogrešno razumeti, voliš da malo hvataš i muškarce? – upitah ga.
– Da, volim i ne biram jel tip mlad, punačak, ili izgleda kao ja, ali nisam jebao muškarca jer i ne znam da li bih mogao, ali jesu mi pušili i reći ću ti, otimali se oko moje kare. – reče mi na šta sam se ja malo zapitao u sebi zašto.
– Vidiš Nešo, imam jedan problem koji me muči a to je moja kita. Nisam obdaren kao svi ostali muškarci. Imam kitu, veću od svih koje znam i koje sam poznavao. Otvoreno ću ti reći, doseže mi do kolena. Znači nekih 27cm. – reče mi.
Ja ga onako čudno pogledah i nisam mogao da verujem da mi on priča to iako se upoznali odskora.
– Ok, i ne vidim zašto te to zabrinjava. Pa nisi jedini. I treba da budeš ponosan na tvoj komad. – odgovorih mu.
– Nemoj zajebavat Nešo, nisi ni video koje čudo imam među nogama, i svaka bre pobegne sem onih koje vole da osete takvu kitu. A to su kurve. Ako nemaš ništa protiv i ako želiš sami smo pa mogu ti pokazati pa da vidiš moju muku. – reče mi.
– Bane, ti kako hoćeš. Ali lep si, zgodan i još si dobio dar i poklon da imaš takav komad koji imaš i treba da budeš srećan. Šta ja da kažem za moj koji je jedva 15cm. Daj ne drami. Mlad si i ti ćeš se najebati i pički a ko zna, kako si rekao i tipova. – rekoh.
– Ok kako hoćeš, evo skinuću se pa pogledaj ga dobro, možeš ga i opipati ako ti ne smeta to, i izvini što sam slobodan sa tobom, jer, uvideo sam da mogu biti s tobom potpuno slobodan, ali bih te zamolio da sve bude u potpunoj diskreciji i u tajnosti da ne zna niko za ovaj dan. – reče mi.
– Ok, ne brini se i nisam lud da se izlanem nekome. – ubedih ga.
Tad ustade sa fotelje i skinuo trenerku i ostao samo u boksericama i tad i njih skide i stvarno, pred očima mi se ukazao takav komad koji nisam video nikad uživo. Bio je sav prošaran venama, krupan kao oklagija, i sa ogromnim jajima, depiliran i klatio se skoro do kolena.
– Eto ti Nele pa vidi i sam i uveri se. – reče mi onako sav crven u licu držeći kurac u šaci nadrkavajući.
– Pa Bane, stvarno budi ponosan na taj tvoj komad – rekoh, i ja ustadoh sa kauča i krenuo do njega i uhvatih ga za kurčinu.
– Slobodno ako želiš uzmi ga u šake i radi sa njim št želiš, ali budi molim te diskretan. – reče mi.
Ja sam jedva čekao da vidim i da uhvatim tu njegovu kurčinu. Uhvatih ga i počeo sam da mu ga nadrkavam i postao je toliko krupan, i velik da sam ga jedva obuhvatio šakama.
– Nešo, jesi li nekad bio sa muškarcem? – upita me.
– jesam, ali tražim da i ti čuvaš ovo kao tajnu i budi diskretan, ok. Jesam, i pušio sam i jebali me. – odgovorih mu iskreno.
– Mmm… tako… miluj ga i drkaj mi kurac kroz šake, pljuni i nadrkavaj mi ga. – reče mi.
I ja sam to uveliko i radio.
– Jel hoćeš da ti ga stavim u usta, da mi ga malo pušiš? – upitao me Bane.
I ja mu nisam odgovorio ništa, već sam kleknuo na kolena i uzeh kitu u usta, prvo glavić, lizao mu rupu na vrhu, pa počeo da mu ližem ogoljeni glavić i stavljao sam ga sve u usta i osetih da sam se zagrcnuo, a on to jedva dočekao i uhvatio me za glavu i nabio mi skoro celu kurčinu duboko u usta i u grlo. Suze su mi nadirale na oči dok me on jebao u usta i šištao od uzdaha.
– Puši mi ga komšo! Tako ga dobro gutaš, svaka ti čast da si mi ga skoro celog progutao! – uzdisao je dok mi je rukama glavu nabijao na kurčinu. Balavio je i sav kurac mu bio balav od plju8vačke.
Tad mi dao malo vazduha i ja sam ga upozorio da bude tih i da pazi jer su nam stanovi fuš što se tiče izolacije i da se sve čuje i onaj iznad kad prdne u kupatilu to se čuje.
On se nasmeja i reče da će biti tih a i da ja budem.
– Ajde, nastavi da mi ga sisaš. – reče mi.
Ja nastavio da mu ga sisam, ližem od vrha do jaja, i tad sam uzeo jaja u usta i lizao i sisao.
– To, Nele… Puši i liži mi jaja uskoro ću te nafilovati. Gde hoćeš da ti svršim? – reče i upita me.
– Možeš po faci a nije strašno i da mi koj mlaz bude i u ustima. – rekoh i nasmejah se.
I tad poče da mi ga nabija duboko u usta da sam se gušio a on siktao i uzdisao. Dok me jebao u usta ja sm mu milovao krupna jaja puna sperme.
Osetio sam da će svršiti i ja sam se sam nabijao na kitu duboko u usta i on izvadi palamar i počeo da e prska po faci i osetih mlaz da mi je prsnuo u usta. Kad je svršio, počeo me ljubiti.
– Svaka čast komšija moj. Usrećio si me i zamolio bih te da ovu našu tajnu čuvamo jer sledeći put bih voleo da te pojebem ako želiš? – reče.
– Naravno, i ne brini za diskreciju. Ok, daću ti da me pojebeš sledeći put, ali budi pažljiv jer imaš stvarno bre močugu među nogama. I želeo bih da je osetim, ali budi pažljiv tad. – rekoh i mi se sredismo, i tad mi sipao koka kolu i sedeli mazili se i pili koka kolu.
Taj dan smo se rastali uz dubok poljubac jezicima i razmenom pljuvačke.
Uskoro nastavak priče.

 

From:
Date: February 15, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.