Sestra puši bratu kurac

0 views
0%

Sestra ga je pusila i lizala kurac ko sladoled

sestra i brat sex, sestra pusi bratu, incest sa sestrom

Pušila ga je još par minuta dok se nije ponovo digao, jer je znala da, kad muškarac prvi put svrši, seks će duže da traje, i bila je u pravu. Digao mi se opet i rekao sam joj da dođe na drugu stranu, na vozačevo mesto. Pomerio sam sedište još nazad i oborio ga. Bilo je malo tesno, ali jebiga. Fora je bila mesto, a ne udobnost. Volim kada sesta pusi kurac bratu, to mi je nekako fantazija jer me je obican sex i pusnje smorilo.
Ušla je i sela meni u krilo, namestila je kurac na ulaz pičke, raširila malo usmine i nasadila se na njega. Ušao joj je duboko, počela je da stenje glasnije. Povremeno bi zastala, umirila se, a onda počela samo kukovima da se kreće napred-nazad i da kruži u mom krilu. Izgledala je super sa mojim kurcem duboko utisnutom u nju.
Zagrlila me je jako, i dalje samo kukovima sve brže križila i uvijala se. Malo se odvojila i ja sam to iskoristio da joj podignem majicu i da pustim te sise napolje. Počeo sam je ljubiti po sisama i cuclati i uvrtati bradavice koju su jako brzo očvrsnule. Počela se sve brže nabijati na moj kurac, dok su joj sise skakale na sve strane.
Uzeo sam joj velike sise svaku u jedan dlan i stisnuo ih tako da mi u dlanu ostanu samo njene krupne bradavice koje sam ja naizmenično sisao. Samo njeno stenjanje mi je sve više ukrućivalo kurac, ako je to moguće. Čak sam počeo da joj gruckam malo jače bradavice, ali mi je rekla da malo smanjim ugrize jer je sise bole od naših sinoćnjih dešavanja.
Pustio sam joj sise iz ruku. Odjednom je zastala, stavila mi bradavicu u usta i rekla:
– Znam ja šta moj brat voli. Sisaj, bato, to tvoju seku jako pali…
Sisao sam je kao dete koje se tek rodilo. Nastavila je da skače po mom kurcu onoliko koliko je to mali prostor dopuštao. Odjednom zastade i poče da se grči telom u predelu pičke i kukova. Reče:
– Hvala ti, bato, za ovako divan orgazam. Tako sam lepo svršila. Nisam se tako lepo jebala jako dugo. Ovi pizdu će od sada samo moj dragi bata da jebe… Je l’ važi, bato?
– Naravno, seko.

Sada ces da vidis kako brat jebe u picku seko

Na te reči i ja sam ponovo svršio u picku i to duboko u sestrinu pičkicu. Ostali smo još malo tako u zagrljaju, a ja duboko u njoj dok mi kurac nije ispao sam iz sestrine pičke praćen spermom koja se izlivala na moj stomak. Izašla je iz kola i spustila majicu i minić. Dao sam joj maramicu i rekao da obriše pičku, da joj ne bi sperma curila niz noge i isprljala čarape u kojima su njene noge izgledale toliko seksi, da ni moj kurac nije baš bio ravnodušan, iako ga je malopre dobro iscedi. Ovako brat jebe sestru rekoh….
Zatim se sagla i počela da mi liže spermu koja se izlila iz njene pičke. Oblizala se i progutala sve što se izlilo. Tada sam joj rekao da je rano da idemo kući, jer imamo ceo dan pred sobom, a nemamo šta pametno da radimo, pa smo otišli na kafu u jedan obližnji kafić

From:
Date: March 24, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.