Hajde da mi popusis kurac

0 views
0%

Nimfomanko na kolena da popusis kurac

-Desilo se, jer sam imala želju to da uradim. Ako sam preterala, izvini, bar je meni bilo lepo, ako se ti žališ na nešto. Ako želiš nekome to da ispričaš – samo napred!
-I, šta da kažem? Pušila mi je sestra? O, kako ona to dobro radi, nisi ni svestan!
-Ma reci šta hoćeš! – rekla je ljutito Marija, unoseći se Petru u facu. Petar ju je potom uhvatio, poprilično snažno za donju vilicu, i gurnuo od sebe. Marija je pala na kolena. U ovom trentku je opet osetila isto što i prošle nedelje – toplinu u stomaku, koja se naglo širi kroz celo telo.

pusenje kurca, samaranje, silovanj epicke, jebanje, pornici, pornic

Osetila je njegovu snagu, koja ju je jako palila. Umesto da zaplače, kao normalna devojka, ili da mu vrati, kao malo ratobornija devojka, ona ga je samo zavodiljivo pogledala i nasmejala se, dok su joj usne bile blizu njegovog kurca. Ovo je sve bila Petrova igra, kako se kasnije ispostavilo. Naime, on je iz jednog džepa izvadio lisice, a iz drugog povez za oči. Marijino uzbuđenje je bilo toliko veliko, da joj je srce gotovo iskočilo iz grudi. Petar je bio hladnokrvan, nije pokazivao emocije sem za pusenje kurca realno ko svaki lik. U stvari, bio je tri put gori. On je ovo jedva čekao. Osetio je da je to prava stvar. Njemu se topina širila lagano od bola u predelu grudi, do nekog mnogo lepšeg osećaja u mudima. Dalje nisu progovrili ni jednu jedinu reč.

Marija je odvezala Petrov šorc, koji je pao dole, a on ostao u boksericama. I dok je ona lagano grickala njegova muda i kurac preko bokserica, Petar joj je vezao povez preko očiju. Zatim ju je snažno zgrabio za kosu (Petar je sve vreme znao za njenu mazohističku naklonjenost), povukao na gore, okrenuo od sebe i vezao joj ruke lisicama na leđa. Opet je hvata za kosu, koja je vezana u rep, vuče je na dole, dok ona nije kleknula i okreće joj ramena ka sebi. Opet, umesto normalnog bola, i bilo kakvog uzvika, Marija je osetila samo zadovoljstvo dok ju je Petar čupao i vukao kako je hteo.

Kada je primetio da Marija ne može da vidi gde se nalazi njegov kurac zbog poveza, niti da ga opipa rukama zbog lisica, izvadio ga je iz bokserica, i stavio ispred nje, misleći da će ga naći po mirisu i da ce lepo da pusi kurac kako treba. Pošto joj je trebalo više od tri sekunde, on joj je opalio šamar njime, što je opet izazvalo široki osmeh.

Ona je počela da ga ljubi, a kada mu je toga bilo dosta, udario ju je kurcem preko usta, i nakon što je zinula, počeo je polako da joj ga gura. Marija je osetila gušenje, jer je on gurnuo svoju batinu do grla. To joj je izazvalo ubrzano disanje. Istovoremeno je osetila vlažnost na butinama, čije je joj je poreklo bilo poznato. Sa kurcem u ustima, i sa repom u Petrovim rukama, Marija je puzala po sebi na kolenima u pravcu gde je vučena. Petar je hodao unazad ka onoj istoj fotelji. Tada je počelo pušenje. Ovoga puta je trajalo nešto duže, oko 10ak minuta. Bilo je tu i pušenja, i trenutaka kada ga je vadila iz usta, pa ljubila i lizala do muda i nazad, pa ljubila samo glavić. Sve ovo je Marija radila sa velikim uživanjem. Gotovo da je više uzdisala od Petra. Petar bi ga povremeno izvadio sam, i lupio joj koji šamar kurcem, što bi nju samo podstaklo da brže to radi. Volela je curica jak sex a on je to mogao da joj pruzi. Kada je video da će svršiti, namerno ga je izvadio, jer je znao da Marija voli da guta, i počeo da je prska po faci. Zatim ga je uzeo u ruku, i razmazao joj je svoju spermu svuda po licu. Odvezao joj je oči, a ona nije mogla da skine osmeh sa lica. Kada joj je odvezao i ruke, ona je lepo pokupila svu onu spermu i polizala prste. Morala je da ode da se tušira, jer je cela bila mokra. Pod tušem se igrala prstima i svršila. Bila je prezadovoljna. Shvatila je da je ovo samo početak njihove veze, ili kako god to neko hteo da nazove. nema vise pornica, za njih je ovo sada najbolji pornic uzivaju uz dobro pusenje kurca!!!

Nimfomanka i nimfoman I deo

From:
Date: March 31, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.