Зашто је секс добар?

0 views
0%

Зашто је лагани секс добар?

Желиш дуже јебати и издржати током секса, желиш имати невероватне оргазме, и бити бољи љубавник? Намести се, читај и уживај.

порно филмови младе пичке
Не морамо те подсећати колико је топло напољу. Толико је вруће да ћете пожелети да скинете сву одећу са себе. Иако то можда делује као савршена формула за врућ секс, истина је да високе температуре, уместо тога Ваше тело презноје и исцрпе.
Решење: Радите полако. Ако успорите темпо, Ваш сексуални живот водиће ка врхунцу.
За почетак, дуже ћете издржати.
Шта такође значи да ћете свом партнеру дати времена да Вас сустигне. “Истраживање указује, да у просеку, мускарци оргазам могу доживети током сексуалне интеракције током 2 минута активне пенетрације”, каже сексуални терапеут Јоел Блоцк, Пх.Д, док жене са друге стране, у просеку требају 14 минута. “Урадите математику,” Блоцк каже. “Овде постоји проблем од 12 минута”.
Када успорите темпо, не дајете само њој веће шансе да доживи оргазам, већ такође, веће су шансе да доживите оргазам у исто време. Истраживање указује да уздржавање од оргазма – пракса звана “бити на ивици” – може увећати његов интензитет када се коначно догоди, чинећи да секс буде још бољи.
Секс ће бити још интимнији.
“Лаган секс шаље поруку која је супротна од бим, бам, хвала пријатно довиђења!”, Каже Блоцк. “На тај начин јој стављате до знања да јој поклањате своје време и показујете да Вам је стало до тога да она ужива”.
У основи, када успорите током секса то може променити Вашу рутину, која се базира искључиво на Вашем задовољству, у секс где је сва пажња усмерена ка њој – чак иако је секс и даље уобичајен. Можеш бити романтичан и успешан љубавник једноставним успоравањем темпа.
Како ћете то радити?
“Знате господине Кегелс?” Пита Блоцк. Слично је кад жена “скупља мишиће”. Када мушкараци стегну свој мишић тијком сексуалног односа, они успоре свој оргазам мало, допуштајући им да издрже још мало дуже “. Пробајте да издржите 2 до 3 секунде, опустите се мало а затим опет наставите.

From:
Date: December 22, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.