Maserka koja voli da pusi kurac

0 views
0%

Drug mi je rekao za ove sexy maserske i da imaju  salon na Banjici i da rade svasta za pare kao i s ve ostale kurve ali ove su malo finije jer znaju i da masiraju. Na prvi pogled običan salon za masažu, registriran uredan, oglašavao se kao svaki drugi salon nudio je relax masažu itd …. Odlučio sam da probam tu čuvenu masažu. Pozvao sam broj koji mi je prijatelj dao i javila se maserka ugodnog glasa.

prijatna masaza celog tela

Odmah je uslijedilo pitanje da li zovem preko oglasa ili preko preporuke, čim sam to čuo bio mi je jasno. Naravno da sam odgovorio preko preporuke, zakazao sam masažu i dobio adresu. Pojavio sam se na adresi (zgrada je u pitanju) ispred zgrade se jasno vidi na ploči da je riječ o maserske salonu, pozvonio sam ušao u zgradu, stan je bio u prizemlju vrata su se otvorila a ona je stajala iza vrata tako da nisam mogao da je vidim ali sam od prijatelja znao što me očekuje. Ušao sam u stan i video daj u pitnju salon za masažu kao i svaki drugi. Ona je bila prezgodna plavuša trćaste guze sa silikonima u grudima jaka trojka a poslije sam ustanovio i čvrsta trojka i imala je silikone u ustima. Pružio sam ruku upoznao sam se ona je na sebi imala texas sorc i majicu na bretele, najnormlanije obučena. Pošto sam znao o kakvoj masaži se radi pitao sam je da se istuširam jer je vani bilo pretoplo. Pokazala mi je gdje je kupaonica i dala mi je ručnik, skinuo sam se gol pred njom a ona je kucala i gledala u telefon i usput ćaskala sa mnom, otišao sam se istuširati na brzinu. Brzo sam završio tuširanje obrisao se i izašao go iz kupaonice. Ona je ostavila telefon i uputila me na maserske sto i rekla da legnem na trbuh. Uz glazbu i ugodan razgovor počela je masaža, krenula od od ledja masirala je ledja, noge, stopala, sve. Kako je masaža odmicala počeo sam koliko sam mogao (obzirom da sam bio na trbuhu) da joj pipam noge i da je hvatam za nevjerojatno čvrstu guzu, nije ništa rekla valjda je navika. Počeli smo priču o njenim silikonima i tražio sam da pipnem te grudi. Prihvatila je pipanje i okrenuo sam se na leđa i počeo dirati njezine silikonske grudi koje su bile predivne. Zatim skinula majicu i izvadila sise iz brusa kako bih mogao bolje da ih pipam.

Kurac se digao a ona poce da mi pusi kurac

Odmah mi se digao a ona je odmah krenula da ga masira svojim vještim rukama. Stavila ga je u usta i počela ga puši pomalo divlje stenjala je i mumlala dok ga je gutala. Jednom rukom je masirala jaja drugom je drkala i pušila mi nabrekli kurac. Bio s oduševljen pušenjem i hvatao je za grudi i dupe. Zatim ga je izvadila iz usta i stavila medju sise, pocela je da ga jebe sisama dopao mi se taj osjećaj, ali sam tražio da skine sorc i da nastavi da mi ga sisa. Skinula je sorc i ostala je u boksericama i brusu Nastavila je sisa i da kurvanjski stenje gutala ga je i drkala isovremeno. A ja sam prvo preko bokserica a poslije i na golo dodirivao njenu vlažnu pičkicu. Očekivao sam njenu reakciju da mi kaže da stanem ali nje nije bilo. Bila je zauzeta strasnim pušenjem, pušila ga je bez pauze i nije ga vadila iz usta sve dok nisam svršio. Svršio sam joj u usta. Nevjerojatan osjećaj i nevjerojatna djevojka. Kasnije sam saznao da se jebe s pola Beograda ali mi to nije smetalo da je opet posjetim.

From:
Date: August 19, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.