Sex dve drugarice

0 views
0%

Ja i drugarica lezbejke lizanje picke

lezbejkeJa sam Milica i imam 22 godina, plavu kosu, veću stražnjicu i srednje grudi. Danas’m ću pisati o avanturi s prijateljem iz djetinjstva Eno.
Prije nekoliko godina imamo jednu, a ja cijele godine, svaki dan je bio zajedno. Nismo dečki, pa čak i onda ukinuto obe. S S obzirom da smo bili malo usamljen . . . Jednom, kad sam gledao porniće skočio mi je lezbijka u kojoj se radnja dvije najbolje drugarice. Tad sam mislio Ena . . .
Bio je topao dan i predvečer sam nazvao Enu na mene, jer sam bila prazna kuca. Dosla bio u kratkim hlačama i tenk gornjem majke, bio sam dočekan od strane njegove majke u spremniku vrhu i gaćice i to je normalno za nas. Celo navečer smo došli zajedno , zadirkivanje, gledati filmove, a onda me je udario . . . pitao sam ako bi joj lizem. Mislila nije šalio, ali je posao sa mnom u sobu. Tamo sam svukao joj gaćice i gurnuo ga na legne. Lizala klitoris , onda sam prešao na anus, a prsti malo guranje i opet lizala. Pa grudi . . . došla je i nastavili smo se družiti . . . od tada smo još par puta na posao i još uvijek to učiniti, čak smo lizali iako smo momci . . .

From:
Date: August 17, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.