Keva i cerka grupno jebanje

0 views
0%

Maceha uci cerku grupnom seksu

Bazeni pored kuce daju sjajan izgovor da se izlozi golotinja na videlo i da se izmanipulise situacija i dodje do nekog seksa, kao sto je jebozovan grupnjak kakav cete videti u ovom porno klipu. Plavusica i njen decku upijaju sunce vreloga letnjeg dana pokraj bazena, a plavusicine velike sise i prelepo veliko dupe su potpuno goli i izlozeni. Decko je ne prestaje merkati zeleci da je pjebe bas tu pored bazena, pa resi da se ode istusirati. Medjutim, tu sledi zaplet u prici – decko odlazi greskom da se isturira u kabini za tusiranje macehe njegove devojke.

Ova maceha, prelepa brineta ga hvata kako drka pod tusem i stara perverznjakusa kapira – sto da ne zavede cerkinog decka. Krenu se vacariti a utom nailazi cerka plavusa. Maceha joj se izvinjava i objasnjava kao ova situacija moze biti kroisna za njihov seksualni zivot, te da ce je poduciti kako izgleda jedan sjajan grupni seks. Mamica u tom smislu itekako ima sta poduciti ove omladince i oni zdusno pristaju poslusati i isprbati na delu njene lekcije.

 

Keva i ćerka se karaju

Grupni sex keve i cerke

Krece slasno grupno jebanje, maceha se nabada momku na tvrdu kurcinu dok on svojoj curi plavusici lize pickicu. Medjutim plavusa je najsrecnija dok je momak tuca otpozadi a mama drka sebi dlakavu picku, a zatim jebe mamicu dok ona svojoj pocerki lize pickicu otpozadi, bukvalno u vozicu. Na samom kraju ova vrela, perverzna maceha istresa deckov kurac svuda po cerkinoj faci i ustima. Sta vi mislite, je li lekcija dobro naucena?

 

From:
Date: May 8, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.