Nimfomanka dobar pornic

0 views
0%

Dobar pornic i jedna nimfomanka

Prošlo je skoro nedelju dana od kako je bila kod Petra. Nisu se čuli uopšte. Videli se samo u školi, a izbegavali da se pogledaju. Malo joj je bilo krivo. Možda je preterala? Ma, baš je briga, ona je uživala. A i on je, ma koliko to poricao ili ne.

Nije se više opterećivala time što su daleki rođaci. Nije je to zanimalo. Malo joj je bilo krivo što joj se ne javlja, ali je i kod nje proradio onaj ženski ponos, pa ni ona njemu nije pisala. Međutim, iznenada, baš u trenutku možda i najveće dosade, stigla joj je poruka od Petra: “Ako nemaš nikakve obaveze, dođi na kafu kod mene”.
DOĐI NA KAFU??! Hahaha – pomislila je – baš kao u svim vicevima nimfomanka. Odgovorila je kratko i jasno: “Nemam, samo da se obučem i dolazim”. Ovom rečenicom je pokušala da zagolica Petrovu maštu, kako je trenutno gola. Otišla je kod njega, nije zvonila, jer je znala da je sam, da su njegovi u to vreme na poslu, ušla je pravo u sobu. Kako je otvorila vrata, tako je prvo ugledala Petra kako sedi ispred kompijutera. Na ekranu je videla da je on gledao porniće mladi nimfoman. I kao slučajno blowjob kategorija!
-Šta ovo treba da znači? – znatiželjno je upitala Marija – zoveš me na kafu, a ja te zatičem u sobi kako gledaš porniće, i to baš pušenje? To je slučajnost, je li? I zašto si me uopšte zvao?
Petar koji je pokušavao da brže bolje ugasi pornić, što je bilo jako teško u takvoj situaciji se okrenuo prema Mariji i progovorio:
-Zvao sam te da pričamo o onome što se dogodilo. Nisam namerno pustio ovo, – lagao je – jednostavno, dok sam smišljao šta da ti kažem, poželeo sam to da pogledam, a nisam očekivao da ćeš tako brzo.
-O čemu da pričamo? O tome što se to desilo, ili koliko je to bilo loše ili dobro? Što ti ne odgovara?
-O tome zašto se to desilo. A kako je bilo, ne moraš ni da pitaš, seti se koliko je samo trajalo.

Nastavak pornic pusenje kurca

From:
Date: March 31, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.