Lesbo erotske priče

0 views
0%

Dve drugarice lezbo gay priče

Zvonim na njena vrata. Otvara mi u belom bade mantilu i ulazim u poluzamračenu prostoriju osvetljenu jedino plamenom sveća. Malo mi fali da pitam je l’ to nema struje, ali onda shvatam da je bolje da ćutim. Privlačim je u zagrljaj i nežno ljubim. Spuštam joj ruke oko struka i čvršće pridržavam njenu lepu guzu. Grickam joj usnu i milujem po licu. Već sam zaboravila na sve što me muči. Smeška se i gleda u pod. Sedam na kauč, a ona se spušta na kolena i izuva mi cipele, pritom ljubeći svaki moj prst. Grli mi noge i stavlja glavu u krilo. Mazim je po sveže opranoj kosi i češkam ispod brade. Ne ume da sakrije užitak. „Da li mališa hoće da se igramo, da li želi sex?“, pitam je dok joj stavljam kažiprst u usta. Nekoliko sekundi ćuti i poslušno ga sisa kao nabrekli kurac, sve vreme gledajući me u oči, a potom potvrdno odgovara. Vrtim prstom po njenim ustima, milujem joj jezik, zavlačim ga što dublje u grlo. Ispušta jedva čujan uzdah. Vadim prst i mazim je po poluotvorenim usnama. Brišem ga tako vlažnog o njen obraz. Sve vreme me gleda u oči i ne pomera glavu, ali primećujem da joj se donji deo tela meškolji. „Malecka, je l’ si ti to ovlažila?“ Umesto odgovora dobijam smešak iza ruku kojima je sakrila lice. Iako je u sobi polumrak, mogu da primetim crvenilo njenih obraza.

Dve napaljene picke

lesbo price dve picke jebanje

Naređujem joj da se skine i legne na kauč na leđa. Stavljam joj jastuk pod dobru guzu, kako bi mi bila izloženija. Vezujem joj ruke iznad glave konopcem, a zatim kanap vezujem za nogu peći koja se nalazi pored kauča. Spuštam se do njenog međunožja i širim joj noge. Da, mokra je pilčka. Primjećujem da drhti u iščekivanju mog dodira. Ljubim joj butine i uplićem prste u žbunić koji gaji iznad. Prelazim jezikom preko vlažnih usana, zaobilazeći klitoris. Vidim da je željna, ali ne želim još uvijek da joj pružim to što hoće. Hvatam je za butine kako bih ih još raširila i guram vrh jezika u rupicu picke. Glasno stenje i uvija se, moli me za još. Ponovo dolazim do klitorisa i ovog puta je ljubim toliko nježno da se pita da li sam je uopće dotakla. Izluđujem je i ispušta isfrustrirani krik. “Pošto nećeš sama se smiriti, moraću ja”, kažem joj, ustajem i vraćam se s kraćim bičem od dvadesetak repova. Gleda me preplašeno i uvjerava da će biti dobra. “Znam da hoćeš. Raširi noge. “Refleksno skuplja butine, iako svjesno želi me posluša. Šutke stojim sa strane i čekam da se izbori sa sobom. Napokon se rascvetala preda mnom. “Kurvice mala, sad ću te naučiti strpljenju”, govorim dok joj rasipam repove biča po raširenoj pičkici. Uživa, ali se plaši. Zamahujem bičem i udaram je točno po rascjepu. Ispušta kratak vrisak. Čekam da dođe sebi od šoka prvog udarca, i zamahujem još jednom. I još jednom. I još deset puta. Svaki udarac je jači i precizniji od prethodnog. Ona se cima picka, uvija, cvili kurvica, ali ne skuplja noge. Naprotiv, nakon svakog udarca se sve više otvara i diže guzu, sve više mi se daje. Bacam bič, ali nisam još završila. Sedam kraj nje i dodirujem je dolje. Vrela je i mokra. Udaram je skupljenim dlanom po otvorenoj pičkici. Glasno jauče i vidim da jedva izdržava, vrlo je osjetljiva. Prestajem i razmazujem njene sokove. Disanje joj se smiruje. “Dobra djevojčica”, kažem joj i ljubim u čelo.

Dok ona dolazi sebi, ja navlačim strep i mažem ga lubrikantom. Smještam se između njezinih nogu i malo ih podižem. Stavljam kap lubrikanta i na njezino još uvijek vrelo međunožje. Vidim po izrazu lica da joj prija hlađenje. Stavljam vrh kurca na sam ulaz u nju, mazim je njim. Vidim joj u očima koliko želi da je uzmem, ali ovog puta je mirna i strpljivo čeka. Guram polako glavić u nju. “Molim te, izjebi svoju droljicu”, šapuće mi. Ignoriram njezinu molbu. Jebem je samo glavićem, a ona je već u transu. Stišćem joj bradavice, uvrćem ih, bezobzirno se igram dok trpi bol. Bez najave guram strep malo dublje, što biva popraćeno vriskom. Ležem na nju, stavljam joj ruku na usta i prodirem sve dublje. Čujem samo prigušeno cviljenje. Sigurna sam da se ne žali. Obgrljuje je i param kurčinom dok povećavam pritisak na vilicu. Pali me njena nemoć. Ne može se izmigolji, ne može vrisne, može samo da me prima. Ne štedim je. Brzo i grubo je razvaljujem, vadim ga pa joj odjednom gurnem do kraja, šamaram joj sise dok nisu prekrivene otiscima mog dlana. Sklanjam ruku s njenih usta i naređujem joj da bude tiha, i nastavljam istim tempom. Sklapa oči i guta vriske. Volim kada trpi za mene. Usporavam i kažem joj da smije se oglašava. “Želim tu budem dobra” je prvo što je izašlo iz njenih usta. Nježno je ljubim i pridržavam bradu. “Zaslužila si nagradu. Okreni se na stranu. “Veseli se, zna što joj slijedi. Skidam strep i shvaćam da sam potpuno mokra, ne toliko od tlaka, koliko od nje bespomoćne ispod mene. Grlim je s leđa, grickam uho i spuštam ruku. Diram joj nabrekli klitoris, ona uzdiše i usnama traži moje, izvija se, ali je ne puštam. Volim kad se ovako iskreno i neskromno prepusti užitku. Po ubrzanim uzdasima osjećam da se bliži. Stežem je rukama i jače trljam, i ona svršava u mom zagrljaju.

 

From:
Date: June 14, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.